Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama

QUOTE(14482 @ 2006 02 26, 17:34)
Niu niekaip negalėčiau atiduoti savo kūdikio net seseriai. Tiesiog taip pasielgus saves net neapkesčiau ir kazin ar galėčiau matyt savo vaika su kita mama, kad ir labai artima.
Jei jau manęs kas taip paprašytų  (tapti surogatine) tiesiog pasiūlyčiau įsivaikinti vaikutį, juk tiek daug jų vaikų namuose, o be to palieka ir tik ka gimusius.

Tik isivaikint anksciausiai galima nuo 3 men...is kart gimusiu neduoda....
Atsakyti
apie tai dažnai pagalvoju,manau kad tai gera išeitis kazkam užsidirbti-surogatinė mama gauna pinigeliu,o šeima,iš savo dalelių per tokia mama susikuria įpėdini.bet kad tam ryžčiausi,šeima turėtų būti kažką labai išgyvenusi,skaudžios patirties gavę o ne kokia dama iš vokietijos gatvių gryžus ...pafantazuosiu...vyras su nėščia žmona pateko į avariją,neteko kūdikio ir pastot po to nebegalėjo
kaip bebūtu ,tikrai sutikčiau,o jei labai artimam žmogui-negalėčiau ,nuolat norėčiau palaikyti ryšį su mažiuku,myluot be galo norėčiau.nebent kaip per serialą,,,be nemų negerai ,,rodė ,mama dukrai išnešiojo ir pagimdė vaikelį.a taip a taip anūkėliai visada nubučiuoti būna ax.gif
Atsakyti
O aš negalėčiau nei artimam nei svetimam. Nesvarbu, kad tai ne tavo vaikas ir ne tavo kraujas, bet vis tiek, tu su juo juk buvai 9 mėn., pripratai, pamilai ir kaip paskui lyg niekur nieko paimti ir atiduoti? Taip pat jei pati negalėčiau pagimdyt, tai surogatinės mamos nenorėčiau. O jei vaikas gims invalidas? Kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 02 25, 20:28)
O aš palaikau temos autorę. Atsisakyti labai paprasta. Tokiu būdu vienu laimingu vaikučiu pasaulyje bus mažiau. Ir ne tik vaikučiu, viena laiminga šeima bus daugiau.
Tokiu būdu mažyliui bus suteiktas laikinas namelis. O ir gimęs jis niekur nedings. Šalia bus teta, padovanojusi gyvenimą  wub.gif

aha,vienu vaikučiu daugiau.laimingu.o mama?sorry,bet jei to nėštumo nebus,nebus ir vaiko-laimingo ar nelaimingo.o jei bus,tai bus nelaiminga mama.ir gal net ne viena...
ir kaip paprasta sakyt-teta,padovanojusi gyvenimą.ot pabandyk savo vaiką dabar duot kad ir mamai ir apsimest kurį laiką,kad jis ne tavo.ot lengva...

QUOTE(Poli1 @ 2006 02 26, 10:57)
Žiūrėjau daug filmų (taip pat ir dokumentinių) apie surogatines mamytes. [...] Tai dar jei iš karto paima , tai pusė velnio, bet jei dar ir šiek tiek tu jį pamaitinai.... Na ne, aš negalėčiau. Nesvarbu, kad tu neščiojai ne savo kūdikį, bet juk jis buvo tavyje 9 mėn., nejau per tą laiką nepamilsti to kūdikėlio?

filmai lieka filmais,noriu pastebėt.ten dažnai viskas arba per daug sunku,arba per daug paprasta.
kas iš to,kad tą vaiką iškart paims?gi nėštumas neišsitrins iš atminties va taip-panorėjus. ir ką reiškia-kūdikis ne tavo?na taip,tarkim,ir sperma,ir kiaušinėliai-ne tavo.bet vaikas vis tiek tavy auga,tavim gyvas.ir dar-ne savo vaiką nešiojai.tai,kas augo many,yra mano.

o šiaip,neišneša smegenys tokios galimybės.kas bepaprašytų-griežtas ne.išnešiot,pagimdyt,o paskui visą gyvenimą galvot,kad kažkur pasauly mano vaikas?
Atsakyti
Oi, žinot merginos, kai aš paskaitau kartais rašinėlius, pagalvoju: ar daug čia yra rašančių nuoširdžiai? Jei tikrai daug- tai čia vaikų darželis.
Na bet tiek to, papasakosiu Jums bajeriuką gyvenimišką.
Apie 2000m. internete susipletkavojau su tokia motera. Kalba zanūdna, bet nieko - tada įpatingų pažinčių internetinių nevedžiau, tiek to - nusprendžiau, galima pabazarint.
Ir po 5 laiško jinai man rašo: oi, aš vaiką noriu turėt, noriu kad tu mani ap:sex ir kai bus laikas tam tinkamas aš tau parašysiu. Šitaip gal po savaitės extra laiškutis: atvaryk aš pačiam įkarštyje, va mano apačioje ten jau viskas čiki - lova paklota ir t.t.t. Nu aš, žinoma, niekur nepuoliau važiuot, bet atrašiau laišką, kad pi*davotų arklį, nes jo galva didesnė lotuliukas.gif Tiksliai galvojau, kad čia moteriškės paistalėliai, arba tiesiai sakant tikėjausi, kad išdūrinėja (šiaip niekuo nerizikavau, nes ji nei mano telefono, nei vardo nei kt. duomenų neturėjo). Ir ką manot? Kaip ĮSIŽEIDĖ mama, oi oi oi.... tokias pretenzijas pradėjo reikšt, vos ne matais išdėjo, kad jinai PASITIKĖJO, tikėjosi, o va dabar šuniui ant uodegos viskas, va vėl įkarštis praėjo, ovuliacija šuniui ant uodegos, reikės mėnesį laukt kol koks nors internetinis ap:sex pas ją atvarys.
Paskui pasirodo, kad tatai ne bet kokia nukvakėlė buvo, bet žmogaus teisių gynėja, ten kažkokia bla bla bla...
VA TAU BOBUTE IR DEVINTINĖS, PASAULIS GRAŽUS YRA KEISTUOLIAIS
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 26, 22:38)

Pasaulis būtų daug sveikesnis, jei atsirastų šiek tiek naujų Voveriukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 26, 23:38)
Ir po 5 laiško jinai man rašo: oi, aš vaiką noriu turėt, noriu kad tu mani ap:sex ir kai bus laikas tam tinkamas aš tau parašysiu.

lotuliukas.gif Na va, tokią progą tapt surogatinių tėčių praleidai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 26 vasario 2006 - 23:05
QUOTE(mirėja @ 2006 02 26, 23:04)
tokią progą praleidai

Iki paskutinės minutės aš galvojau, kad jinai blefuoja. Bet poto gauti 2-3 laiškeliai kupini kaltinimų ir vos ne pamazgų pilstymo parodė, kad moteris turėjo baisiai rimtus ketinimus. Obana, lakstytų jau vaikas kokių penkių metų doh.gif
Atsakyti
as nesutikciau nei uz ka, ir nei kam schmoll.gif koks skirtumas, kaip ten apvaisintas, mano vaikas, yra mano vaikas, as ji nesioju 9 men, jauciu jo judesius, darau echo, matau ta leliuka, jis "manimi" maitinasi, mano kraujas ir kunas, nestumo metu atsiranda be galo stiprus rysys, meile kudikeliui, kaip ja galima butu po to kazkam kitam atiduoti??? blink.gif ir stebeti, kaip kita moteris(tebunie ir sesuo ar pati pati pati geriasia drauge) augina MANO vaika? as to nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 26, 22:38)
Oi, žinot merginos, kai aš paskaitau kartais rašinėlius, pagalvoju: ar daug čia yra rašančių nuoširdžiai? Jei tikrai daug- tai čia vaikų darželis.
Apie 2000m. internete susipletkavojau su tokia motera. Kalba zanūdna, bet nieko - tada įpatingų pažinčių internetinių nevedžiau, tiek to - nusprendžiau, galima pabazarint.
Ir po 5 laiško jinai man rašo: oi, aš vaiką noriu turėt, noriu kad tu mani ap:sex ir kai bus laikas tam tinkamas aš tau parašysiu. Šitaip gal po savaitės extra laiškutis: atvaryk aš pačiam įkarštyje, va mano apačioje ten jau viskas čiki - lova paklota ir t.t.t. Nu aš, žinoma, niekur nepuoliau važiuot, bet atrašiau laišką, kad pi*davotų arklį, nes jo galva didesnė  lotuliukas.gif Tiksliai galvojau, kad čia moteriškės paistalėliai, arba tiesiai sakant tikėjausi, kad išdūrinėja (šiaip niekuo nerizikavau, nes ji nei mano telefono, nei vardo nei kt. duomenų neturėjo). Ir ką manot? Kaip ĮSIŽEIDĖ mama, oi oi oi.... tokias pretenzijas pradėjo reikšt, vos ne matais išdėjo, kad jinai PASITIKĖJO, tikėjosi, o va dabar šuniui ant uodegos viskas, va vėl įkarštis praėjo, ovuliacija šuniui ant uodegos, reikės mėnesį laukt kol koks nors internetinis ap:sex pas ją atvarys.
Paskui pasirodo, kad tatai ne bet kokia nukvakėlė buvo, bet žmogaus teisių gynėja, ten kažkokia bla bla bla...

doh.gif Nu ir kodel praleidai toki sansa???????? Ech......... nzn . na paprasciausiai keista ta tavo situacija.......arba keistas tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailin @ 2006 02 26, 23:39)
keista ta tavo situacija...

Paskaičius jos paskutiniuosius laiškus tikrai nesigailėjau, kad nepasinaudojau, nes ten buvo išpuoliai nelabai sveiko žmogaus. Kitas dalykas, kuomet galbūt aš pats norėjau, bet nusibodo eit link to.
Viena mamka kavianska vis skundeliojosi, kad niekaip negali nu ... ten bala žino, kas ten pas juos šeimon, ar pas ją kažkas užsiblokavę, ar vyras minkšta***** - velnias žino. Nu pliotkindami MIRC-e pakalbėjom juokais, neva reikėtu sumest smileysex.gif:, o tai mamka baigia išpūstėti visą tėvų palikimą, ant tų visokių vivisekcijų ar kaip ten dar...karoče šundaktarių, kurios ten visooookius experimentus daro. Nus sakau davai, mama, kojas razdvigai ir pojechali smileysex.gif: Pradžioj patiko ta idėja, net į svečius pasikvietė, bet dirbau tuomet, paskui kažkaip ji negalėjo ir kalbos liko kalbomis, netapo jos niekuo daugiau, o kad netapo - tai čia nei aš labai buvau įkyrus, nei jinai perdaug pageidavo. Tegul sau, lai gyvena žmonės ilgai ir laimingai.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 02 26, 15:38)
Tik isivaikint anksciausiai galima nuo 3 men...is kart gimusiu neduoda....

Bet lankyti niekas nedraudzia 4u.gif

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 26, 20:38)
<...>Paskui pasirodo, kad tatai ne bet kokia nukvakėlė buvo, bet žmogaus teisių gynėja, ten kažkokia bla bla bla...

Bet kas irodys, kad ji rase nuosirdziai? Gal irgi "ant durniaus" nervavosi ir lauke tamstos reakcijos? lotuliukas.gif
Atsakyti