Įkraunama...
Įkraunama...

Biopsija

QUOTE(Zivilka @ 2006 11 29, 09:30)
....sausio menesi taip pat darys kakelio konizacija, o as dar tikejausi vaika pagimdyti... nes kaip zinoma, daug moteru po kaklelio opercijos nebeisnesioja kudikiu. o as taip nenoriu, kad mano sunelis gyvenime butu vienisas.
o tu manai, kad tau galejo atsinaujinti? kokia buvo susirgimo stadija, ar gal jau vezys?

Niekaip nesuprantu, kažkodėl niekaip negaliu paskutiniu metu parašyti jokios žnutės, jų tiesiog nerodo g.gif
Na, gal šį kartą pavyks...
Aukščiau nosį, Zivilka, žinau bent dvi moteriškes, kurios po tokių operacijų laimingai savo vaikelius išnešiojo. Ne viskas prarasta dar, svarbu, kad pakitimai laiku pastebėti.
Atsakyti
na tikrai, kas gi belieka, tik tiketis, kad viskas bus gerai. aisku, juk galejo buti ir blogiau
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 11 29, 09:30)
zinau, man CIN3, nuotaika aisku š, bet niekur nebedingsi, sausio menesi taip pat darys kakelio konizacija, o as dar tikejausi vaika pagimdyti. dar papildomai pasidariau zmogaus papiloma viruso tyrima, atsakymai bus po savaites, jei viruso nera, gal dar leis palaukti, nes kaip zinoma, daug moteru po kaklelio opercijos nebeisnesioja kudikiu. o as taip nenoriu, kad mano sunelis gyvenime butu vienisas.

Man kazkada buvo itarimas (dar pries pirma), kad reikes pjaustytis, bet gydytoja sake, kad viskas normaliai, tik rekomanduotina darytis cezari (bet pati sake, kad rekomenduotina, o kas kaip nori taip daro ir nera skirtumo). O del isnesiojimo nieko nesake g.gif , tik kad kazkoki tvirtinima reikia daryti.
Labaaaai aiskiai parasiau, bet jau pries tiek laiko buvo - nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 11 30, 13:11)
Man kazkada buvo itarimas (dar pries pirma), kad reikes pjaustytis, bet gydytoja sake, kad viskas normaliai, tik rekomanduotina darytis cezari (bet pati sake, kad rekomenduotina, o kas kaip nori taip daro ir nera skirtumo).  O del isnesiojimo nieko nesake  g.gif , tik kad kazkoki tvirtinima reikia daryti.
Labaaaai aiskiai parasiau, bet jau pries tiek laiko buvo - nepamenu.

na gerai, kad tau nereikejo operacijos, tik tkrinkis reguliariai butinai.
o del to isnesiojimo, tai sake, vienos moterys be problemu isnesioja, o kitos po keleta persileidimu patiria ir niekuo negali padeti, net ne persileidimu, o prieslaikiniu gimdymu, 20-22 savaiciu. vaikuciai aisku neisgyvena. tiesiog sake nuo organizmo priklauso. o jau del cezario ar gimdymo ziuri pagal situacija konkreciai, nes jei kaklelis bus labai stipriai pazeistas gimdymo metu, o trumpintas labiau suplysta, tai paskui tos displazijos ir atsinaujina. zodziu tikimybe yra, bet didele tikimybe ir priesinga, manau daug ka reiskia tikejimas savo sekme, juk saviitaiga daro stebuklus, tuo stengsiuos ir tiketi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 11 29, 11:30)
zinau, man CIN3, nuotaika aisku š, bet niekur nebedingsi, sausio menesi taip pat darys kakelio konizacija, o as dar tikejausi vaika pagimdyti. dar papildomai pasidariau zmogaus papiloma viruso tyrima, atsakymai bus po savaites, jei viruso nera, gal dar leis palaukti, nes kaip zinoma, daug moteru po kaklelio opercijos nebeisnesioja kudikiu. o as taip nenoriu, kad mano sunelis gyvenime butu vienisas.
o tu manai, kad tau galejo atsinaujinti? kokia buvo susirgimo stadija, ar gal jau vezys?

man pirma a stadija bet kiek zinau ttai vaiku turet galesiu nes ne visa kakleli salino o tik dali ta vieta kur buvo zidinys ir truputeli toliau paziureti ar neisplite viskas buvo gerai dabar va po savaites vaziuosiu tirtis tai jau kuris laikas nerandu vietos net vaistus raminancius gert pradejau nes stogas baigia nuvaziuoti nuo minciu visu blogu bet kaip sakai niekur nedingsi reik kazkaip but stipriai bet neiseina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(azis monstras brigas @ 2006 12 01, 15:44)
man pirma a stadija bet kiek zinau ttai vaiku turet galesiu nes ne visa kakleli salino o tik dali ta vieta kur buvo zidinys ir truputeli toliau paziureti ar neisplite viskas buvo gerai dabar va po savaites vaziuosiu tirtis tai jau kuris laikas nerandu vietos net vaistus raminancius gert pradejau nes stogas baigia nuvaziuoti nuo minciu visu blogu bet kaip sakai niekur nedingsi reik kazkaip but stipriai bet neiseina  verysad.gif

tai nesupratau pirma stadija ko displazijos CIN1 ar vezio pirma (neduok die)? jei CIN1 tai neturejo dar daryti, nes ji netgi buna, kad regresuoja arba metu metus neprogresuoja.
zinoma nesalina viso kaklelio, konusini pjuvi daro, bet to ir pakanka daznai, kad jis pasidaro per silpnas ir kudikio nebeina isnesioti. aisku didzioji dalis vis tiek isnesioja.
neper gyvenk taip labai, tikejimas irgi daug daro. as pvz,. kazkaip save nuteikineju, kad kai man padarys operacija, ta zaraza man nebeasinaujins. kad raminancius geri, aisku nieko blogo, jei tik tai padeda, kam be reikalo nervintis
Atsakyti
na vakar suzinojau dar ir ŽPV atsakyma, jis taip pat nedziuginantis, t. y. teigiamas, dabar man neliko jokios vilties, kad galeciau palaukti su operacija ir pirma pagimdyti, sausi operuoja kakleli
Atsakyti
Nuėjau profilaktiškai pasitikrint pas ginekologę, apžiūrėjo, pasidžiaugėm abi, kad viskas puiku, "dėl viso pikto" paėmė onkocitologinį tepinėlį. Šiandien skambinu atsakymo, seselė sako " Jūsų labai blogas atsakymas, ateikite kuo greičiau pas gydytoja" blink.gif ph34r.gif . Sėdžiu darbe kaip ant adatų verysad.gif . cry.gif. Perskaičiau krūva info apie tas ligas ir gydymo būdus, dabar laukiu vizito pas gydytoją unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2006 12 06, 14:37)
Nuėjau profilaktiškai pasitikrint pas ginekologę, apžiūrėjo, pasidžiaugėm abi, kad viskas puiku, "dėl viso pikto" paėmė onkocitologinį tepinėlį. Šiandien skambinu atsakymo, seselė sako " Jūsų labai blogas atsakymas, ateikite kuo greičiau pas  gydytoja"  blink.gif ph34r.gif  . Sėdžiu darbe kaip ant adatų  verysad.gif . cry.gif. Perskaičiau krūva info apie tas ligas ir gydymo būdus, dabar laukiu vizito pas gydytoją  unsure.gif  .

eik lauk is to darbo ir kuo greiciau suzinok.
bet kaip idomiai, gydytojai vizualiai viskas gerai buvo. man tai gydytoja jau akivaizdziai mate, kad negerai
Atsakyti
Paskutinį sykį kaip apžiūrinėjo mano žaizdelę, tai ir gydytoja sakė, jog labai sumažėjus. Bet tyrimas parodė CIN1 g.gif
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 12 06, 17:17)
Paskutinį sykį kaip apžiūrinėjo mano žaizdelę, tai ir gydytoja sakė, jog  labai sumažėjus. Bet tyrimas parodė CIN1  g.gif

o ar siunte biopsijai? nes onkocitologinis nenustato laipsnio, o tik fakta pakitimu. man irgi rode CIN1, o kai padare biopsija, paaiskejo, kad CIN3
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2006 12 06, 15:56)
o ar siunte biopsijai? nes onkocitologinis nenustato laipsnio, o tik fakta pakitimu. man irgi rode CIN1, o kai padare biopsija, paaiskejo, kad CIN3

Nežinau unsure.gif Tikrino kolkoskopu, po to gabalėlį kažkokį ėmė... Po to pridegino. Po prideginimo tyrimas normalus. Dabar dar 2 mėn iš eilės kartos.
Kol žaizdelė buvo didelė, onkocitologinis visada būdavo geras g.gif
Atsakyti