QUOTE(FETA @ 2009 08 13, 22:44)
Sveikos, man pirmadienį tikriausiai bus daroma biopsija, nes liepė pasibaigus mėnėsinėms po poros dienų ateiti, o jos taip ir baigsis kažkur. Čia kai kurios rašo apie narkozę

Man išvis sakė jokio pasiruošimo kai klausiau, tai aš supratau, kad ateisiu, padaro ir išleidžia namo, o tai nejau dar narkozę duos? Apšvieskit, tiesą sakant labai bijau, man panaši situacija kaip LiudmilaR rašo, esu jauna, norime pastoti, turėjau abraziją prieš kelis mėnėsius, dėl nesivystančio, dabar dar ta biopsija, kaip vėliau bus su pastojimu? Tai tikrai neturi įtakos tam? Ir kaip vyksta pati procedūra biopsijos tos, ateisiu kiek laiko, ką darys ir pan? Ačiū visoms labai, kurios padėsite
Labukas. Procedūra trunka vos kelias minutes ir jokios narkozes, bent jau man nedavė, net nežinau ar nuskausminimą kažkokį darė, nes iš tos baimės tai lempas skaičiavau kiek lubose sukabinta buvo

O paskui tik pagalvojau, kad be reikalo tiek bijojau. Aišku, procedūra nėra maloni, bet kentėti tikrai galima.
Procedūros geriau nepasakosiu, nes baisiai skamba viskas, bet iš tikrųjų nėra taip baisu. Man sunkiausiai buvo sulaukti rezultatų.
Stiprybės. Viskas bus gerai.