QUOTE(pandre @ 2011 04 06, 15:42)
Labutis

Koliazui nuotrauka gavau, minciu yra..reikes kurpti
Aciu, Akasha

ta vonioje fotosesija buvo planuota, o ta su7 veidrodeliu- ekpromtu, tai nei rubai suderinti, nei kas pasiruosta

o ir siaip mano mazouse nameliuose tamsu ir lb nera vietos....nei vienos lygios sienos

cia off topic

zodziu, nesiteisinu, nes dar toli man iki grazui nuotrauku...
o tavo sita pirmoji tiesiog veeeeza....nuostabi....savo spalvomis, savo emocija, nublanksta visi nefokusai pries tokias spalvas...ai, man grazu juosta darytos nuotraukos, bet turbut lb priklauso nuo juosteles...ko gero cia gilios, tankios dziungles....ar vertas demesio senas fotoaparatas "zenit"?ar ne? Ir kodel sakai, jog fotkintum bile ka su skaitmeniniu? As vis manau, kad juosta verta imti tiems, kas iesko gero kadro, o ne tik iamzinti akimirka..kas jau kuria ir kuriam ta kuryba puikiai pavyksta

nes tokiems kaip as, tai bankrotas butu, nu

bet turiu galimybe gauti ta senaji zenita, ir ko tais knieti

bet, galvoju, reikia su siuo pirma ismokti nepyskinti po nnnnn kadru, o ismokti tiksliai isgauti ko noriu

ech...bet...as gi tik savo seima tefotkinu, jokiu net modeliu neturiu...o taip noretusi kokia mergiote papyskinti...
Zinok tamsu ir pas mane nmuose... ir tik vienas padorus kampelis yra, netpli lango, kur normali sviesa krenta, todel labai laukiu siltesniu oru, kada bus galima i lauka islysti

Del lygiu sienu, tai irgi visada galima rasti iseiti, o kartais ir nereikia tu lygumu...

as va pavyzdziui nemoku surasti betvarkes grazaus kampo, tai darau tokias va nuobodzias su lygiu fonu
Del juostu, tai as drysciau sakyti, kad reik isbandyt ir kuri tau patiks tokia ir naudot... as tarkim prisipirkus pasibaigusio galiojimo juostu ir i galva neimu... pasinarsau aisku pries pirkdama kokiam flickre kokios spalvos ar labai grudeta ir imu...
Nesutinku, kad juosta reik imti tik tada kai jau ismoksti fotografuoti....

Su skaitmena as pati niekada netaupydabau ir pliauskindavau belen kiek, po to atrinkinedavau ilgai.... ir pagaliau
uzkniso toks kiekis kadru ir tai jog po to daug laiko sugaistu atrinkinedama, supratau, jog nemoku apmastyti kiekvieno kadro... ir tada nutariau, pakeisti religija.... kai nebeturejau pasonej skaitmenos, tada teko mastyti, kad neiseiti i bankrota

na tenka pagalvoti, ka kaip ir kodel darai.... nes zinai, kad bus gaila kadrus belenkaip svaistyti... Na tarkim va paskutinis vaiko fotkinimas, su skaitmena buciau kokiu 100-200 kadru padarius... siuo atveju padariau gal 20kadru... O atrinktu nuotrauku skaicius butu buves tas pats... Dar gryztant prie pinigu klausimo, tai jei tureciau skaitmena, butu tikrai gaila leisti pinigus ant juostu, ryskinimu skenavimu... Bet kadangi pardaviau skaitmena, man uz ta suma isejo skaneris, pora fotiku su objektyvais ir juostelem dar nemaza suma liko... taigi siuo atveju kolkas netaupau
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 06, 15:56)
AISKU, kad TAIP!!
Man sian pasiule atiduot vidutinio formato vokiska sena fotoaparata.Jei suras, bet sake, kad turi buti.OMG, OMG..Jauciu mirsiu is laimes
Kaip fainai

Dziaugiuosi uz tave....

As irgi mirciau is laimes... Nors ir turiu, bet dar noriu... Man vis negana.....