man tai sedet neleido savaite,bilioteni dave 10 dienu,o po to pas seimos gyditoja dar prates bilioteni.
QUOTE(gintek @ 2008 08 15, 16:48)
as 2dienas pagulejau ligoninej, 3ia diena ejau i darba, nes gerai jauciausi, priklauso nuo to dar kaip zmogus jauciasi. Nerase jokiu bilioteniu, tik nedarbingumo lapeli 2dienoms 

O kam skubeti

Juk 8-9 diena krenta sasas,reikia saugotis
Sveikos,
griztu as su savo naujienom.. man nustatytas 16 ZPV, kolposkopijos metu dideliu pakitimu nerado, o citologinis HSIL
kur man kreiptis del gydymo??? vieni tyrimai priestarauja kitiem..
gal kas galit parekomenduot koki gydytoja kaune arba vilniuj- labai prasau
net neisivaizduoju pas ka kreiptis
griztu as su savo naujienom.. man nustatytas 16 ZPV, kolposkopijos metu dideliu pakitimu nerado, o citologinis HSIL

QUOTE(editana @ 2008 08 18, 13:44)
Sveikos,
kur man kreiptis del gydymo??? vieni tyrimai priestarauja kitiem..
gal kas galit parekomenduot koki gydytoja kaune arba vilniuj- labai prasau
net neisivaizduoju pas ka kreiptis 

Ir as ka tik sulaukiau nelabai kokiu naujienu - ZPV teigiamas, citologinis HSIL, siulo konizacija

As eisiu dar pas kita gydytoja pasikonsultuoti (gal galima laikinai uzsaldyti ta zaizdele, gal lazeriu na nezinau) ir tau ta pati patariu, dvi nuomones geriau nei viena

Gal galit kas rekomenduoti koki gydytoja Kaune ar Vilniuje

QUOTE(editana @ 2008 08 18, 18:41)
Parasiau tau AZ

Aš bendrai dėl biopsijos-geri onkologai nelabai ja pasitiki,nes iš biopsijos gali pasakyti tik apie tą vietą,iš kur audinio gabalėlį ima,bet jeigu vėžinės ląstelės yra visai netoli tos vietos,iš kur paimta biopsija-ir viskas,pasako,kad viskas gerai,o ištikrųjų vėžys vystosi toliau ir taip ateina žmonės jau su kitom stadijom,vien dėl biopsijos netikslumo
Tai sakau iš patirties

QUOTE(namiseda @ 2008 08 19, 10:04)
Aš bendrai dėl biopsijos-geri onkologai nelabai ja pasitiki,nes iš biopsijos gali pasakyti tik apie tą vietą,iš kur audinio gabalėlį ima,bet jeigu vėžinės ląstelės yra visai netoli tos vietos,iš kur paimta biopsija-ir viskas,pasako,kad viskas gerai,o ištikrųjų vėžys vystosi toliau ir taip ateina žmonės jau su kitom stadijom,vien dėl biopsijos netikslumo
Tai sakau iš patirties 

tai ka daryt tada

Manes taip pat laukia biopsija... Turiu žpv tik nz kokio tipo... tepinelis rodo HSIL. skaiciaus kad prognozuojama CIN2 arba CIN3. dazniausiai po biopsijos paraso arba CIN1 arba CIN3, CIN2 retai kada raso, nes intervalas nera didelis. Man beveik men.reikia laukti iki biopsijos, nes sake reikia ja darytis likus 3-4dienom iki menesiniu. Labai pergyvenu, kad nebutu blogiausia - vezys
esu dar labai jauna, o jau tokios bedos uzpuole
.
noriu buti sveika ir tureti
bet jau bus kaip bus..svarbiausia kad issikapstyciau... Norejau jusu, moteryciu, paklausti kokia biopsijos kaina?

man dare jurininku ligonineje,klaipedoje tai nieko nekainavo