Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

Sveikos merginos,as irgi siandien pas gydytoja buvau,pasake kad biopsija reiks daryti verysad.gif .bijau labai ,nes nieko normaliai nepaiskino.as buvau pas speceliste,kauno klinikose.isvis kaip koks konvejeris,liudna man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2008 08 01, 20:52)
Sveikos merginos,as irgi siandien pas gydytoja buvau,pasake kad biopsija reiks daryti verysad.gif .bijau labai ,nes nieko normaliai nepaiskino.as buvau pas speceliste,kauno klinikose.isvis kaip koks konvejeris,liudna man verysad.gif

Nebijok.Neskaudes,gal truputuka
Atsakyti
per padidejusi spaudima negalejo iskarto operuoti, nes pavojinga, bet kita diena operavo ir viskas buvo super.
Atsakyti
aciu uz paguoda.o kur jus operavotes.gal man kur kreiptis privaciai?
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2008 08 02, 20:03)
aciu uz paguoda.o kur jus operavotes.gal man kur kreiptis privaciai?

Privaciai galesite pasidaryti tik biopsija ir visus kitus tyrimus,bet operuotis tik ligonineje,nes bendra narkoze.
Atsakyti
operavausi santariskese onkologiniam sk. o galima operuotis ir privaciai, tik labai daug kainuoja smile.gif
Atsakyti
Paaiškinkit man, nes jau vel pradedu nesuprasti, o galvojau kad jau viskas aišku.
Kodėl visos rašot kad apie biopsija kuriai reikia narkozes. Ar nemaišot su konizacija?
Man biopsija padare per 15 minučiu ir visai neskaudejo, tik kiek nemalonu buvo. Dabar lauksiu atsakymo.
Vaizdas toks, kad kai kurioms gydytojai pasake kad eitu darytis biopsiojos, nusiunčia konizacijai. Nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 08 06, 11:20)
Paaiškinkit man, nes jau vel pradedu nesuprasti, o galvojau kad jau viskas aišku.
Kodėl visos rašot kad apie biopsija kuriai reikia narkozes. Ar nemaišot su konizacija?
Man biopsija padare per 15 minučiu ir visai neskaudejo, tik kiek nemalonu buvo. Dabar lauksiu atsakymo.
Vaizdas toks, kad kai kurioms gydytojai pasake kad eitu darytis biopsiojos, nusiunčia konizacijai. Nebesuprantu  g.gif

Po onkocitologinio ir kolposkopijos-jei sie tyrimai su pakitimais ir sukelia itarimo-siuncia biopsijai.Biopsija,kaip man paaiskino gydytoja,reikalinga tik tam,kad nustatyti konizacijos apimti
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 08 06, 11:20)
Vaizdas toks, kad kai kurioms gydytojai pasake kad eitu darytis biopsiojos, nusiunčia konizacijai. Nebesuprantu  g.gif

Tai labai gerai, kad neskaudejo 4u.gif Nemaisom. Tikrai atlieka biopsija, o ne konizacija smile.gif
Siaip kaip as suprantu ir kiek teko girdet, nuskausminimas (narkoze) priklauso nuo operacijos apimties (nuo pakenkto plotelio dydžio), ir nuo moters pageidavimo. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 06, 11:35)
Po onkocitologinio ir kolposkopijos-jei sie tyrimai su pakitimais ir sukelia itarimo-siuncia biopsijai.Biopsija,kaip man paaiskino gydytoja,reikalinga tik tam,kad nustatyti konizacijos apimti

Na, manau, kad ne tik konizacijos apimciai nustatyti. Biopsinės medžiagos histologinis tyrimas parodo, kiek giliai yra pakitusios ląstelės (parodo CIN laipsnį).
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy111 @ 2008 08 06, 23:07)
Na, manau, kad ne tik konizacijos apimciai nustatyti. Biopsinės medžiagos histologinis tyrimas parodo, kiek giliai yra pakitusios ląstelės (parodo CIN laipsnį).
4u.gif

Nu taip
Atsakyti
rytoj ir manes laukia tas pats,truputi bijau verysad.gif
Atsakyti