Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(FETA @ 2009 08 19, 15:52)
O visoms biopsiją liepė darytis 2-3d po mėnėsinių?

Sveikutes, ryt einu darytis biopsija swoon.gif . Bet man 10 d iki menesiniu. Ar ir kitoms liepe darytis 2-3 d po menesiniu?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 03, 17:39)
Sveikutes, ryt einu darytis biopsija  swoon.gif . Bet man 10 d iki menesiniu. Ar ir kitoms liepe darytis 2-3 d po menesiniu?

man darė likus savaitei iki mėnesinių. Manau, kad tam reikalui reikšmės tai neturi... rolleyes.gif

Nebijok, nieko ten baisaus. Aš tai taip bijojau, kad galvojau -nualpsiu.. bet nieko, dabar nebebijočiau... mirksiukas.gif Parašyk, kaip sekėsi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 03 gruodžio 2009 - 20:19
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 03, 21:18)
man darė likus savaitei iki mėnesinių. Manau, kad tam reikalui reikšmės tai neturi...  rolleyes.gif

Nebijok, nieko ten baisaus. Aš tai taip bijojau, kad galvojau -nualpsiu.. bet nieko, dabar nebebijočiau...  mirksiukas.gif Parašyk, kaip sekėsi...  4u.gif

dekui uz padrasinima 4u.gif , jauciuos kaip vaikas issigandus ax.gif . Butinai pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 03, 21:48)
dekui uz padrasinima  4u.gif , jauciuos kaip vaikas issigandus ax.gif . Butinai pranesiu  mirksiukas.gif

su narkoze darys?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 03, 20:18)
man darė likus savaitei iki mėnesinių. Manau, kad tam reikalui reikšmės tai neturi...  rolleyes.gif

Nebijok, nieko ten baisaus. Aš tai taip bijojau, kad galvojau -nualpsiu.. bet nieko, dabar nebebijočiau...  mirksiukas.gif Parašyk, kaip sekėsi...  4u.gif

Man vieną kartą jau darė, bet reikės kartoti, tai šį kartą dar labiau bijau, nei pirmąjį. Man labai nemaloni procedūra buvo, nenoriu jos kartoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 03, 21:49)
su narkoze darys?

tai kad mano gine sake, kad be narkozes g.gif
Atsakyti
QUOTE(FETA @ 2009 12 03, 23:07)
Man vieną kartą jau darė, bet reikės kartoti, tai šį kartą dar labiau bijau, nei pirmąjį. Man labai nemaloni procedūra buvo, nenoriu jos kartoti  verysad.gif

QUOTE(Spyrge @ 2009 12 04, 07:46)
tai kad mano gine sake, kad be narkozes  g.gif

man su narkoze darė, tai nieko baisaus.. Šiandien jau turėtų būti atsakymai... ax.gif
Spyrge, stiprybės Tau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 04, 10:46)
man su narkoze darė, tai nieko baisaus.. Šiandien jau turėtų būti atsakymai...  ax.gif
Spyrge, stiprybės Tau...  4u.gif

Sveikute 4u.gif , ta nauja gine nusprende dar siandien nedaryt g.gif , kartojo PAP tyrima, nes sake ziurint i kakleli nekyla ranka biopsijos daryt, o jei jau ir antras PAP bus su zymiais pakitimais, tada darys. Nezinau, jau buvau nusiteikus siandien atkentet, o se tau doh.gif ir vel laukimas blink.gif .

Gal jau zinai rezultatus 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 04, 12:33)
Sveikute  4u.gif , ta nauja gine nusprende dar siandien nedaryt  g.gif , kartojo PAP tyrima, nes sake ziurint i kakleli nekyla ranka biopsijos daryt, o jei jau ir antras PAP bus su zymiais pakitimais, tada darys. Nezinau, jau buvau nusiteikus siandien atkentet, o se tau  doh.gif  ir vel laukimas  blink.gif .

Gal jau zinai rezultatus  4u.gif ?

Aš taip pat praėjusią savaitę buvau nusiteikusi atkentėti tą nemalonią procedūrą antrą kartą, bet nukėlė ją ant švenčių. Iš tiesų labai apsidžiaugiau, nes kol prisiverčiau nueiti, pirmą kartą tiek nebijojau kaip dabar
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 04, 13:33)
Sveikute  4u.gif , ta nauja gine nusprende dar siandien nedaryt  g.gif , kartojo PAP tyrima, nes sake ziurint i kakleli nekyla ranka biopsijos daryt, o jei jau ir antras PAP bus su zymiais pakitimais, tada darys. Nezinau, jau buvau nusiteikus siandien atkentet, o se tau  doh.gif  ir vel laukimas  blink.gif .

Gal jau zinai rezultatus  4u.gif ?

tik šiandien atsakymą sužinojau.. na, nieko ten tokio blogo nerado, rodo nestiprų gimdos kaklelio uždegimą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 12 08, 17:45)
tik šiandien atsakymą sužinojau.. na, nieko ten tokio blogo nerado, rodo nestiprų gimdos kaklelio uždegimą...  rolleyes.gif

dziaugiuosi uz tave 4u.gif , linkiu greit pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrge @ 2009 12 08, 18:20)
dziaugiuosi uz tave  4u.gif , linkiu greit pasveikti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai ačiū... wub.gif
Atsakyti