Sveikos mergaites man ir tokia problemele gresia kaip, kad biopsija irgi labai bijau
taip kad irgi aiskinausi kaip ten butu su pastojimu ir visa, kita
tai jei noresi pastoti po biopsijos po puses metu gali drasiai bandyti bent jau man taip sake
Sveikos mergaites man ir tokia problemele gresia kaip, kad biopsija irgi labai bijau
taip kad irgi aiskinausi kaip ten butu su pastojimu ir visa, kita
tai jei noresi pastoti po biopsijos po puses metu gali drasiai bandyti bent jau man taip sake
tikriausiai...mane po pirmo ciklo apziurejo, ir sako viskas puikiai sugijo, net nepasakytum, kad kas daryta..sako jei netikit, galit pas kita gydytoja nueit...as tada is karto apie nestuma uzklausiau. sako nu po kito ciklo ir bandykit
[/quote
Kadangi man menesines buvo dinge jau nuo geguzes, tai ir susirupinus nuejau pas daktare tada ir paaiskejo visi negerumai, tai pirmiausiai prirase vaistu kad iskviest menesines ir kai prasirgsiu tada vel eisiu pas daktare( o tai bus ti 09.14) tai tada ziuresiu ka ji man pasakys
Man nenurodė kada darytis. O pas gydytoją, kur atlikau visus tyrimus tai būtų ir neįmanoma ištaikyti tokių dienų, nes dirba tik vieną dieną per savaitę.