Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

aš nemažai prifotografavau, bet dar truputį užtruks, kol sukelisiu į albumą. Įmesiu nuorodą vėliau.

tai niekas nr neturit????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 15 balandžio 2011 - 17:57
QUOTE(Pokahonta* @ 2011 04 15, 18:53)
aš nemažai prifotografavau, bet dar truputį užtruks, kol sukelisiu į albumą. Įmesiu nuorodą vėliau.

tai niekas nr neturit????

reikia dar? turiu evajos
Atsakyti
na ir as is prodos, nerealiai grazu, kiek geliu wub.gif wub.gif didziausia paroda kiek esu buvus, o jau kompozicijos wub.gif wub.gif wub.gif o merginos su kuo bendravau, aciu visoms uz nuosirdu bendravima thumbup.gif ir aisku su zygu grizau, foto veliau nes 4 ziedstiebiai ir visi su pumpurais wub.gif
Atsakyti
ačiū, jau nereikia 4u.gif
Atsakyti
tai greiciau, greiciau nuotraukos, labai idomu... biggrin.gif
Atsakyti
Aplankiau parodą,labai gražu,tokia patenkinta dabar,nes mano gėlytės puikiai įsikomponavę parodoj,o cimbidis ant kėdės prisėdęs,tokioj garbingoj vietoj,nors aš kol apstulbus dairiausi vaikai pirmi pamatė biggrin.gif Labai graži paroda,su Lerikyte susipažinau,labai jai dėkinga už iniciatyvą ir pagalbą,tik jos dėka ir mano augaliukai sudalyvavo smile.gif O čia pirkinukai ir paroda
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Katlėja ir miniukas ,nors nuotraukoje didelis atrodo.
Atsakyti
nagi ,labai gražūs pirkiniai smile.gif

kažkaip galvoju,kad rytoj katlėją ir zygutį įsigysiu wub.gif
Atsakyti
Nu merginos super parodėlė thumbup.gif man irgi patiko wub.gif Grįžau su savo gėlyte wub.gif wub.gif phaleonopsis bellina smile.gif o dar gavau po blatu-su besikalančiu žiedstiebiu thumbup.gif dar parsivežiau ludisia discolor,nors norėjau daugiau kažką nusipirkti,bet...pristabdžiau ax.gif Dar nusipirkau kiminų biggrin.gif
Susipažinau su Olivija,Lerikyte,jurgita.jurga ,dar lyktais eliss su Minimarku rankose vaikščiojo-ar maišau? biggrin.gif Pokahonta nepažino manęs,bet irgi persimetėm žodį biggrin.gif žodžiu kažką mačiau... Dar su orchidejos pslp kompanija pasikalbėjom,super thumbup.gif
žodžiu visai smagu,tik ilgai neužsibuvom...nelabai laiko buvo.Pafotkinau ir aš,neužilgo įmesiu albumėlį smile.gif
NUOTRAUKOS IŠ PARODOS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 15 balandžio 2011 - 18:34
oi,maišai,ryt važiuosiu smile.gif
Atsakyti
niu prašom, nuotraukytės 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti