Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

akasha bigsmile.gif nerealiai ,kokios spalvos mmmm

burka greitai iskepei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 06 balandžio 2011 - 14:14
QUOTE(airv @ 2011 04 06, 14:44)
Mačiau Jūsų vestuvines nuotraukas smile.gif Kas fotografavo?
Tai čia toks egzaminas tik šiaip, per galvą gi nieks neduos jei ir klaidelių kokių bus smile.gif Ramiai smile.gif Ieškok savęs ir rasi. Svarbiausia ne įtikti kažkam, o patikti sau. Jausti malonumą procesui smile.gif Mano nuomonė.

SUtinku drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, ir kaip jus spejat...aciu uz foto, gavau, minciu yra, tik jos nesusidelioja kazkaip man...
Del savo foto iskart sakau soriuks... blush2.gif

Burka, man patiko, tik noreciau stambesniu planu foto ir zvilgsnio kitur, bei vaizdas per langa neveza...o Airv foto labai patiko bigsmile.gif

Akacha, nu super...jau ta pirmoji, ak...ir uzrasas man cia patinka bigsmile.gif wub.gif

Vyriskis puikus, bet krypsta galva beziurint, noreciau matyt jo kuna nejkraipydama galvos lotuliukas.gif
Auto labai puikus, nemaiso nei isdege plaukai, niekas... thumbup.gif
O kur pamatyt Monikutes vestuviu foto, noriu ir as?
Atsakyti

Labutis 4u.gif Koliazui nuotrauka gavau, minciu yra..reikes kurpti g.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 13:26)
Zinai, man visai patiko ta foto is seniau ikeltu, kur mergaite vonioj su gelem, pirmoji, bet tik uzkliuvo mergaites zvilgsnis, na iskrenta is konteksto... va jei butu ziurejus i laikoma gele, butu super... o dabar su ta nuotrauka siulyciau kirpti iki lupyciu, man atrodo butu visai grazu... zinoma cia tik IMHO....
O sitoj , kai JB tai man visai patinka... Pirmoj gal kiek per daug erdves ir veidrodelis centre erzina... O antroji tai super... ir JB visai geras man atrodo...
mmmmm....
Zodziu pirmaja dedu ne kritikai... na ji man nereali ir pati paciausia  blush2.gif

Aciu, Akasha 4u.gif ta vonioje fotosesija buvo planuota, o ta su7 veidrodeliu- ekpromtu, tai nei rubai suderinti, nei kas pasiruosta doh.gif o ir siaip mano mazouse nameliuose tamsu ir lb nera vietos....nei vienos lygios sienos doh.gif cia off topic doh.gif zodziu, nesiteisinu, nes dar toli man iki grazui nuotrauku... unsure.gif

o tavo sita pirmoji tiesiog veeeeza....nuostabi....savo spalvomis, savo emocija, nublanksta visi nefokusai pries tokias spalvas...ai, man grazu juosta darytos nuotraukos, bet turbut lb priklauso nuo juosteles...ko gero cia gilios, tankios dziungles....ar vertas demesio senas fotoaparatas "zenit"?ar ne? Ir kodel sakai, jog fotkintum bile ka su skaitmeniniu? As vis manau, kad juosta verta imti tiems, kas iesko gero kadro, o ne tik iamzinti akimirka..kas jau kuria ir kuriam ta kuryba puikiai pavyksta g.gif nes tokiems kaip as, tai bankrotas butu, nu tongue.gif bet turiu galimybe gauti ta senaji zenita, ir ko tais knieti doh.gif bet, galvoju, reikia su siuo pirma ismokti nepyskinti po nnnnn kadru, o ismokti tiksliai isgauti ko noriu doh.gif ech...bet...as gi tik savo seima tefotkinu, jokiu net modeliu neturiu...o taip noretusi kokia mergiote papyskinti... doh.gif
Atsakyti
Gekui mergaites... smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 06, 14:19)
ačiū  blush2.gif
o tavo foto tiesiog superinės  bigsmile.gif kaip supratau čia su juostiniu?  rolleyes.gif

Aga juosta..... Pas mane dabar viskas su juosta... Na isskyrus, kai ant greicio kazka reikia nufotkint, tai telefonu..
Pavyzdziui tokius niekucius...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 06, 14:41)
aš turbūt bandysiu registruotis į Šventąją, tai kas dar važiuos? Galima kažkaip kartu susiburti  blush2.gif kaži ar ten bus naudos tokiam žaliam ne profesionalui iš to seminaro? O gal ten tik patyrę gali dalyvauti?

As registruosiuos 4u.gif
Reik sarasa daryt kas varo biggrin.gif

Akasha, man pirmoji kazkas nerealaus.. Tos spalvos... Tikrai labai labai.. Nemoku as placiai paaiskint, bet ziuriu ir negaliu akiu atitraukt... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Pienė>: 06 balandžio 2011 - 14:58
QUOTE(pandre @ 2011 04 06, 14:42)
.ar vertas demesio senas fotoaparatas "zenit"?

AISKU, kad TAIP!!

Man sian pasiule atiduot vidutinio formato vokiska sena fotoaparata.Jei suras, bet sake, kad turi buti.OMG, OMG..Jauciu mirsiu is laimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 06, 15:55)
As registruosiuos  4u.gif
Reik sarasa daryt kas varo biggrin.gif

aš jus galėsiu morališkai palaikyt iš už kampo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 06, 15:42)
Labutis 4u.gif Koliazui nuotrauka gavau, minciu yra..reikes kurpti g.gif

Aciu, Akasha 4u.gif ta vonioje fotosesija buvo planuota, o ta su7 veidrodeliu- ekpromtu, tai nei rubai suderinti, nei kas pasiruosta doh.gif o ir siaip mano mazouse nameliuose tamsu ir lb nera vietos....nei vienos lygios sienos doh.gif cia off topic doh.gif  zodziu, nesiteisinu, nes dar toli man iki grazui nuotrauku... unsure.gif

o tavo sita pirmoji tiesiog veeeeza....nuostabi....savo spalvomis, savo emocija, nublanksta visi nefokusai  pries tokias spalvas...ai, man grazu juosta darytos nuotraukos, bet turbut lb priklauso nuo juosteles...ko gero cia gilios, tankios dziungles....ar vertas demesio senas fotoaparatas "zenit"?ar ne? Ir kodel sakai, jog fotkintum bile ka su skaitmeniniu? As vis manau, kad juosta verta imti tiems, kas iesko gero kadro, o ne tik iamzinti akimirka..kas jau kuria ir kuriam ta kuryba puikiai pavyksta g.gif  nes tokiems kaip as, tai bankrotas butu, nu tongue.gif  bet turiu galimybe gauti ta senaji zenita, ir ko tais knieti doh.gif  bet, galvoju, reikia su siuo pirma ismokti nepyskinti po nnnnn kadru, o ismokti tiksliai isgauti ko noriu doh.gif ech...bet...as gi tik savo seima tefotkinu, jokiu net modeliu neturiu...o taip noretusi kokia mergiote papyskinti... doh.gif

Zinok tamsu ir pas mane nmuose... ir tik vienas padorus kampelis yra, netpli lango, kur normali sviesa krenta, todel labai laukiu siltesniu oru, kada bus galima i lauka islysti smile.gif Del lygiu sienu, tai irgi visada galima rasti iseiti, o kartais ir nereikia tu lygumu... wink.gif as va pavyzdziui nemoku surasti betvarkes grazaus kampo, tai darau tokias va nuobodzias su lygiu fonu smile.gif

Del juostu, tai as drysciau sakyti, kad reik isbandyt ir kuri tau patiks tokia ir naudot... as tarkim prisipirkus pasibaigusio galiojimo juostu ir i galva neimu... pasinarsau aisku pries pirkdama kokiam flickre kokios spalvos ar labai grudeta ir imu...
Nesutinku, kad juosta reik imti tik tada kai jau ismoksti fotografuoti.... ax.gif Su skaitmena as pati niekada netaupydabau ir pliauskindavau belen kiek, po to atrinkinedavau ilgai.... ir pagaliau uzkniso toks kiekis kadru ir tai jog po to daug laiko sugaistu atrinkinedama, supratau, jog nemoku apmastyti kiekvieno kadro... ir tada nutariau, pakeisti religija.... kai nebeturejau pasonej skaitmenos, tada teko mastyti, kad neiseiti i bankrota smile.gif na tenka pagalvoti, ka kaip ir kodel darai.... nes zinai, kad bus gaila kadrus belenkaip svaistyti... Na tarkim va paskutinis vaiko fotkinimas, su skaitmena buciau kokiu 100-200 kadru padarius... siuo atveju padariau gal 20kadru... O atrinktu nuotrauku skaicius butu buves tas pats... Dar gryztant prie pinigu klausimo, tai jei tureciau skaitmena, butu tikrai gaila leisti pinigus ant juostu, ryskinimu skenavimu... Bet kadangi pardaviau skaitmena, man uz ta suma isejo skaneris, pora fotiku su objektyvais ir juostelem dar nemaza suma liko... taigi siuo atveju kolkas netaupau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 15:56)
AISKU, kad TAIP!!
Man sian pasiule atiduot vidutinio formato vokiska sena fotoaparata.Jei suras, bet sake, kad turi buti.OMG, OMG..Jauciu mirsiu is laimes biggrin.gif

Kaip fainai smile.gif Dziaugiuosi uz tave.... 4u.gif As irgi mirciau is laimes... Nors ir turiu, bet dar noriu... Man vis negana..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 15:07)

Kaip fainai smile.gif Dziaugiuosi uz tave.... 4u.gif As irgi mirciau is laimes... Nors ir turiu, bet dar noriu... Man vis negana..... doh.gif

Ziurek, koks- wub.gif wub.gif wub.gif
http://camerapedia.w...wiki/Baldaxette
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 06, 15:49)
Gekui mergaites...  smile.gif
Aga juosta..... Pas mane dabar viskas su juosta... Na isskyrus, kai ant greicio kazka reikia nufotkint, tai telefonu..

jetau jetau kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 06, 09:45)
Alabama, labai graži Tavo vyro nuotrauka. Labai meniška ir kaip visada- su emocija.

Labai Bizytės laukinukė patinka. Nu auga modeliukas, ba tookį žvilgsnį mergytė turi ohoho...

Dabar klausimas: kokį kompą pirktumėte? Apple? Pagrindiniai reikalavimai- kad greitai suktų PS ir būtų gražus. Nu tai gražus Applas, o greit suka kas? Koks modelis?
Gal jau tokia diskusija buvo, bet kai neaktualu, tai nelabai atkreipiau dėmesį... Pasidalinkit patirtimi ir nuomonėmis.  4u.gif

Vaikai dar vis serga, tai nei foto nei nieko..  unsure.gif

as cia tik tarp kitko, bet jei fotkem, tai pamirsai svarbiausia - TEISINGAS MONITORIUS! ar tu moniko nepirksi?
Atsakyti