Ne nu merginos, kaipnors pristabdykit arkliu, bo visai nespeju su jumis...

Kaip jus tiek sugebat priplepet... Zodziu net neperskaiciau paskutiniu puslapiu, tik kur su nuotraukom postai tai jau ziurejau...
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:24)
Zinai, man visai patiko ta foto is seniau ikeltu, kur mergaite vonioj su gelem, pirmoji, bet tik uzkliuvo mergaites zvilgsnis, na iskrenta is konteksto... va jei butu ziurejus i laikoma gele, butu super... o dabar su ta nuotrauka siulyciau kirpti iki lupyciu, man atrodo butu visai grazu... zinoma cia tik IMHO....
O sitoj , kai JB tai man visai patinka... Pirmoj gal kiek per daug erdves ir veidrodelis centre erzina... O antroji tai super... ir JB visai geras man atrodo...
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:42)
Su PAVASARIU merginos
mmmmm.... Koks grazus pavasaris pas tave

... Labai graziai sviesa krenta, ir blikiukai fone super...
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 20:19)
Ko tai nedrasu foto deti man:)
Tai ko gi tau netrasu, gi jau ne naujoke... Drasiau baily
Pirmoje man zinok truksta erdves.... Nu noriu as tu alkuniu, nors tu ka... maciau flikre kvadrata idejai, tai va sakyciau, kad reikejo lankstyti savo vyruka taip, kad rankos tilptu kvadrate... tada turetu liuksiskai atrodyt...
O auto tai nerealus... as irgi tokio noriu

Noriu noriu noriu......
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot

turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką
Pirmoji liuks..... tik jau WB kazkur nusokes... na nebent mintis tokia buvo, bet net oda atrodo pamelus truputi... Nu negaliu ir vel nepagirt tavo modeliuko... Nerealiai israiskinga mergyte....
QUOTE(Yvette @ 2011 04 06, 00:06)
Akasha, tik nepirk pigios skaitmenos savo mažylei. Iš mano klaidų pasimokink

Nupirkom, fotografuot neįmanoma. Aš nesugebu normalios foto padaryti, o rankos lig dar nedreba. O ką ten vaikai. Maniškis tiek neišlaukia, iškart kitur suka fotoaparatą, o tas dar pasirodo nebaigė fotografuoti.. Žodžiu.
Dekui uz paprotinima

Va ir neapsisprendziu su tais fotikais... as irgi norejau juostinio, nu bet va niekur nerandu paprasto mazo, nesunkau... pas mus labai retai islenda i prekyba tokie... ir speju, kad maniskei dar su fokusu sunku susitvarkyt bus... is kitos puses tegul mokosi
Papildyta:
Na zodziu, toliau tai noriu pasigirti, kad pagaliau isprasiau ir kazkaip susitariau, ked mazoji papozuotu

, zinoma teko gaudyti tas jos pozas ant greicio ir puse kadru nefokuse, bet tikrai geriau nei su fotoaparatu pries akis....
Zodziu pirmaja dedu ne kritikai... na ji man nereali ir pati paciausia
O toliau jau kritikai

Va sitoje baisiai gaila nukirstu rankyciu... na bet per ta skubejima, kad tuoj vel pasisuks ir fokusuot is naujo reikes jau gavosi, kaip gavosi....