Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Aš į parodą irgi tik šeštadienį papulsiu, bet manau atrasim ką namo parsivešti.. bigsmile.gif
Buvau Pramonės Maxima ten bent jau apie 14val buvo sausa lentyna doh.gif du apipešioti pahalaenopsiai.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Evaja @ 2011 04 13, 05:03)
parodymui tinka ir pirkti. O parodyti dar ir kaip yra ką!  thumbup.gif  tad siūlau pagalvot wink.gif

blush2.gif šią parodą "pasuoju", tikiuosi kitą kartą prisijungti mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimalaugno: 13 balandžio 2011 - 15:37
Ką gi, tenka laisvinti vietą naujokams, gal ką sudomis katlėja , jau nebetelpam doh.gif Žydėjimas "naminis".
Atsakyti
labas vakaras mergučiai 4u.gif

aš jau kvietkas sukroviau į dėžę, ryt bus pristatytos biggrin.gif
Partizane, viskas bus gerai-gausim mini Marką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pokahonta*: 13 balandžio 2011 - 18:06
Pokahonta*, kiek kvietkų išleidi "į marčias", t.y. į parodą?

Merginos, už 1vnt. oranžinę katlėją gautus pinigus paskirsiu LOD parodai paremti. Taip būtų sąžininga, juk tiek nemokamų seminarų organizavo, o benzino nieks už dyką jiems nepila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 13 balandžio 2011 - 18:42
einu ir aš ruošt savuosius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2011 04 13, 19:23)
Pokahonta*, kiek kvietkų išleidi "į marčias", t.y. į parodą?

penkias ax.gif
Atsakyti
aš ir eisiu ruošt...tik dėl vienos bijau,ji kaip ir gamtoj-žiedstiebį nunarinus,neparemta biggrin.gif tai kaip dėl vaiko baiminuos biggrin.gif
ir jau galiu pasigirti,užsisakiau norimą gėliuką iš orchidejos.lt VA dar kart dėkoju man padėjusioms SM narėms oro_buckis.gif
Atsakyti
o tai jūs tokius pinigus ir mokat už jas? blink.gif
tai vadinasi aš dar ne tiek pasinešusi, gaila man šitokių sumų schmoll.gif
Atsakyti
Aš vėl turiu naujokę blush2.gif šiandien parsinešiau, labai man spalva patiko wub.gif
Nufotografuot nelabai pavyko, bet rodausi dabar, nes po parodos tiek grožių visos turės kad nespėsim visko žiūrėt biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tviga: 13 balandžio 2011 - 19:12
Nu jau nesupykit, bet yra reikalas ax.gif
ar niekas nevykstat iš Šiaulių į Tauragę 4u.gif Arba pro šalį mirksiukas.gif
Nu sakau miręs reikalas ta Tauragė doh.gif
Atsakyti
tviqa, grazi spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2011 04 13, 20:11)
Aš vėl turiu naujokę  blush2.gif šiandien parsinešiau, labai man spalva patiko  wub.gif
Nufotografuot nelabai pavyko, bet rodausi dabar, nes po parodos tiek grožių visos turės kad nespėsim visko žiūrėt biggrin.gif

eikit sau... bigsmile.gif koks grožis..kaip kažko panašaus noriu...super spalvytė...
Atsakyti