Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

sveikos,kas dar prisimenat mane blush2.gif ax.gif o as is bendradarbes "palikima "gavau... lotuliukas.gif kraustosi kitur gyventi,tai visas geles isbazarino.zinojo,kad viena yra nepagydoma ligone ,tai orchidejos atiteko man mirksiukas.gif zinoma,ziedu nera,labai jau pavarge atrodo,bet,tikiuosi greit sulauksiu ziedeliu .tris dabar dar turesiu.kas idomiausia,dvi is ju as padovanojus...lauksiu ziedeliu...
Atsakyti
[quote=kimalaugno,2011 04 13, 23:15]

o ho ohoooohoooo bigsmile.gif bigsmile.gif
kiek grožybių ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2011 04 13, 23:17)
sveikos,kas dar prisimenat mane  blush2.gif  ax.gif  o as is bendradarbes "palikima "gavau...  lotuliukas.gif  kraustosi kitur gyventi,tai visas geles isbazarino.zinojo,kad viena yra nepagydoma ligone ,tai orchidejos atiteko man  mirksiukas.gif  zinoma,ziedu nera,labai jau pavarge atrodo,bet,tikiuosi greit sulauksiu ziedeliu .tris dabar dar turesiu.kas idomiausia,dvi is ju as padovanojus...lauksiu ziedeliu...

o mes lauksim čia pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kimalaugno @ 2011 04 13, 22:15)
dar čia ne viena tilptų 

oi daaaaaaaaaaaaug dar tilptų biggrin.gif
gražu wub.gif
Atsakyti
kimalaugno, ne kazkas o ziedstiebis - 100 proc wink.gif
Atsakyti
QUOTE(morozko @ 2011 04 13, 22:12)
Aišku, reikės gal rytoj nuvažiuoti g.gif

Aš tai nieškenčiau, nusiunčiau  MB naujokių nuotraukas.  rolleyes.gif Pasakė, kad gražu lotuliukas.gif  ploja.gif

thumbup.gif

ir pasirodysiu palanges, nes žiūriu, kad tokių foto dar nerodžiau  lotuliukas.gif  tongue.gif

Grazios gelytes! wub.gif Antroj nuotraukoj - ziedstiebis thumbup.gif
O palanges dar pustustes pas tave! hihihi.gif irnesakyk.gif

QUOTE(Kkunigunda @ 2011 04 13, 22:25)
o mes lauksim čia pasirodant mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sokejuke86, as irgi manni black ciupau. Jau sumokejau uz ji. kazin koki ten man rezervavo ax.gif atsiimsiu per paroda. Taip pat gigantea ir hieroglypha smile.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 13, 09:27)
Elegant Dream Diamond

Kiek ji kainuos?

As pati siandien du phalaenopsius atidaviau parodai ir dar kaktusus. Gaila, kad del savo maziukes galesiu tik sestadieni popiet parodoj apsilankyt. Jauciu jau nebus like Elegant Dream Diamond verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 04 13, 21:53)

tikrai tikrai hihihi.gif

thumbup.gif  lotuliukas.gif už tą tikrai friends.gif  tongue.gif
ir pasirodysiu palanges, nes žiūriu, kad tokių foto dar nerodžiau  lotuliukas.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif Gražios gėlytės wub.gif bet palangės dar pakankamai tuščios naujoms gėlytėms biggrin.gif kad man taip kur gavus porą tuščių palangių mastau.gif
Atsakyti
merginos turiu miniuku tokių:
žvilgtelėkit 4u.gif http://public.fotki....jurao/miniukai/
Atsakyti
QUOTE(jurgita.jurga @ 2011 04 14, 00:04)
merginos turiu miniuku tokių:
žvilgtelėkit  4u.gif http://public.fotki....jurao/miniukai/

man neatidaro g.gif slaptažodžio prašo 4u.gif
Atsakyti
Ir truputis naujienu http://public.fotki....urao/naujienos/
Atsakyti
Neatidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 04 13, 22:42)
Neatidaro  unsure.gif

dabar jau turetu atidaryti smile.gif
Atsakyti