Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

evers, kaip Jums smagu tarp tiek žiedų wub.gif thumbup.gif
Jei apie medžioklę, tai http://www.orchidejo...index.php?id=62 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 09:56)
kad nevienai tu 100 nėra gėlytėms...pas mane 3 laksto...o dar mėgėjai gėlininkai,papurškinėt mėgsta mano gėles..(taip išpuvo kelios-brangiausios) doh.gif  doh.gif o ir atneša ne su vazonu ir manieji jas.. doh.gif o kiek kartu išverčia... blink.gif  ..o gėles myliu aš...ir noru nemažėja... doh.gif nors tvardaus...sunkiai vyksta...tiek grožio čia matau,tai vis norisi...vandu tokiu prirodė merginos...kad širdis atrodo iššoks... wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano chebrytė man nuostolio kasdien pridaro doh.gif persodinami phalaenopsiai kelis kart per savaitę, mat sugalvojo "gėlyną" pažaisti doh.gif
šiandien dar tik SD kortelė lūžo ir brolio pripučiamas čiužinys, "netyčia" prasidūrė.. doh.gif

QUOTE(evers @ 2011 04 08, 10:35)
trijų dienu foto....

ech.. žiedeliai žiedeliukai wub.gif thumbup.gif

Pas mane prasiskleidė irgi naujas žiedelis, bet neturiu kaip parodyti.. doh.gif
user posted image

va šitam vazonėlyje augo jos dviese, aš jas atskyriau ir tas antrasis augaliukas tris pumpurus sukrovęs šiandien prasiskleidė wub.gif toks pats kaip ir šitas kaip nuotraukoje žiedelis, bet ryškesnis, spėju, kad augo mama su vaiku kartu.. g.gif

user posted image
toks yra parsineštosios žiedas, o "vaikiukas" ryškiau geltonai žalias su taškuotu liežuvėliu.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 08 balandžio 2011 - 11:55
QUOTE(kimalaugno @ 2011 04 08, 12:48)
mano chebrytė man nuostolio kasdien pridaro  doh.gif  persodinami phalaenopsiai kelis kart per savaitę, mat sugalvojo "gėlyną" pažaisti  doh.gif
šiandien dar tik SD kortelė lūžo ir brolio pripučiamas čiužinys, "netyčia" prasidūrė..  doh.gif
ech.. žiedeliai žiedeliukai  wub.gif  thumbup.gif
Pas mane prasiskleidė irgi naujas žiedelis, bet neturiu kaip parodyti..  doh.gif

wub.gif gražu...va vis pagalvoju kiek aš dar daug jų neturiu...
ir ačiū už gražius žodžius...žieduku yra namie ir daugiau tik ,kad dauguma pavienių..ar jau rodytu... rolleyes.gif
Atsakyti
evers, kimalaugno labai grazus ziedai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 12:12)
wub.gif gražu...va vis pagalvoju kiek aš dar daug jų neturiu...
ir ačiū už gražius žodžius...žieduku yra namie ir daugiau tik ,kad dauguma pavienių..ar jau rodytu... rolleyes.gif

kai pavartau kitų merginų fotoalbumus, tai mano gėlytės nublanksta.. nėra, ko, aš pasirinkau "gelbėtojos" vaidmenį ir dauguma nukainuotų pas mane namuose ax.gif
Bet kaip džiaugiuosi, naujomis šaknimis, naujais lapukais ir jau žiebstiebiais bigsmile.gif thumbup.gif viskas savu laiku, o kad visas rūšis ir atspalvius susirinkti, tai manau reikia botanikos sodo.. lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Tik gėlėse prekių papildymas. Mini Mark po 45 Lt, Elegant serijos (Deboros ir tt) po 68 Lt, Vandos, sakė, nerealios, po 120 Lt...

BET AŠ SIŪLAU TURĖTI KANTRYBĖS IKI PARODOS wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evaja: 08 balandžio 2011 - 12:50
QUOTE(kimalaugno @ 2011 04 08, 13:48)
kai pavartau kitų merginų fotoalbumus, tai mano gėlytės nublanksta.. nėra, ko, aš pasirinkau "gelbėtojos" vaidmenį ir dauguma nukainuotų pas mane namuose  ax.gif
Bet kaip džiaugiuosi, naujomis šaknimis, naujais lapukais ir jau žiebstiebiais  bigsmile.gif  thumbup.gif  viskas savu laiku, o kad visas rūšis ir atspalvius susirinkti, tai manau reikia botanikos sodo..  lotuliukas.gif  tongue.gif

aš savęs gelbėtoja nepavadinsiu.. rolleyes.gif labiau iš norėjimo daug,o iš mažai galėjimo...griebiu keleta nukainuotu vietoj vienos ...bet tikra tiesa džiugina netgi išleistas lapukas,ar šaknis... thumbup.gif wub.gif o žiedų dar bus...
Atsakyti
QUOTE(Evaja @ 2011 04 08, 13:50)
Tik gėlėse prekių papildymas. Mini Mark po 45 Lt, Elegant serijos (Deboros ir tt) po 68 Lt, Vandos, sakė, nerealios, po 120 Lt...

BET AŠ SIŪLAU TURĖTI KANTRYBĖS IKI PARODOS wink.gif

parodoj bus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 11:35)
trijų dienu foto....

pasaka wub.gif
QUOTE(Evaja @ 2011 04 08, 13:50)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir dar Karin Aloha taip pat 68 4u.gif

bet mini markų visi vazonai pažaliavę. Perkate jūs tokias? g.gif

o aš parsivežiau dvistiebę Julia-ačiū giedruzhei 4u.gif (iš hyper maxima) ir Black Jack (Šilainių maxima) blush2.gif
user posted image

user posted image

viskas, iki parodos daugiau nieko blush2.gif
Atsakyti
tikiuosi augs ir zydes julyte pas tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 08, 14:56)
o aš parsivežiau dvistiebę Julia-ačiū giedruzhei 4u.gif  (iš hyper maxima) ir Black Jack (Šilainių maxima) blush2.gif

oooo wub.gif karsta.gif swoon.gif
Atsakyti
Evers kiek daug žiedų bigsmile.gif bigsmile.gif

Pokahonta, gražios foto 4u.gif o julytė kokia susiskleidus, bet graži.

Dėl pažaliavusių vazonų. Perku jei retas augalas, jei lapai standūs ir poto tenka neliet - 2 - 2,5 sav. kaip kad su Dragon tree buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 08 balandžio 2011 - 14:06