Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(Karbynė @ 2006 03 02, 19:53)

1. man mama sakė
2. gandro meilės įrodymas
3. argi didelis skirtumas?

1. na va, turi mamą - mylėk ją. Mumi tai mamos jau labai seniai neturi, nebent per spiritizmo seansą man ką nors pasakytų.
2. įkirto snapu? mirksiukas.gif nedorėėėlis grandras
3. nu žinoma yra, kitaip juk neklausčiau
Atsakyti
QUOTE(ametista @ 2006 03 02, 18:58)
Silvute, nenusisnekek, a? Is kur tu gali zinot kas svarbu?????

na tai pasakyk, kas dar gali buti svarbu?
Inesiotu tu jo negali, pagimdyti irgi - taigi atpuola nestumo dziaugsma ir rupesciai.
Ir kas lieka tada, koks skirtumas tarp ivaikinto vaiko ir pagimdyto surmamos....
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 03 02, 22:21)
Inesiotu tu jo negali, pagimdyti irgi - taigi atpuola nestumo dziaugsma ir rupesciai.
Ir kas lieka tada, koks skirtumas tarp ivaikinto vaiko ir pagimdyto surmamos....

Tai tu nuo savo vyro gimdei ar nuo kaimyno? Koks skirtumas: gi nenešiojo ir negimdė nei tas nei tas, tai išeina nėra skirtumo nuo kurio vyro gimdyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 01, 08:59)
O kas apgins vaiko teisę, dar negimusių žmogiukų teises, kad jais nebūtų manipuliuojama kaip daiktais ar genetine medžiaga.
Nepakantumas ir pyktis daugiau iš kitos pusės jaučiamas.
Surogatinę motinystę dar kol kas draudžia įstatymas, bent jau pas mus. Ir manau, kad žmonės yra tikrai ne maži vaikai, kuriems dominuoja žodis noriu ir viskas. Yra dar moralinės normos ir galų gale sveikas protas.

Neleiskim vaikui gimti ir nebus jokių problemų, nereiks nei jo teisių gint. Ramu, visi laimingi, niekas neišnaudotas. O nevaisinga šeima tegu pasitenkina augindama vaiką iš vaikų namų, arba dar geriau tegu labiau myli (ir ypatingai lepina dovanomis) giminaičių vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 03 02, 22:21)

Доказанный факт , что женщина которая ,ждет ребенка, от сурогатной матери, испытывает такие же симптомы беременности и схваткообразные боли родов как сур. мать g.gif

Ведь в жизни самое тяжелое - это ждать и догонять biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 03 02, 22:30)
1. Neleiskim vaikui gimti ir nebus jokių problemų
2. nevaisinga šeima tegu pasitenkina augindama vaiką iš vaikų namų

1. "Neskiesk į miltus!" - pasakytų Dž. Selindžerio herojus tokiu atveju.
2. "kas turi pinigų - tas dviračiu važiuoja, / O kas neturi jų - tas padangas pumpuoja" - sena dainelė. Jei turi labai daug pinigų - prašau, eksperimentuok su visokiais ten fiti - miti, t.y. pildyk pinigines daktarų, juo labiau, kad jie tikrai nepasakys "ne". Moterys - nu tarkim suprantu, bet kai vyrai dročina į menzūrėles - tai čia jau yra gaidizmo įsikūnijimas. Sorry, moterys, bet taip yra. Geriau tikrai paimt vaiką našlaitį ir atiduot jam savo visus gerus ketinimus. O pinigų, kuriuos sukišate į nesėkmingus bla bla, užtektų bent keliems našlaičiams sukurt kraitį. O už tuos jūsų pinigėlius daktariūkščiai pasistato neblogus namelius.
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 03 02, 22:47)
Tai tu nuo savo vyro gimdei ar nuo kaimyno? Koks skirtumas: gi nenešiojo ir negimdė nei tas nei tas, tai išeina nėra skirtumo nuo kurio vyro gimdyt g.gif

gimdziau nuo kurio pastojau - ar cia butinai turejau pas kaimyna lekti?
Nu sorry, bet kaimynai tada aplinkui gan pagyvene buvo, ne mano skonio... o cia vyras po ranka pasimaise.
Taip sakant mea maximum culpa, kad isdrisau nuo savo vyro pastoti ir gimdyti. Reikejo eiti aborta darytis.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 03 03, 00:31)
<...>Moterys - nu tarkim suprantu, bet kai vyrai dročina į menzūrėles - tai čia jau yra gaidizmo įsikūnijimas. Sorry, moterys, bet taip yra.

O kas sakė, kad būtinai pats vyras turi užssimti masturbacija? g.gif

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 03 03, 00:31)
Geriau tikrai paimt vaiką našlaitį ir atiduot jam savo visus gerus ketinimus. O pinigų, kuriuos sukišate į nesėkmingus bla bla, užtektų bent keliems našlaičiams sukurt kraitį. O už tuos jūsų pinigėlius daktariūkščiai pasistato neblogus namelius.

O kodėl tamsta savų natūraliai susilaukei ir jiems kuri kraitį? Ir iš kur toks šventas įsitikinimas, kad jie tavo? blush2.gif Aš kažkodėl niekaip nesulaukiu atsakymo, kodėl įvaikinimas kišamas nevaisingai porai kaip panacėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 03 01, 16:53)
Atsiprašau, bet aš mama. O pasisako "už" moterys, kurios pačios susiduria su vaisingumo problemomis arba pakankamai subrendusios moterys, kitaip sakant metuose.
O labiausiai prieštarauja 18-25 metų, "šviežiai keptos" mamytės.

kuom 25+ mamos yra brandesnes motinystes atzvilgiu uz 18+? O gal jusu nuomone skiriasi jausmai savo vaikui priklausomai nuo amziaus?

QUOTE(Nakviša @ 2006 03 02, 10:17)
Jei reikalimga donorystė - vadinasi tai kažkur yra, kažkam to reikia ir tai pasiteisina.

nepainiokit donorystes cia.. Nuo donoro priklauso zmogaus gyvybe.. nes be sirdies, insktu ar pan organu, kurie blogai funkcionuoja zmogus negali isgyventi ir nera kitos iseities. O tapti motina yra daug budu.. galu gale netureti vaiku nera mirtinas atvejis.

QUOTE(Marile @ 2006 03 02, 11:16)
O man tai labai viena mintis užkliuvo - ar tikrai mylėsi vaiką, jei jo nepagimdei. <...> Tikrai ne nėštumo mėnesiai, ir ne gimdymas padaro vaiką savu, o nuolatinis bendravimas ir buvimas kartu.

cia labai asmeniskai viskas.. Man asmeniskai tas rysys su vaiku prasidejo vos tik suzinojus, kad esu nestuke.gif Ir jokio svetimo vaiko niekad negaleciau myleti taip, kaip myliu savaji, kuri isnesiojau, pagimdziau ir nuo pat pirmos gyvenimo dienos esu salia.. Lygiai taip pat, kai negaleciau atiduoti pacios isnesioto vaiko nei savam, nei svetimam..
Atsakyti
[quote=mergyca,2006 03 03, 10:02]
kuom 25+ mamos yra brandesnes motinystes atzvilgiu uz 18+? O gal jusu nuomone skiriasi jausmai savo vaikui priklausomai nuo amziaus?
Vaikui - nesiskiria. Pakantumu kitiems - skiriasi. Pati tokia buvau, puikiai žinau. Pirmagimis gimė kai man buvo 20+. Todėl puikiai prisimenu savo nuomonę tame amžiuje. Nemaišykite prašau dviejų savokų: meilė vaikui ir pakantumas kitiems. Būtent tame amžiuje pasireiškia nemenkas kategoriškumas.

nepainiokit donorystes cia.. Nuo donoro priklauso zmogaus gyvybe.. nes be sirdies, insktu ar pan organu, kurie blogai funkcionuoja zmogus negali isgyventi ir nera kitos iseities. O tapti motina yra daug budu.. galu gale netureti vaiku nera mirtinas atvejis.
Depresija? Stresas? Užsidarymas? Aplinkinių kaltinimas? Savęs kaltinimas? Jei žmogus serga dvasinėmis ligomis ar jis būna sveikas fiziškai?
Sakote nėra mirtinas atvejis g.gif nėra, vegetuoti ir egzistuoti yra įmanoma. Gyventi - labai sunku.
Atsakyti
Aš irgi negalėčiau pagimdžiusi atiduoti kažkam vaikutį schmoll.gif O kaip tada su maitinimu krūtimi? Tai ką : tik išnešioti,pagimdyti ir sglaz doloj? O jeigu su maitinimu krūtimi,tai surogatines motinas dar porą mėnesių prie vaiko palaikyti???

Man rodos,kad viskas priklauso nuo moralinių vertybių. Jeigu moteris gali atiduoti pačios išnešiotą vaikelį,tai jau jos problema . Ir nesvarbu dėl kokių priežasčių jos tai daro. Vadinasi ir į vaikų namus lygiau taip pat savo vaiką atiduotų . O priežastys... tai pateisinimo priemonė tik pačiai motinai....
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 03 03, 10:22)
1.Nemaišykite prašau dviejų savokų: meilė vaikui ir pakantumas kitiems. Būtent tame amžiuje pasireiškia nemenkas kategoriškumas.

2.Depresija? Stresas? Užsidarymas? Aplinkinių kaltinimas? Savęs kaltinimas? Jei žmogus serga dvasinėmis ligomis ar jis būna sveikas fiziškai?
Sakote nėra mirtinas atvejis  g.gif nėra, vegetuoti ir egzistuoti yra įmanoma. Gyventi - labai sunku.

1.bet tema skamba taip, ar galetumet buti surogatine motina.. cia kalbam ne apie pakantuma, o apie kiekvieno zmogaus vidini pasiryzima, nusistatyma (kaip norit taip ir vadinkit), jei tektu kazkam padeti butent tokioj situacijoj
2. nu jau aplinkiniu kaltinimas.... nu cia be komentaru...
Nu jei taip tai palyginkim: zmogus, laukiantis naujos sirdies ir zmogus, norintis vaiko.. kurio atvejis sunkesnis?
Atsakyti