Tikriausiai daugelis pasijuoksit, bet man didelis atradimas buvo zurnaliukas "Keliones ir pramogos", prigriebem kelis po 3 lt - ir ka, su malonumu jau perskaitem, ieskosiu "sviezio numerio", uzkabino...
Ir as Vivattur labai nusivyliau, kaip jau buvo rasyta, plotas parodos miniatiurinis, idomiu kelioniu i uzsieni net nesitikek...tai prisirinkom lankstinuku apie Lietuva (sakau gal jau reikes ir su vaikais po musu salele pakeliauti), Latvija. Dar labai juokemes is Azerbaidzano stendo - jis gan didelis, kampe telikas nemazas pastatytas, grazius vaizdus rodo
, manom, vis kazkas idomiau, reik pasidometi. Ogi vargsas diedelis toks vienisas tam savo dideliam stende, pora mazu lelyciu ant stalo pasistates, lankstinukus per pirma diena isdalines, net internetinio adreso pasakyti negalejo, kur kreiptis, ar akis paganyt. Tai kaip tarybiniais laikais, vyrui "is po prekystalio" kaip didiziausia deficita savo vizitke dave....
Tikriausiai daugelis pasijuoksit, bet man didelis atradimas buvo zurnaliukas "Keliones ir pramogos", prigriebem kelis po 3 lt - ir ka, su malonumu jau perskaitem, ieskosiu "sviezio numerio", uzkabino...
QUOTE(Makalius @ 2010 02 27, 21:46)
Jei būtum gavęs saldainių, paroda, neabejotinai, būtų geresnė buvus?
QUOTE(Karigailė @ 2010 03 01, 10:43)
Gavau 3 saldainius ir tušinuką, bet tik todėl kad mane pažino iš pasakojimų.
Dar gavau DVD apie Sardiniją
Šiaip pritaru - kai kurie stendai išvis tušti paliko, pvz Kipras, tas pats Azerbaidžanas, tada Ispanija. O kur Italija dingus buvo
Graikijos stende puikavosi trys lankstinukai - apie Dodecanese, Korfu ir Kos
Sakau priėjęs - ooo, Korfu, aš čia buvau, bla bla, super salikė. Tas vyras žiūri taip
šiemetinis vivatturas tikrai buvo prasčiausias iš lankytų...
Įspūdingai pasirengę lenkai su savo vietiniu turizmu, latviai su ventspiliu, o visi kiti nykūs.
plotas susitraukęs, nuolaidų realių nebuvo, katalogus kaip deficitą saugojo, nors jie gerokai plonesni už pernykščius, tik saldainiukų vis dėlto buvo dar:)
bet ne dėl jų gi einama
Įspūdingai pasirengę lenkai su savo vietiniu turizmu, latviai su ventspiliu, o visi kiti nykūs.
plotas susitraukęs, nuolaidų realių nebuvo, katalogus kaip deficitą saugojo, nors jie gerokai plonesni už pernykščius, tik saldainiukų vis dėlto buvo dar:)
bet ne dėl jų gi einama
Tai kad ir pernai jau Vivaturas niurus labai buvo, bet bent jau per 2 sales, o siemet vienoje visi tilpo, ir dar ploto neispirkto liko pakrastyse.
Siaip ir zmoniu palyginus su uzpernai, uzuzpernai - zymiai maziau.
Labai nuvyle tusti stendai - nerastum daugumoj kas papasakotu ir i klausimus atsakytu, jei nori - imk lankstinuka nuo stalo ir dziaukis kad bent ji gavai. Gal del to, kad tik sekmadieni nuejome, nes anksciau kazkaip neprisiruoseme, bet siaip kuo toliau tuo labiau blogeja ta paroda...
Nenustebsiu jei kitamet dalyvaus Lietuva ir Latvija (tiesa, latviai nustebino savo mastais - bent jau as 4 stendus skirtingus suskaiciavau, ir lankstinukus visus lietuviskai isleido - malonu, kad toks demesys kaimynams, musu turizmo departamentui yra is ko pasimokyti).
Tiesa, Makaliau, pernai sasiuvinius ne Vilnius, o Europos kulturos sostine dalino
Ju siemet juk neliko...
Siaip ir zmoniu palyginus su uzpernai, uzuzpernai - zymiai maziau.
Labai nuvyle tusti stendai - nerastum daugumoj kas papasakotu ir i klausimus atsakytu, jei nori - imk lankstinuka nuo stalo ir dziaukis kad bent ji gavai. Gal del to, kad tik sekmadieni nuejome, nes anksciau kazkaip neprisiruoseme, bet siaip kuo toliau tuo labiau blogeja ta paroda...
Tiesa, Makaliau, pernai sasiuvinius ne Vilnius, o Europos kulturos sostine dalino
Čia vat man rekomendavo tą parodą, bet iš komentarų sprendžiant visgi matau, kad jos laukti neverta..
Na, kas šiemet lankysis ?
QUOTE(Makalius @ 2011 02 23, 01:48)
a ko ? paskaitysim www.makalius.lt ir suzinosim naujienas
Jau pasimokem, kad keliones reikia pirkt pasirodzius paciom pirmosiom kainom
Manau pasiteisino tiems kurie zino ko nori, ir seka kainu pokycius.
O paroda skirta nebent tiems kam priimtinas " Fortunos" principo keliavimas
O paroda skirta nebent tiems kam priimtinas " Fortunos" principo keliavimas
Na, kas jungiasi savaitgali i paroda?
Labiausiai domina, ar bus kokios nuolaidos tolimuju krastu kelionems, reikes apsiziureti..
Labiausiai domina, ar bus kokios nuolaidos tolimuju krastu kelionems, reikes apsiziureti..
Na, as rytoj būsiu sostinėj, tai planuoju užsukt, jei turėsiu laiko