Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Va Akashos pavyzdys man patiko, man norisi aštrumo, tamsumo, kontrasto šioje foto drinks_cheers.gif šiaip kai kitas žmogus padaro kažką su tavo foto tai kartais gerai akis atveria, bent jau man kai tada pakeitaliojo rarity maistą fotografuotą, labai pasimatė ir pati kitaip vertinti pradėjau savo padarytą variantą, pamačiau tą skirtumą.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 08, 11:03)
Na, nepulsiu aš tau įrodinėti, kad tai nėra elementorius cool.gif  Yra ta jėga, jausmas, tiesiog gal jo nematai. Man patys kvailiausi šokiai yra tradiciniai sportiniai, kai tik pamatau nukrypimą lengvą nuo jų taisyklių, iškart pagražėja šokis (ne veltui ir vadinamas sportiniais).

Jo, aš po to dar pamąsčiau, kai savo postą parašiau, apie šią diskusiją ir vis tik manau, kad svarbu kai šoka žmogus be galo norintis tą daryti ir turintis tam sugebėjimų (gal net nebūtinai profesionalas), bet tas, kuris gyvena tame šokyje...tada tą ugnelę gali pajusti ir žiūrovas...ir visai nesvarbu, ar šokis toks, kaip įdėjo Yvette, ar pilvo šokis ar dar kas nors.

Kitas dalykas - žiūrovo išprusimas. Iš tiesų apie Yvettes įdėtą šokį aš nieko nežinau. Jei kas papasakotų kad ir trumputę istoriją apie šį šokį, jo reikšmę, atsiradimą, judesių reikšmę ir kt dalykus, visai kitaip galėčiau jį vertinti. Pilvo šokis taipogi, jei suvokiamas tiek šokėjos, tiek žiūrovo paviršutiniškai (kai atlekia kokią šokėjėlė apsikarčius žvangaliukais pasiraityti prieš girtą naktinio klubo publiką), praranda savo žavesį ir apskritai turbūt reikšmę...

Ir ta diskusija vien tik gražu-negražu turbūt yra paviršutinė...
Anyway, smagu, kad tokių OT išlenda vsi šiame forume, nes smagu pažinti kitus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 08, 12:41)
Tai šituos ir žiūriu, bet jų ten įvairių yra. Tik va dar man klausimas kaip pats darbas su jais. Juk PS tai kitoks, ir visos kitos programos kitokios. Jūs pvz čia kalbėsit ape windowsinius PS, rašysit pavyzdžius ir pan. O su MAC tai skirsis programa, automatiškai ir sunku bus patarimus pritaikyti.. g.gif

Nieko ten sunkaus, praktiškai tas pats, o programų pamokymų ir apple daugybė. Ir parsisiųsti ne problema, yra linkomanijoj specialiai makams. Jei nutarei, dėl tokių dalykų nesinervink, nes pamilsi kaip daugelis pamilsta.

O dėl parametrų nėra didelio skirtumo nuo manojo, labai panašiai, vadinasi dirbsiu kol korpusas mano sulūš biggrin.gif Maniškis pas MacBookus ir giria korpusą ir batarkę, sako, kad procesorius geresnis, o tai gi liuks su PS-opais (palyginimui - mano nestringa). O nuo savęs pridėsiu, kad kai kuriems labai patinka, kad puikiai susitvarko apple su virusais, kompas retai kada stringa. Pavyzdžiui manasis kompas nuolat turi kokių nors problemų su virusais, na, ok, tai greičiau programų, o ne kompo propblema, bet kodėl apple sukuria produktą, kuris jų išvengia. Na, gal neišmanau, bet įdomu būtų sužinoti.
Tiek žinių iš manęs, jei kas patars ką, bus ir man įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 08 balandžio 2011 - 12:52
Pritariu Gottei, faina, kai išlenda su fotografija nesusija pokalbiai.
Jei gerai supratau, yra čia šokėjų. Tai organizuokitės bendrą fotografavimą. Kad ir auštant, senamiesčio gatvelėse.. Turėtų liuks atrodyti.
O jei niekas iš čia esančių šokėjėlių nenorės pozuoti, yra temos apie šokius. Galit ten paklausti ar kas nenorėtų fotografuotis. Jei reikia modelių kokiais nors instrumentais grojančių, yra ir tokia tema SM. Žodžiu, išnaudokit SM smile.gif savo poreikiams
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 08, 12:44)
Ir ta diskusija vien tik gražu-negražu turbūt yra paviršutinė...
Anyway, smagu, kad tokių OT išlenda vsi šiame forume, nes smagu pažinti kitus...  drinks_cheers.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 08, 12:53)
Pritariu Gottei, faina, kai išlenda su fotografija nesusija pokalbiai.

Aš irgi pritariu, manau, tai irgi prisideda prie mus visus vienijančio noro smile.gif

Dėl šokio - pozuot nepasiryžčiau, nebent reiktų šoktį dramblių šokį, bet šokėjus tikrai fotografuosiu anksčiau ar vėliau
Atsakyti
albumas galima pavartyti. Gosia Janik fotografė, seku jos foto flickr.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 08, 13:00)

nu wau swoon.gif dievinu tokius darbus, man labai labai .. ačiū, kad pasidalinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 08, 13:39)
Pratesimas 6-ai grupei

Yra daugiau variantu cia bet kazkaip prie sitos linkstu  ax.gif

Kai palaiminsit ikelsiu i grupe  ax.gif

nežianu kaip ir kas ten kur pratesinėjama ,bet man iš šitos serijos kita patiko 059bw blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 08, 13:39)
Pratesimas 6-ai grupei

Yra daugiau variantu cia bet kazkaip prie sitos linkstu  ax.gif

na net nezinau, man cia tas suoliuko pakrypimas kazkaip.... g.gif man butu liuks, jei souliukas butu sulig kadro krastu smile.gif nezinau ar suprantamai parasiau rolleyes.gif

na dar buciau uz sia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 08 balandžio 2011 - 13:38
QUOTE(Yvette @ 2011 04 08, 15:00)

Super darbeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Gosia Janik darbai bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Gosia Janik ne visi darbai, bet man išties patinka. Apskritai, lenkų fotografų darbai man labai liuks. Gal prieš tris kerutis metus staiga išgarsėjo Zosia Zija, nebeieškosiu jos www, bet google įvedus manau rasit. Pradėjo nuo tikrų, gyvenimiškų akimirkų, paskui lig prie mados fotografijos perėjo. Man tie pirmieji jos darbai patiko.
Norėčiau į kokį nors workshopą Lenkijoje. Bet, matyt kai vaikus užsiauginsiu, jei D. sveikatos duos ir anūkų dar nebus smile.gif vat tada turėdami daug laiko ir prasinešim po visokius kursus. Čia mes su vyru vis taip pakalbam
Flickr seku dar ir šiuos fotografus
Michael Dörr
byfer tarp jo fotografijų yra ir Gosia Janik portretų, kiek suprantu arba labai artimi draugai, arba pora/šeima.
Yvette Inuffio visai ne mano stiliaus foto, bet jetau kaip mielai aš jos portfolio lankausi, net ir Jos vardą SM vartojimui pasiskolinau smile.gif
Andrea Massari senai pamėgtas, jei neklystu buvo Eolo Perfido mokinys.

Pasidalinkit ir jūs smile.gif
į tokias faina pažiūrėti. matai kaip viskas suruošta, o ir rezultatą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 balandžio 2011 - 14:41
QUOTE(Akasha @ 2011 04 08, 11:43)
Pabandyk paprastuoju budu... Desaturate daryti ir tada curve pastumdyti, kaip s raide.... Cia Yvettes sena pamokele buvo... Man asmeniskai vienas is lengviausiu ir paprasciausiu, bet tikrai ne prasciausiu budu...

Ir soriukas, kad neistveriau ir truputi prikisau nagus prie tavo foto.... TRumpam ikeliu po to istrinsiu... cia tik curves pastumdziau.....

ačiū 4u.gif smagu, kada pamatai kaip turėtų būti, bandysiu šį vakarą vėliau ką nors pati pagaminti wub.gif
Yvettės lobių dėka šį vakarą turėsiu malonaus žiūrėjimo wub.gif
Atsakyti