Jei apie medžioklę, tai http://www.orchidejo...index.php?id=62
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 09:56)
kad nevienai tu 100 nėra gėlytėms...pas mane 3 laksto...o dar mėgėjai gėlininkai,papurškinėt mėgsta mano gėles..(taip išpuvo kelios-brangiausios)
o ir atneša ne su vazonu ir manieji jas..
o kiek kartu išverčia...
..o gėles myliu aš...ir noru nemažėja...
nors tvardaus...sunkiai vyksta...tiek grožio čia matau,tai vis norisi...vandu tokiu prirodė merginos...kad širdis atrodo iššoks...

mano chebrytė man nuostolio kasdien pridaro
šiandien dar tik SD kortelė lūžo ir brolio pripučiamas čiužinys, "netyčia" prasidūrė..
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 10:35)
trijų dienu foto....
ech.. žiedeliai žiedeliukai
Pas mane prasiskleidė irgi naujas žiedelis, bet neturiu kaip parodyti..

va šitam vazonėlyje augo jos dviese, aš jas atskyriau ir tas antrasis augaliukas tris pumpurus sukrovęs šiandien prasiskleidė

toks yra parsineštosios žiedas, o "vaikiukas" ryškiau geltonai žalias su taškuotu liežuvėliu..
QUOTE(kimalaugno @ 2011 04 08, 12:48)
mano chebrytė man nuostolio kasdien pridaro
persodinami phalaenopsiai kelis kart per savaitę, mat sugalvojo "gėlyną" pažaisti
šiandien dar tik SD kortelė lūžo ir brolio pripučiamas čiužinys, "netyčia" prasidūrė..
ir ačiū už gražius žodžius...žieduku yra namie ir daugiau tik ,kad dauguma pavienių..ar jau rodytu...
evers, kimalaugno labai grazus ziedai
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 12:12)
ir ačiū už gražius žodžius...žieduku yra namie ir daugiau tik ,kad dauguma pavienių..ar jau rodytu...
kai pavartau kitų merginų fotoalbumus, tai mano gėlytės nublanksta.. nėra, ko, aš pasirinkau "gelbėtojos" vaidmenį ir dauguma nukainuotų pas mane namuose
Bet kaip džiaugiuosi, naujomis šaknimis, naujais lapukais ir jau žiebstiebiais
Tik gėlėse prekių papildymas. Mini Mark po 45 Lt, Elegant serijos (Deboros ir tt) po 68 Lt, Vandos, sakė, nerealios, po 120 Lt...
BET AŠ SIŪLAU TURĖTI KANTRYBĖS IKI PARODOS
QUOTE(kimalaugno @ 2011 04 08, 13:48)
kai pavartau kitų merginų fotoalbumus, tai mano gėlytės nublanksta.. nėra, ko, aš pasirinkau "gelbėtojos" vaidmenį ir dauguma nukainuotų pas mane namuose
viskas savu laiku, o kad visas rūšis ir atspalvius susirinkti, tai manau reikia botanikos sodo..

aš savęs gelbėtoja nepavadinsiu..
QUOTE(Evaja @ 2011 04 08, 13:50)
Tik gėlėse prekių papildymas. Mini Mark po 45 Lt, Elegant serijos (Deboros ir tt) po 68 Lt, Vandos, sakė, nerealios, po 120 Lt...
parodoj bus pigiau.
QUOTE(evers @ 2011 04 08, 11:35)
trijų dienu foto....
pasaka
QUOTE(Evaja @ 2011 04 08, 13:50)
bet mini markų visi vazonai pažaliavę. Perkate jūs tokias?
o aš parsivežiau dvistiebę Julia-ačiū giedruzhei

viskas, iki parodos daugiau nieko
tikiuosi augs ir zydes julyte pas tave
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 08, 14:56)
o aš parsivežiau dvistiebę Julia-ačiū giedruzhei
(iš hyper maxima) ir Black Jack (Šilainių maxima) 
oooo
Evers kiek daug žiedų
Pokahonta, gražios foto
o julytė kokia susiskleidus, bet graži.
Dėl pažaliavusių vazonų. Perku jei retas augalas, jei lapai standūs ir poto tenka neliet - 2 - 2,5 sav. kaip kad su Dragon tree buvo.
Pokahonta, gražios foto
Dėl pažaliavusių vazonų. Perku jei retas augalas, jei lapai standūs ir poto tenka neliet - 2 - 2,5 sav. kaip kad su Dragon tree buvo.