Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(vikiukstis @ 2008 07 14, 16:53)
sveikutes,
ir man kita savaite darys biopsija, gydytoja sake, kad darys pilna narkoze unsure.gif dave siuntima ir sake gulkis i kuria nori ligonine pasirinktinai, tai dabar mastau i kuria geriau ar i miesto ligonine ar i jurininku?

Nepergyvenk tikktai, viskas bus gerai, tik nesuprantu kodėl daro su pilna narkoze. g.gif  šeip siūlyčiau tik jūrininkų.Pati daugiau niekada nesigulčiau į miesto dabar vadinama universitetine. Šeip labai fainos sesutės jūrininkų ginekoliginiam skyriui dirba,gulėjau ligoninei nemažai, ypač miesto ligonineje tai net atsiminti nesinori, o jūrininkų ginekologiniam fantastiškos sesutės, jau toks supratimas kito žmogaus skausmui ir išgyvenimams tai dar neteko matyti.

aciukas, kad kazkas atsiliepe 4u.gif tai vat ir svarsciau kur geriau suprastu zmogu, kuris pergyvena blush2.gif tai manau rinksiuos jurininku thumbup.gif o kodel su pilna net nezinau, mane priziurinti gine taip sake, nesijaudink neskaudes, darys pilna narkoze, pamiegosi ir viskas unsure.gif ax.gif na tikiuos greit viskas baigsis ir bus,ok... svarbu paskui kaip nors sulaukt atsakymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 07 14, 22:18)
aciukas, kad kazkas atsiliepe  4u.gif  tai vat ir svarsciau kur geriau suprastu zmogu, kuris pergyvena  blush2.gif  tai manau rinksiuos jurininku  thumbup.gif  o kodel su pilna net nezinau, mane priziurinti gine taip sake, nesijaudink neskaudes, darys pilna narkoze, pamiegosi ir viskas  unsure.gif  ax.gif  na tikiuos greit viskas baigsis ir bus,ok... svarbu paskui kaip nors sulaukt atsakymo  doh.gif

Sveikute smile.gif As taip pat siulau tik i jurininku ligonine, nes man balandzio gale ten dare biopsija, ir tikrai viskas buvo gerai. Man taip pat dare su pilna narkoze ir nesigailiu, kam be reikalo toki skausma kentet, nors kitos sako, kad pakenciama, bet jei man per paprasta apziura baisai skauda tai... Tai laikykis, nebijok, jei su pilna narkoze tai tikrai nieko baisaus nebus 4u.gif Be to, ta narkoze nestipri, nes ilgai netrunka. Tad stiprybes Tau ir geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,manes taip pat laukia biopsija,bet noreciau pasikonsultuoti dar su viena gydytoja,nes mano ginekologe paaiskino,kad darys pilna narkoze ir pjaus ne gabaleli o visa zaizda ir dar sveiku audiniu aplink ja.
Noreciau paklausti,ar Birutės Intaitės telefono numeris likęs 869877011 ir gal galetumet jos privataus kabineto tikslu adresa parasyti.
Labai lauksiu atsakymo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 07 14, 21:18)
aciukas, kad kazkas atsiliepe  4u.gif  tai vat ir svarsciau kur geriau suprastu zmogu, kuris pergyvena  blush2.gif  tai manau rinksiuos jurininku  thumbup.gif  o kodel su pilna net nezinau, mane priziurinti gine taip sake, nesijaudink neskaudes, darys pilna narkoze, pamiegosi ir viskas  unsure.gif  ax.gif  na tikiuos greit viskas baigsis ir bus,ok... svarbu paskui kaip nors sulaukt atsakymo  doh.gif

blush2.gif Man dare gyvenime 3 biopsijas viena raudonajam kryziuje kitas jurinkuose. Abi dare su trumpaja narkoze 15 min....... na isgyvenau. Ale nieko ten baisaus, tik tos narkozes su KOlapsoliu man neptinka, jos haliucinacijas duoda, kai esi joje , vaidenasi kad tuneliu skrieji.............. ir nemalonu labai. O kad sakudetu nieko nejauti, isvis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 07 16, 00:20)
blush2.gif  Man dare gyvenime 3 biopsijas viena raudonajam kryziuje kitas jurinkuose. Abi dare su trumpaja narkoze 15 min....... na isgyvenau. Ale nieko ten baisaus, tik tos narkozes su KOlapsoliu man neptinka, jos haliucinacijas duoda, kai esi joje , vaidenasi kad tuneliu skrieji.............. ir nemalonu labai. O kad sakudetu nieko nejauti, isvis blush2.gif

labai labai aciu visom , kurios atsiliepe i mano posta group.gif taigi laukiu savo dieneles nes kita savaitele gulsiuos biopsijai, tai jau nusprendziau , kad i jurininkus thumbup.gif pasidalinsiu ir savo patirtim kaip buvo man ....
Atsakyti
Man po biopsijos praejus sav pranese negera naujiena, atsakymas cin3, reikia operuoti, tai 29diena santariskese operuojuosi pas nerealu daktara, kuris nelupa pinigeliu ir yra lietuvoje geriausias, cia aisku per mano pazistama taip pavyko, tai dreba truputi kojeles, bet laikytis reikia...sekmes moterys, jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 07 17, 10:55)
Man po biopsijos praejus sav pranese negera naujiena, atsakymas cin3, reikia operuoti, tai 29diena santariskese operuojuosi pas nerealu daktara, kuris nelupa pinigeliu ir yra lietuvoje geriausias, cia aisku per mano pazistama taip pavyko, tai dreba truputi kojeles, bet laikytis reikia...sekmes moterys, jums smile.gif

Laikykis ir stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti

Sekmes Tau smile.gif
O jei ne paslaptis pas koki gydytoja operuosies?
Atsakyti

Busiu drauge verysad.gif su tokia pat naujiena ,tik operacija liepos 30
Atsakyti
gintek Paskelbta 2008 07 17, 10:55
  Man po biopsijos praejus sav pranese negera naujiena, atsakymas cin3, reikia operuoti, tai 29diena santariskese operuojuosi pas nerealu daktara, kuris nelupa pinigeliu ir yra lietuvoje geriausias, cia aisku per mano pazistama taip pavyko, tai dreba truputi kojeles, bet laikytis reikia...sekmes moterys, jums 

Ir man panasios bedos, tad labai smalsu koks gydytojas operuos?Kokia pavarde?

Gulia Paskelbta Šiandien, 23:01
Busiu drauge  su tokia pat naujiena ,tik operacija liepos 30

Sekmes mergaites, laikykites! O kaip jums data paskyre?Ar yra eiles? Ar kad priderinot prie savo "dienu"( kiek zinau, geriasiai is kart po ju)?
Atsakyti
QUOTE(balerina @ 2008 07 21, 23:17)
Ir man panasios bedos, tad labai smalsu koks gydytojas operuos?Kokia pavarde?
Sekmes mergaites, laikykites! O kaip jums data paskyre?Ar yra eiles? Ar kad priderinot prie savo "dienu"( kiek zinau, geriasiai is kart po ju)?

Kai baigesi "dienos"-sekancia diena
Atsakyti
Merginos, gal zinot kiek laiko po biopsijos reikia susilaikyti nuo santykiu? Aciu smile.gif
Atsakyti