Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 04 08, 08:41)
Fonas tikrai kliuna: sulamdytas, ryskus - matosi visos rauksleles (reiktu toliau modeliuka traukti  ir f mazinti), plius nelygiai pakabintas (matosi desiniajame kampe uzkulisiai tongue.gif )
Mergyte labai grazi, fotogeniska, tik portrete per daug visokiu spalvu, kurios konkuruoja del demesio (gal JB vertimu bandyciau tai eliminuoti) : fono - ryski violetine, megztuko  - ryskiai zydra, dar su dryziukais ir piesineliu, plius dar lenda ryskios raudonos kelnes (bent jas kirpciau). Nepatinka desineje puseje nuleista kadro nukirsta ranka (va jei ji suktu plauku sruoga ar prispaustu zaisliuka is kitos puses, manau, butu geriau)... rolleyes.gif

Siaip labai grazus modeliukas thumbup.gif  wub.gif

Aciu uz komentara 4u.gif fonas tai jooo blush2.gif ne uzkulisiai,o kojos ten gale lenda lotuliukas.gif o del spalvu,tai as tookia ryskiu spalvu megeja,kad pas mane neryskaus nieko ner tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 08, 10:50)
Aciu uz komentara 4u.gif fonas tai jooo blush2.gif ne uzkulisiai,o kojos ten gale lenda lotuliukas.gif o del spalvu,tai as tookia ryskiu spalvu megeja,kad pas mane neryskaus nieko ner tongue.gif

Savo komentra del spalvu papildziau mirksiukas.gif
Taip as irgi uz spalvas thumbup.gif Ypac vaku fotografijoj, bet jos turi dereti, nesipjauti rolleyes.gif
Tavo nuotraukoje ryskus rubeliai visai graziai ziuretusi, bet fona tada reiktu imti neutralesni... Kelnes mauciau kitokios spalvos arba virsu derinciau prie keniu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 08 balandžio 2011 - 08:57
QUOTE(joreta @ 2011 04 07, 19:58)

Antras, patiko viskas tik jb pilkokas.

QUOTE(Burka @ 2011 04 08, 08:26)
Labas rytukas 4u.gif

O la la la pasake taip gerai, kad nera ka pridurt.Nebent-mergaite isties labai grazi.

Aciu uz komentarus mano foto.
Tas buitiakas gavosi ekspromtu, pagavau miela sypsena.Suniukas nusisukes, ir zandukas "dega", tad teko ji slept po grudu ir labai svelniu jb.Gavosi toks ale sena juostine nuotrauka.Na buitiakas ir tiek:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 08 balandžio 2011 - 08:58
man vat pilvo šokiai nypatinka, nemaloniai man žiūrisi blush2.gif

šnekant apie šokius, nuodėmė būtų nepaminėt mūsiu čempionų 4u.gif šitiek porų, juda kaip vienas, kompozicija kokia, nu negaliu, aš juos myliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 08, 10:57)
šnekant apie šokius, nuodėmė būtų nepaminėt mūsiu čempionų  4u.gif

Pramoginiai/sportiniai is viso grazu
Sutinku 100 proc. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 08, 10:56)
Tas buitiakas gavosi ekspromtu, pagavau miela sypsena.Suniukas nusisukes, ir zandukas "dega", tad teko ji slept po grudu ir labai svelniu jb.Gavosi toks ale sena juostine nuotrauka.Na buitiakas ir tiek:)

Neisdavinek visu nuodemiu tongue.gif
Siaip man tos nesuvaidintos, pagautos, tikros emocijos pacios svarbiausios nuotraukoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 08, 09:02)

Neisdavinek visu nuodemiu tongue.gif
Siaip man tos nesuvaidintos, pagautos, tikros emocijos pacios svarbiausios nuotraukoje wub.gif

cool.gif
Va-va, sutinku.
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 08, 07:30)
O as Lindy Hopo gerbeja.

Taip taip taip, sitie sokiai ir mano gyvenimo dalis drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 08, 08:52)
Savo komentra del spalvu papildziau mirksiukas.gif
Taip as irgi uz spalvas thumbup.gif Ypac vaku fotografijoj, bet jos turi dereti, nesipjauti rolleyes.gif
Tavo nuotraukoje ryskus rubeliai  visai graziai ziuretusi, bet fona tada reiktu imti neutralesni... Kelnes mauciau kitokios spalvos arba virsu derinciau prie keniu...

Na,tik pasitvirtina taisykle,kad grazias nuotraukas reik kruopsciai paplanuot,paderint ir apgalvot,siuo atveju,buitiakas,mergytes tiesiog zaide prie pakabintos "palapines",man pasirode grazu ir nufotkinau tongue.gif i seimynini albuma eis kaip visai grazi foto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 07, 19:58)

Nu abi labai smagios..... Pirmoje tikrai perteiktas jausmas, o antroji, visai patinka apdirbimas ir tas naturalumas...

QUOTE(joreta @ 2011 04 07, 20:58)

ANtra visai smagi, bet vertimas i JB nepatinka... Papasakok, kaip darai.... Vaizdas toks, lyg koki HDR butum darius ir po to jb vertus, tokia tamsi aureole aplink mergaites rankas eina....

QUOTE(Burka @ 2011 04 08, 09:26)
Labas rytukas 4u.gif
Ateinu su portretuku,fonas zinau kliuna(kaip visad blush2.gif ),kas dar? g.gif

Na apie tavo mergina, jau kaip ir viskas pasakyta.... bet noreciau dar pamineti, kad tikrai siuo atveju geriau suveiktu neutralesnis fonas... be to tokioms fotkems, tikrai reiktu stenktis tiesiai fona pasikabinti, kitu atveju atrodo labai netvarkingai... O norint istiesint tenka labai su ps pavargti.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 08, 09:26)
Labas rytukas 4u.gif

jau O la la viska surase smile.gif
man tai tavoji tokia kaip kasdienai per daug papuosta atrodo rolleyes.gif
na norejau pasakyt, kad sakei, jog cia jos zaide ir nufotkinai bezaidziancias, o va man atrodo,kad aprengta buvo spec fotosesijai ax.gif cia siaip toks pastebejimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 08 balandžio 2011 - 09:19
QUOTE(pandre @ 2011 04 07, 15:43)
O kaip jums sita nuotrauka?

Kol suradau kur antroji ranka blush2.gif dvi plastakos laiko, o rankos nesimato, del juodo drabuzio. Grazus leliukas rolleyes.gif

Koliazai idomus, man su pravertom durim labiau patiko, spalvota ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 07, 17:58)
Migrena

O cia siaip buitiakas smile.gif
Berniukas ir jo pliusinis suniukas

Abi patiko 4u.gif

Yvettes koliazas bigsmile.gif ir labai idomus aprasymas.

Alabama, tavojo nemaciau unsure.gif

Burka, mum palapines nesimate, pabandyk paieskoti kitu kampu taip bezaidziant ax.gif

Sestai grupei nuotrauka vakar nufotografavau, paskui patvarkysiu ir idesiu blush2.gif ir aisku visas kavos kvieciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 08, 09:15)
jau O la la viska surase smile.gif
man tai tavoji tokia kaip kasdienai per daug papuosta atrodo rolleyes.gif
na norejau pasakyt, kad sakei, jog cia jos zaide ir nufotkinai bezaidziancias, o va man atrodo,kad aprengta buvo spec fotosesijai ax.gif cia siaip toks pastebejimas ax.gif

lotuliukas.gif noretum,cia pas mane tokia puoseiva auga,kad i diena rubus ne kart pasikeicia doh.gif neisivaizduoju kas toliau bus tongue.gif kelnes cia treningines,na ir maikute ryski su graziu zuikiu,siuo metu megstamiausia maike tongue.gif
Atsakyti