Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 17:15)
Man labai patinka temos, kurioje puse diskutuojanciu dalyviu neturi absoliutaus suvokimo apie ka kalba, bet zino, kad yra pries  biggrin.gif  biggrin.gif . Visada miela zinoti, kad vis dar gyvenam lietuvisko seno gero kaimo dvasia: nedave Dievas vaiku, vadinas neverta... ir dar turbut 100 abortu pries tai pasidarei.

:
Dažnaiusios nevaisingumo priežastys ir yra abortai
P.S. Kadangi, bent jau aš abortų nesidariau, todėl man ir neraikia surogatinės mamos paslaugų
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 18:12)
tu Voveriau, sitoj temoj butent suda ir mali

Ametista, nu negi kai kurios iš tikrųjų yra tokios zanūdos, kokios šitam forume?
Nu netikiu. Antraip aš neįsivaizduočiau kaip galit būt patrauklios savo vyrams ir apskritai vyrams?
Ok. vakaras jau...krepšinis...
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 02, 18:29)
:
P.S. Kadangi, bent jau aš abortų nesidariau, todėl man ir neraikia surogatinės mamos paslaugų

Aha, o visos, kurioms reikia tu paslaugu dares????? GitaN., pasakysiu as tamstai atvirai: durna esate, todel bet koks gincas beprasmis.
Papildyta:
Voveriuk, kalbu tik uz save, esu tiesiog absoliutus geris ir grozis, poeto svajone, biggrin.gif apie kokias tu zanudas kalbi? Ironija, aisku man nesvetima, savo nuomones turejimas irgi. Bet tai tik pliusai.
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 20:33)
Aha, o visos, kurioms reikia tu paslaugu dares?????  GitaN., pasakysiu as tamstai atvirai: durna esate, todel bet koks gincas beprasmis.

Ačiū už diagnozę.
Aš juk taip nesakiau, kad visos, kurioms jų reikia yrapasidarę, pati taip parašei, kad visos, kurios prieš surmotinystę yra 100 abortų prisidrę. Gal būt aš tavo žodžius ne taip supratau?
Atsakyti
Oi dar uzmirsau, mieloji GitaN., dar uzmirsai parasyt, kad nevaisingumas aisku dar ir is paleistuvystes ir t.t.t.?? Atspejau?
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 20:37)
Oi dar uzmirsau, mieloji GitaN., dar uzmirsai parasyt, kad nevaisingumas aisku dar ir is paleistuvystes ir t.t.t.?? Atspejau?

Nu nemanau, tos kurios tuo užsiminėja žino ką daryti, kad vaikų nebūtų.
Atsakyti
Nu nejuokinkit. Abortai. Kovoti su tokiu viduramžišku supratimu apie nevaisingumo priežastis, tas pats kas su vėjo malūnais. Atsiprašau, bet net mano močiutė daugiau apie tai supranta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 02, 19:29)
:

Iškart pasakysiu, kad visos temos neskaičiau. Pati būti surogatine motina nesutikčiau, dėl to, kad per tuos devyneris mėnesius visgi labai prisiriši prie augančio vaikelio ir sunku būtų pagimdyti ir daugiau nebematyti. Tačiau gyvenime būna įvairių situacijų ir nepulčiau smerkti tų moterų, kurios labai nori ir negali turėti SAVO vaiko. Ir apie įsivikinimus pamokslauti nepulčiau. Juk tai sprendžia ne viena moteris, tai sprendžia ir jos vyras, tik jie gali žinoti, ar jiems svarbiau padaryti viską, ką gali, kad turėtų SAVO vaiką (tam tarpe ir rasti surogatinę motiną), ar tiesiog auginti vaikelį (tada tampa priimtinu ir įvaikinimas).

Bet šitas Gitos.N komentaras yra pribloškiantis. Negi poniai niekad nėra tekę girdėti apie uždegimus ir negimdinius nėštumus?
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 18:37)

Atspejai, nes paleistuvaujant apsikreciama lytiniu keliu plintanciom ligom, kurios progresuodamos sukelia ivairias infekcijas ir buna nevaisingumo priezastim rolleyes.gif teisingiau, viena is priezasciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 02 kovo 2006 - 18:48
Migluze, aha man tas ir idomiausia, atrodo ir protingos moteros susirinkusios, ale va vis tiek mano, kad nevaisingumas tik abortu ir paleistuvystes pasekme.
GitaN., ar zinai kas yra ironija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ametista: 02 kovo 2006 - 18:47
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 02 28, 19:11)
tai ne noras tureti - tai fiziologiniai poreikiai: kvepuoti, valgyti, myletis, susilaukti palikuoniu...
Be kurio sio dalyko galetum realizuotis? Prasau pasiulyk kiekvienam siam poreikiui po pakaitala - analoga  bigsmile.gif

Nu nesusilaikysiu lotuliukas.gif
Kvėpuoti ir mylėtis, tiesą sakant, nėra vienodo būtinumo dalykai. Netgi išdrįsiu atsakingai pareikšti - kvėpuoti yra gerokai reikalingiau. Reikia analogų? Kai negali kvėpuot - prijungia prie deguonies aparatos. Negali valgyt - per vamzdelį supila į skrandį. Negali mylėtis - masturbuokis. O apie poreikį susilaukti palikuonių... Nemanau, kad tai būtiniausias fiziologinis poreikis. Gyvuliams - taip. Žmonėms - ne. Nes jei būtų, nebūtų išrasta tiek priemonių apsaugai nuo nėštumo.
Tiesiog nerealiai pralinksmino, kad žmogui kvėpavimas ir dulkinimasis yra vienodo būtinumo dalykai. O dažnumas irgi toks pat turėtų būti lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Nuodeme, bjaureji biggrin.gif
As manau, kad poreikis turet palikuoniu pas dauguma moteru yra labai stiprus.
Atsakyti