Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

Aš irgi prie tų kurios negalėtų tokio dalyko padaryti. Gal esu per didelė egoistė ar inkstinktai per stipriai veikia, bet savo išnešioto vaiko niekaip negalėčau atiduot. Tada jausčiausi visiškai niekam tikusi unsure.gif Nors negaliu pasakyt, kad esu ideali mama, yra daug geresnių už mane mamyčių, bet netgi ir tokiom negalėčiau...
Kai neturėjau savo vaikų - visai jų ir nenorėjau. Maniau: kam gimdyti savo, jei ir taip jų yra prigimdyta ir palikta likimo valiai, geriau paimti kokį iš vaikų namų ir užauginti kaip savo. Ir dabar norėčiau padaryti laimingesnį nors vieną vaiką iš tų paliktųjų, bet sąlygos tam nepalankios ir niekas tokiom sąlygom man vaiko neduotų blush2.gif
Stebiuosi žmonėmis kurie bet kokia kaina nori turėt savų vaikų, net artimus žmones įkalbinėja būt surogatiniais tėvais, nesusimąstydami kiek jiems tai kainuos, bet ignoruoja tuos našlaičius, kurie kiekvieną dieną laukia kol juos kas nors įvaikins. Čia, sakyčiau, dar didesnis egoizmas nei mano. Sorry, jei ką įžeidžiau. Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2006 03 02, 16:29)
Tarkim, kad Lietuvoje įteisina neatlygintiną surmotinystę. Ar daug kandidačių į surmamas atsirastų? Ir moteris, negalinti pati išnešioti ir pagimdyti kūdikio bei neturinti altruistės sesers ar mamos, - ką, Nakviša, pasiūlytum jai?

Galbūt sutikčiau ir aš.
Atsakyti
Kristaline, juokas mane ima tave beskaitant. Cituoju: "Ir dabar norėčiau padaryti laimingesnį nors vieną vaiką iš tų paliktųjų, bet sąlygos tam nepalankios ir niekas tokiom sąlygom man vaiko neduotų " bla bla bla bla . O tu imk keisk salygas, kad taip nori ivaikint. Gerink salygas ir imk vaikucius. Bet juk negerini ir vaikuciu neimi? Slabo? O kitus mokint tai pirma. Gal ir ziauriai skamba, bet uzknisa mane tas begalinis: "oi oi oi koks egoizmas savo vaiko noret, kai vaiku pilni vaiku namai"
Atsakyti
Sutikčiau išnešioti kūdikį, bet tik vienam labai artimam žmogui (beja, aš sesers neturiu), ir jei būtų apvaisinama dirbtinai ;
dėl jausmų, manau reik iš kart žinot, kad jis bus ne tavo, kad jis kitai.
Galiu 100 proc. užtikrint, kad nors ir dabar sutikčiau dėl apvaisinimo, jei to paprašytų tas žmogus.
bet ko gero niekad nesutikčiau būt nepažįstamos šeimos surmoteris. Ir apie pinigus čia kalba neina.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2006 03 02, 12:16)
O man tai labai viena mintis užkliuvo - ar tikrai mylėsi vaiką, jei jo nepagimdei. Nu absurdas visiškas. Aš myliu savo vaiką ne todėl, kad pagimdžiau, o todėl, kad kasdien matau, matau jos pokštus, jos vaikišką naivumą, bunu šalia kai serga, guodžiu kai užsigauna, tirpstu kai apsikabina.

o tai kam tada reikalinga surmama. Keliauji i vaiku namus ir pasiimi. O kadangi ji augini ir matai kiekviena diena, tai ir myli iseina pagal tave.
Bet matai siuo atveju yra svarbiausias ne vaikas, o tai kad vaikas turi butent ju genus.
Atsakyti
Silvute, nenusisnekek, a? Is kur tu gali zinot kas svarbu?????
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 16:15)
Man labai patinka temos, kurioje puse diskutuojanciu dalyviu neturi absoliutaus suvokimo apie ka kalba, bet zino, kad yra pries  biggrin.gif  biggrin.gif . Visada miela zinoti, kad vis dar gyvenam lietuvisko seno gero kaimo dvasia: nedave Dievas vaiku, vadinas neverta... ir dar turbut 100 abortu pries tai pasidarei.

idomu, i kuria cia tu taip? po mano poto rasei antruoj asmeniu, tai itariu, kad man g.gif jei taip, tai as tikrai ne is tu nedave Dievas vaiku, vadinas neverta... bet neizivaizduoju, kaip galima atiduoti savo vaika, ir tiek.... o apie abortus irgi turiu tvirta nuomone: ne ne ir dar karta ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 17:58)
Silvute, nenusisnekek, a? 

Kas čia nusišneka neaišku? Labai logiškai jinai šneka.
DAYSY: dėl dirbtinio apvaisinimo. Tai negi maloniau, kai gydytojai ant stalo paguldę komanduoja: kojas prakėėėėst, ant vertalioooooto pakelt. Jums kokį produktą? Jono? Petro? Blondino? Egzotika - negro?
Penkių daktarų komanda maklinėja - grožybes apžiūrinėja biggrin.gif

Merginos - moterys - panelės - mamos, paskaitai jūsų atsiliepimus - viskas feee, viskas fuuu. Švirkšto - bijot, stomotologo - bijot, klizmos - bijot. O jau daktarams pasirengę būti pelėmis eksperimentinėmis.
Š... čia mala daugumas iš jūsų, ačiū Dievui, kad realybėje mažai teko sutikt tokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 02 kovo 2006 - 18:07
Jurgita, buvo bendras pastebejimas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2006 03 02, 17:46)
Bet matai siuo atveju yra svarbiausias ne vaikas, o tai kad vaikas turi  butent ju genus.

Voveriau, aiskinu tau antra karta, letom raidem, gal suprasi. smile.gif Va Silvute mano, kad zino ko reikia ir ka jaucia moteris, kuri ryztasi pasinaudot surmamos paslaugomis. Is kur jai zinot? Nu is kur? Jos tai ASMENISKAI juk neliecia. As va galiu prisvaigt, kad zinau kaip jaucias zmogus be rankos, bet juk nezinau, nes turiu abi rankas.
Apie eksperimentines peles, mielas Voveriuk, skaityti daugiau, dometis reikia, jei nori savo nuomone pareiskt, nes eksperimentu faze jau seniai praejo. Del sudo malimo, va tu Voveriau, sitoj temoj butent suda ir mali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ametista: 02 kovo 2006 - 18:13
QUOTE(DAISY @ 2006 03 02, 19:05)
Sutikčiau išnešioti kūdikį, bet tik vienam labai artimam žmogui (beja, aš sesers neturiu), ir jei būtų apvaisinama dirbtinai ;
dėl jausmų, manau reik iš kart žinot, kad jis bus ne tavo, kad jis kitai.
Galiu 100 proc. užtikrint, kad nors ir dabar sutikčiau dėl apvaisinimo, jei to paprašytų tas žmogus.
bet ko gero niekad nesutikčiau būt nepažįstamos šeimos surmoteris. Ir apie pinigus čia kalba neina.

na jau ne as nesutikciau, ir kad ir kaip busi apvaisinta visviena ta gyvybe augs tavy, ir tu pamilsi ja savaime. As negaleciau sau iteigti kad tu vaikeli nesi mano, jei jau augi manyje vadinasi mano ir esi g.gif
Atsakyti
Jooo.... mastau.gif cia vienas is tokiu gyvenimo atveju, kur dabar net nezinociau ka galvot ar kaip pasielgt g.gif
imesta i tokia situacija, sugalvociau ka nors, a kur dingsi. bet nuojauta kuzda, kad nesutikciau unsure.gif
Atsakyti

Устроили из темы балаган, человек ждал поддержки и понимания- а вы опять doh.gif fool.gif Почему большинство отталкивается от собственного ЯЯЯЯ и от собственного миропонимания

voveriukas36- про стоматолога ты верно подметил bijau.gif
Atsakyti