Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

Laba diena ir mane siuncia biopsijai doh.gif bet tik menesio gale jai turiu laiko unsure.gif su gydytoja suderinau, bus matyt kas ten man, tik labiausiai gazdina pilna narkoze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 02 06, 11:27)

o kiek turi mazdaug dienu kraujuoti po sio tyrimo?

kelias dienas kraujavau,(sutapo ir su mmm kaip tik po dienos po konizacijos prasidejo), paskui tik tepe tokiu gelsvai rusvom(nuo zodzio rudas) isskyrom~gera savaite...o tada pradejo kraujuot, dbr rudos rudos isskyros eina....
net nzn..atsibodo, bet ka darysi.....
siaip turetu iki 3 -4 savaiciu sugyti, t.y. baigtis kraujavimai, ar nesvariu isskyru rodymasis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia-lia: 07 birželio 2009 - 22:13
Sveikos. Man 22, liepos menesi bus atliekama biopsija, ŽPV - teigiamas 31 tipas. Labai bijau ir jau pradedu panikuoti kas cia bus toliau. Su vyru labai norime vaikelio, todel dabar nezinau ka daryti, ar jau stengtis pastoti ar dar palaukti biopsijos rezultatu... unsure.gif ginekologe sake, kad net prireikus opracijos vaisingumui tai jokios itakos neturi, bet paskaiciau cia forumuose ir prisibijau, kad paskui gali buti labai didele neisnesiojimo tikimybe. verysad.gif kaip nusiraminti? labiausiai bijau, kad nebegalesiu pastoti...
Atsakyti
laba vakara. man pries savaite padare gidos kaklelio biopsija, laukiu rezultatu g.gif tikiuosi geru. noreciau paklausti tu kuriu jau daresi ir rado jau rimtai ka-kaip isoperuoja kakleli kokios pasekmes, gal ir durnai skamba, ar gimdyti dar galima? ar gimda irgi kartu salina? taip buvau susinervinus kad nespejau paklausti visko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, man pirmadienį tikriausiai bus daroma biopsija, nes liepė pasibaigus mėnėsinėms po poros dienų ateiti, o jos taip ir baigsis kažkur. Čia kai kurios rašo apie narkozę g.gif Man išvis sakė jokio pasiruošimo kai klausiau, tai aš supratau, kad ateisiu, padaro ir išleidžia namo, o tai nejau dar narkozę duos? Apšvieskit, tiesą sakant labai bijau, man panaši situacija kaip LiudmilaR rašo, esu jauna, norime pastoti, turėjau abraziją prieš kelis mėnėsius, dėl nesivystančio, dabar dar ta biopsija, kaip vėliau bus su pastojimu? Tai tikrai neturi įtakos tam? Ir kaip vyksta pati procedūra biopsijos tos, ateisiu kiek laiko, ką darys ir pan? Ačiū visoms labai, kurios padėsite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2009 08 13, 22:44)
Sveikos, man pirmadienį tikriausiai bus daroma biopsija, nes liepė pasibaigus mėnėsinėms po poros dienų ateiti, o jos taip ir baigsis kažkur. Čia kai kurios rašo apie narkozę  g.gif  Man išvis sakė jokio pasiruošimo kai klausiau, tai aš supratau, kad ateisiu, padaro ir išleidžia namo, o tai nejau dar narkozę duos? Apšvieskit, tiesą sakant labai bijau, man panaši situacija kaip LiudmilaR rašo, esu jauna, norime pastoti, turėjau abraziją prieš kelis mėnėsius, dėl nesivystančio, dabar dar ta biopsija, kaip vėliau bus su pastojimu? Tai tikrai neturi įtakos tam? Ir kaip vyksta pati procedūra biopsijos tos, ateisiu kiek laiko, ką darys ir pan? Ačiū visoms labai, kurios padėsite  4u.gif

Labukas. Procedūra trunka vos kelias minutes ir jokios narkozes, bent jau man nedavė, net nežinau ar nuskausminimą kažkokį darė, nes iš tos baimės tai lempas skaičiavau kiek lubose sukabinta buvo blush2.gif O paskui tik pagalvojau, kad be reikalo tiek bijojau. Aišku, procedūra nėra maloni, bet kentėti tikrai galima.
Procedūros geriau nepasakosiu, nes baisiai skamba viskas, bet iš tikrųjų nėra taip baisu. Man sunkiausiai buvo sulaukti rezultatų.
Stiprybės. Viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte-uogyte @ 2009 08 13, 23:05)
Labukas. Procedūra trunka vos kelias minutes ir jokios narkozes, bent jau man nedavė, net nežinau ar nuskausminimą kažkokį darė, nes iš tos baimės tai lempas skaičiavau kiek lubose sukabinta buvo  blush2.gif O paskui tik pagalvojau, kad be reikalo tiek bijojau. Aišku, procedūra nėra maloni, bet kentėti tikrai galima.
Procedūros geriau nepasakosiu, nes baisiai skamba viskas, bet iš tikrųjų nėra taip baisu. Man sunkiausiai buvo sulaukti rezultatų.
Stiprybės. Viskas bus gerai.  4u.gif

Prašau papasakok, jei jau taip baisiai, tai gal man į až, kad kitų čia neišgasdintum, bet aš nusiteikiu geriau kai žinau kas bus, nei eiti iš lempos nežinant ką man ten darys. Neišsigąsiu ir tikrai nueisiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
NIEKO TEN BAISAUS. tik vos jauti nemalonu jausma,bet ne skausma.narkozes nedaro ,tik5 min ir viskas.tikrai nebijok
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2009 01 08, 11:39)
tikrai ne tas pat.punkcija is stuburo skysti traukia

Nebūtinai iš stuburo ax.gif
Tiesiog punkcija yra skysčių ištraukimo procedūra,
o biopsija audinio/skysčio mėginio paėmimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2009 08 13, 23:52)
NIEKO TEN BAISAUS. tik vos jauti nemalonu jausma,bet ne skausma.narkozes nedaro ,tik5 min ir viskas.tikrai nebijok

Nebijau, vien todėl, kad žinau, jog reikia. 4u.gif
O kaip su pastojimu vėliau? neturi biopsija įtakos?
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2009 08 13, 23:26)
Prašau papasakok, jei jau taip baisiai, tai gal man į až, kad kitų čia neišgasdintum, bet aš nusiteikiu geriau kai žinau kas bus, nei eiti iš lempos nežinant ką man ten darys. Neišsigąsiu ir tikrai nueisiu smile.gif 4u.gif

Iš tikrųjų nieko ten baisaus, man labai baisiai skamba audinio mėginio paėmimas, o su mano lakia fantazija tai ir buvo baisu kai įsivaizdavau kaip ten "atrėž gabalą" doh.gif. Aišku, ten paima jo visai nedaug, bet iki tol kol nepadarė aš to nežinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte-uogyte @ 2009 08 14, 10:59)
Iš tikrųjų nieko ten baisaus, man labai baisiai skamba audinio mėginio paėmimas, o su mano lakia fantazija tai ir buvo baisu kai įsivaizdavau kaip ten "atrėž gabalą"  doh.gif. Aišku, ten paima jo visai nedaug, bet iki tol kol nepadarė aš to nežinojau  blush2.gif

Aišku. Dėkui. O tai nei viena neatsakys kaip dėl pastojimo vėliau, turi įtakos biopsija tam ar neturi?
Atsakyti