Oho! Nespejau visas fotkes ikelti, o jau atsiliepimu yra.. Aciu, mergaites!

Nastanka,

fantastiskos visu gelytes,as kaip sitam forume paziuriu,tai man kyla noras lekt i geliu parduotuve,kaip narkomanui - narkotiku,tai man - geliu

QUOTE(mergaite56 @ 2011 04 12, 14:00)
fantastiskos visu gelytes,as kaip sitam forume paziuriu,tai man kyla noras lekt i geliu parduotuve,kaip narkomanui - narkotiku,tai man - geliu 

ir kas svarbiausia, liga progresuoja, bijau pagalvoti kas bus namie po penkiu metu

QUOTE(nila_ks @ 2011 04 12, 10:38)
Evaja, gal kas paimtu mano augalus is manes? Kas ten ketvirtadieni paima, iduociau
Ka tik suzinojau, kad bus kur miegoti, tik kazkaip reiks rasti ta vieta
Jeigu mano mergina nesusirgs bus super, nes siandien anksciau parsivesiu is darzelio, oi kaip ten daug kas kosija ir sloguoja, o man reikia jos sveikos

Ka tik suzinojau, kad bus kur miegoti, tik kazkaip reiks rasti ta vieta

Jeigu mano mergina nesusirgs bus super, nes siandien anksciau parsivesiu is darzelio, oi kaip ten daug kas kosija ir sloguoja, o man reikia jos sveikos
nepergyvenkit, tikrai orchidejos.lt turės žydinčių parodai pardavimui

mano vyras jau priprato,kartais dar ir pats parnesa,bet kartu ir biski pyksta nes labai jau daug cia ju

QUOTE(Nastanka @ 2011 04 12, 12:39)
kokia yra pirmoji gėlė?
QUOTE(eliss @ 2011 04 12, 13:03)
Nastanka,
Mane vyras tikrai iš namų išvarys,kai sužinos,kad vakar užsisakiau iš orchidėjos.lt
Aš vis jam zyziu,kad oi parodoj kad pirksiu
Matėt šitą ,ar ne tokios kažkas iš jūsų norėjo

Mane vyras tikrai iš namų išvarys,kai sužinos,kad vakar užsisakiau iš orchidėjos.lt

Matėt šitą ,ar ne tokios kažkas iš jūsų norėjo

aaaaš

QUOTE(lark @ 2011 04 12, 14:14)
oho kokia

QUOTE(lark @ 2011 04 12, 14:14)
Oho, turtas tiesiog tokia auginti!

QUOTE(lark @ 2011 04 12, 15:14)
graži tikrai