Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

Tai kad as neturiu tos lenteles. verysad.gif Pati jos prasiau. Zvirble79 rase, kad turi, bet kad neatsiuncia. g.gif
Atsakyti
4u.gif atsiprašau, nenuka, o aš pamaniau, kad tu turi tą lentelę blush2.gif
tad dabar kreipkimės į zvirble79 rolleyes.gif būk gerutė įmesk tą lentelę apie dislalijas ir dizartrijas į mano paštą kristute123@walla.com
nuoširdžiai dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE
Elvita,2006 10 21, 22:27
Kaip tik norėjau apie tai klausti  thumbup.gif Gal yra baigusių VU logopedijos magistrantūrą (bet būtent logopedijos, ne spec. pedagogikos). Pasidalinkit savo patirtimi, ar verta stoti, kokie dėstytojai, kokiame fakultete studijuojama  g.gif

Taigi aš baigiau smartass.gif 2005 metais, leisiu sau truputį paraudonuoti blush2.gif : darbą apsigyniau "puikiai". Buvome "pirmas blynas", bet nesakyčiau, kad prisvilęs. Studijos labai tiko ir patiko, nors buvo keli nebūtini ir neįdomūs dalykai. Dėstė A.Ališauskas, labai patiko V.Gevorgianinienės (spec.pedagogė), S.Girdzijauskienės (psichologė) paskaitos. Dėstė ir R.Giedrienė, tačiau rašyti darbą pas ją nepatarčiau. Buvo kviestinių profesorių iš JAV (vienas įdomus, kitas ... fool.gif). Vistik rimčiausios paskaitos mūsų vietinių dėstytojų.
Kam Tau logopedijos magistrantūra? Juk dabar mes visi vadinami Specialiaisiais pedagogais, ir tiflo-, ir surdo-, ir visi kiti - vienu vardu. (Kažkur forume apie tai jau diskutavome.) Diplome įrašoma Magistro darbo tema, tai atspindi konkrečią specializaciją.
Atsakyti
Mano el. paštas streikuoja doh.gif . Siunčiau apie dizartrijas, nesupratau... ar kas gavote?
Gal nebesiųsti? Jei yra knygelė, tai nieko geresnio negalėsiu pasiūlyti, kadangi ten būtent Baracevičienės straipsniai iš įv. leidinių išrinkti.
Atsakyti
4u.gif klopedija, aš dar negavau verysad.gif gal gali man atsiųsti, a? blush2.gif prašau smile.gif kristute123@walla.com. kai tik gausiu, iškart atrašysiu! labai laukiu! ačiū!
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2006 10 25, 15:47)
4u.gif klopedija, aš dar negavau verysad.gif  gal gali man atsiųsti, a? blush2.gif  prašau smile.gif kristute123@walla.com. kai tik gausiu, iškart atrašysiu! labai laukiu! ačiū!



Laba, tai, kad as tau siunciau, nejau negavai?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
zvirble79, ačiū, tikrai gavau... turbūt buvo užstrigęs paštas.... g.gif dar kartą ačiū! 4u.gif
Atsakyti