QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 08, 11:03)
Na, nepulsiu aš tau įrodinėti, kad tai nėra elementorius
Yra ta jėga, jausmas, tiesiog gal jo nematai. Man patys kvailiausi šokiai yra tradiciniai sportiniai, kai tik pamatau nukrypimą lengvą nuo jų taisyklių, iškart pagražėja šokis (ne veltui ir vadinamas sportiniais).

Jo, aš po to dar pamąsčiau, kai savo postą parašiau, apie šią diskusiją ir vis tik manau, kad svarbu kai šoka žmogus be galo norintis tą daryti ir turintis tam sugebėjimų (gal net nebūtinai profesionalas), bet tas, kuris gyvena tame šokyje...tada tą ugnelę gali pajusti ir žiūrovas...ir visai nesvarbu, ar šokis toks, kaip įdėjo Yvette, ar pilvo šokis ar dar kas nors.
Kitas dalykas - žiūrovo išprusimas. Iš tiesų apie Yvettes įdėtą šokį aš nieko nežinau. Jei kas papasakotų kad ir trumputę istoriją apie šį šokį, jo reikšmę, atsiradimą, judesių reikšmę ir kt dalykus, visai kitaip galėčiau jį vertinti. Pilvo šokis taipogi, jei suvokiamas tiek šokėjos, tiek žiūrovo paviršutiniškai (kai atlekia kokią šokėjėlė apsikarčius žvangaliukais pasiraityti prieš girtą naktinio klubo publiką), praranda savo žavesį ir apskritai turbūt reikšmę...
Ir ta diskusija vien tik gražu-negražu turbūt yra paviršutinė...
Anyway, smagu, kad tokių OT išlenda vsi šiame forume, nes smagu pažinti kitus...