Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(ceceta @ 2008 01 10, 14:43)
Sveikos, rasau nes noriu siek tiek informacijos apie Intaite Birute. Maciau siame forume yra jos pacijanciu. Niekip negaliu jei prisiskambinti jau kelios dienos niekas ragelio nekelia, ar taip daznai nutinka?

bent jau man tai nuolat doh.gif prisiskambint uztrunka 2-3dienas...
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 01 10, 15:30)
bent jau man tai nuolat doh.gif  prisiskambint uztrunka 2-3dienas...

O kodel kazin? Labai nenoriu jai ikyriai skambineti, bet tai gal reikia taip ir daryt.... O kazin skubos tvarka ji priima, ar nelabai toks yra? Mano ginekologe nurode i ja kreiptis, tai eisiu pirma karta, nieko nezinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 12 06, 09:11)
na vakar suzinojau dar ir ŽPV atsakyma, jis taip pat nedziuginantis, t. y. teigiamas, dabar man neliko jokios vilties, kad galeciau palaukti su operacija ir pirma pagimdyti, sausi operuoja kakleli

Suprantu,kad žinutė jau sena,bet jei kada užklysi parašyk kaip tau sekasi smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Man ketvirtadieni biopsija dare, bet gerai, kad as ne Lietuvoj gyvenu, tai pradzioj ne nesupratau ko vaziuoju i ta ligonine, nes kai atsiunte siuntima, tai as is ten nic nieko nesupratau doh.gif Ligoninej gydytoja bande aiskint kokie pakitimai pas mane negeri, bla bla bla... Sakau negaiskit laiko, gi as vistiek neiko nesuprantu, o be to, sakau, jauciuosi puikiai ir ligu sau neieskau schmoll.gif Tik mano situacija nepavydetina, nes rezultatu reiks laukti net 6 savaites blink.gif Bet kaip jau sakiau, as sveika, gerai jauciuosi ir zinau, kad viskas bus gerai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
darė ir man biopsija, bet be jokio nuskausminimo, tai procedūra ne iš maloniausių, o kai dar pradėjo neveikti "suvirinimo aparatas" ir nirkaip negalėjo sustabdyti kraujavimo, tai išvis ne kas..., bet būna ir blogiau. Dabar laukiu rezultatų, nes krūvą tyrimų vienukart atliko.. Tik vat su tepimu ir man neramu, sakė 3-4 dienas, o man jau 10 diena ir vis gausėja, kraujingėja, o dar čia kažkuri nugąsdino dėl infekcijos po biopsijos... Kaip kitom su tom išskyrom po procedūros, kiek laiko truko? Bijau, kad greičiau susirgsiu, nei baigsis tepliojimai.
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 03 14, 13:24)
Sveikos,
darė ir man biopsija, bet be jokio nuskausminimo, tai procedūra ne iš maloniausių, o kai dar pradėjo neveikti "suvirinimo aparatas" ir nirkaip negalėjo sustabdyti kraujavimo, tai išvis ne kas..., bet būna ir blogiau.  Dabar laukiu rezultatų, nes krūvą tyrimų vienukart atliko.. Tik vat su tepimu ir man neramu, sakė 3-4 dienas, o man jau 10 diena ir vis gausėja, kraujingėja, o dar čia kažkuri nugąsdino dėl infekcijos po biopsijos... Kaip kitom su tom išskyrom po procedūros, kiek laiko truko?  Bijau, kad greičiau susirgsiu, nei baigsis tepliojimai.

Laba

na man kai dare biopsija tai irgi be nuskausminimo, nelabai maloni procedura. Po sios proceduros as isejau i darba , ir man tik kokia dienele labai negausiai pakrauavo, beveik kaip ir nieko . Nors kai eme biopsija sake kad viena kraijagysle biski stripriau kraijuoja, bet uzdejo kazkoki tampona , kur savaime istripsta ir viskas.
gal reiktu nueiti Tau pas gydytoja gal kokia kraijagysle neuzsitraukus ir pastoviai kraujuoja.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Įtariu, kad man jau ir mėnesinės prasidėjo, anksčiau nei turėtų, bet gal čia nuo tos 'moloniosios' procedūros, dėl to su gydytoja palauksiu, nes ir tyrimus man darė ne manoji ginekologė, o Santariškėse. Dalyvavau 30-65m. moterų gimdos kaklelio vėžio prevencijos tyrime. Pradžioj labai laukiu rezultatų.
Atsakyti
Merginos, man irgi si ketvirtadieni darys biopsija.Tai nesmagiai jauciuosi. O dar kankina toks vienas gal ir kvailas klausimelis g.gif blush2.gif Ar pries biopsija ten reikia apsiskust?Turiu omeny, visiskai nusiskust....Taip kvailai jauciuosi....Prasau atsakykite jei kas galite...Man taip nesmagu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daisy111: 14 balandžio 2008 - 19:47
Tikrai ne, na apsitvarkyt gali, bet kaip ir įprastai, o pati procedūra kaip pas ginekologą, atsisėdi į vertaliotą, įkiša skėtiklį, paima mėsos gabalėlį, pridegina ir paleidžia. Bent jau man taip buvo. Procedūra ne iš maloniausių, bet kentėt galima. Kitom nuskausmina, man tik vietiškai kažko papurškė, svarbiausia neįsitempti ir atsipalaiduoti, kvėpuoti. Ne tiek dar iškentėtum, kad tik geri rezultatai būtų! Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 14, 20:46)
Merginos, man irgi si ketvirtadieni darys biopsija.Tai nesmagiai jauciuosi. O dar kankina toks vienas gal ir kvailas klausimelis g.gif  blush2.gif Ar pries biopsija ten reikia apsiskust?Turiu omeny, visiskai nusiskust....Taip kvailai jauciuosi....Prasau atsakykite jei kas galite...Man taip nesmagu verysad.gif

laba,
Man taip pat buvo daryta biopsija.
na tikrai Tau nereikia nieko daryti. Ramiai nueisi pas gydytoja ir bus atlikta biopsija. Juk audinio gabaliuka paima is gimdos kaklelio. Taigi nusiramink ir tikrai nereikia skusti
Atsakyti
Aciu labai, mergaites, uz atsakymus. Nors del to ramiau bus...O man su narkoze pilna darys, tai paleis kai atsibusiu. Nors tiek gerai, kad nieko nejusiu, nes jei darytu be narkozes tai ne kas butu...Na, bet kaip Jus sakot viska iskest juk galima blush2.gif Ir beliks sulaukt rezultatu, tikiuosi, kad bus geri. Nes gydytoja manes negasdino, sake tik kad yra zaizdele, ir kad tepinelis nelabai geras buvo. O kai nuejau zpv tirtis, tai nugasdino, sako vaje koks Tavo kaklelis, vien erozijos..Tai tada truputi ir isigandau. Nesmagu buvo, bet nusiteikiau, kad viskas bus gerai... Dar karta aciukas ir sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy111 @ 2008 04 15, 20:59)
Aciu labai, mergaites, uz atsakymus. Nors del to ramiau bus...O man su narkoze pilna darys, tai paleis kai atsibusiu. Nors tiek gerai, kad nieko nejusiu, nes jei darytu be narkozes tai ne kas butu...Na, bet kaip Jus sakot viska iskest juk galima blush2.gif  Ir beliks sulaukt rezultatu, tikiuosi, kad bus geri. Nes gydytoja manes negasdino, sake tik kad yra zaizdele, ir kad tepinelis nelabai geras buvo. O kai nuejau zpv tirtis, tai nugasdino, sako vaje koks Tavo kaklelis, vien erozijos..Tai tada truputi ir isigandau. Nesmagu buvo, bet nusiteikiau, kad viskas bus gerai... Dar karta aciukas ir sekmes visoms  mirksiukas.gif

Jeigu su pilna narkoze darys, tai paprašyk, kad kas nors Tave namo palydėtų. Aš po narkozės neatsimenu kaip namo grįžau... Nenoriu gasdinti, nieko baisaus, tiesiog nežinai kaip organizmas sureaguos į narkozę. Man buvo sunku atsigauti.
Atsakyti