QUOTE(Ji @ 2006 02 25, 20:28)
O aš palaikau temos autorę. Atsisakyti labai paprasta. Tokiu būdu vienu laimingu vaikučiu pasaulyje bus mažiau. Ir ne tik vaikučiu, viena laiminga šeima bus daugiau.
Tokiu būdu mažyliui bus suteiktas laikinas namelis. O ir gimęs jis niekur nedings. Šalia bus teta, padovanojusi gyvenimą
aha,vienu vaikučiu daugiau.laimingu.o mama?sorry,bet jei to nėštumo nebus,nebus ir vaiko-laimingo ar nelaimingo.o jei bus,tai bus nelaiminga mama.ir gal net ne viena...
ir kaip paprasta sakyt-teta,padovanojusi gyvenimą.ot pabandyk savo vaiką dabar duot kad ir mamai ir apsimest kurį laiką,kad jis ne tavo.ot lengva...
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 26, 10:57)
Žiūrėjau daug filmų (taip pat ir dokumentinių) apie surogatines mamytes. [...] Tai dar jei iš karto paima , tai pusė velnio, bet jei dar ir šiek tiek tu jį pamaitinai.... Na ne, aš negalėčiau. Nesvarbu, kad tu neščiojai ne savo kūdikį, bet juk jis buvo tavyje 9 mėn., nejau per tą laiką nepamilsti to kūdikėlio?
filmai lieka filmais,noriu pastebėt.ten dažnai viskas arba per daug sunku,arba per daug paprasta.
kas iš to,kad tą vaiką iškart paims?gi nėštumas neišsitrins iš atminties va taip-panorėjus. ir ką reiškia-kūdikis ne tavo?na taip,tarkim,ir sperma,ir kiaušinėliai-ne tavo.bet vaikas vis tiek tavy auga,tavim gyvas.ir dar-ne savo vaiką nešiojai.tai,kas augo many,yra mano.
o šiaip,neišneša smegenys tokios galimybės.kas bepaprašytų-griežtas ne.išnešiot,pagimdyt,o paskui visą gyvenimą galvot,kad kažkur pasauly mano vaikas?