Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lark @ 2011 04 15, 09:00)

Kas neaplankys, nagus nusigrauš  wink.gif

tai jau ir dabar labai graužiuos rolleyes.gif na bet neišeina, savaitgalis visas užkimštas darbais ir veikla... lauksiu nuotraukų, feisbuke smile.gif

QUOTE(Wilmaw @ 2011 04 15, 10:49)
sweiki, idedu viena is ekspoziciju is parodos... mirksiukas.gif 
user posted image
Nepykit uz kokybe su telefonu daryta nuotrauka 4u.gif

graži baltai alyvinė sala smile.gif
Atsakyti
Aš jau grįžau, ten taip erdvu, tiek augalų , o dar muzikinis fonas- rodos tik gult tarp orchidėjų ir viskas lotuliukas.gif manau foto neatskleis viso grožio, geriau jau aplankyti.
Tina , nemanau kad kas atsitiks taviškiams, kaip ir budi žmonės prie stalų 4u.gif
Atsakyti
buvau sianden maksimose, tai hyper labai grazus geltoni dendrobium, silainiu buvo pora mini su 2 ziedstebiais julyte buvo, ir dar kokios 3 vertos demesio,akropoli yra, bet neuzkliuvo niekas uz akiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 15 balandžio 2011 - 15:25
Oj kad jūs žinotumėt kokių ten grožių pilna wub.gif Nuostabi paroda mirksiukas.gif Aš šiandien koooookią katlėją nusipirkau ten, fantastika, su trim žiedynais, pats augalas didžiausias, gražiausias, ir dar kvepia kaip fantastiškai wub.gif Žodžiu reikia parodoj apsilankyt, kas dar nebuvot gerai pagalvokit ką praleidžiat ax.gif
Atsakyti
Na jau visai nedaug iki rytojaus liko kentet biggrin.gif

O zmoniu daug?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 04 15, 13:02)
O kurios ryt zadat but? gal susitiksim?  bigsmile.gif

aš būsiu jei niekas nesikeis apie 15val.

merginos įmeskit į až Olivijos, Evajos arba Lerikytės tel. nr. 4u.gif labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Šiandien gavau smile.gif negalvojau ,kad toks mažiukas,niekaip neišėjo gražiai nufotkint rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
As ir panasiu metu. O kas dirba be Silinges parodoj is musiskiu?

Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2011 04 15, 10:49)

tikiuosi rytoj visa 6it1 savom akim pamatyti rolleyes.gif thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(eliss @ 2011 04 15, 16:51)
Šiandien gavau smile.gif

mini markas wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mini markas dar ir su vaikučiu smile.gif
Atsakyti
gavau smile.gif smile.gif smile.gif minimara..jega..
Atsakyti
O kur nuotraukos is parodos?
Nors ryt vaziuosiu, bet vis tiek idomu ax.gif
Atsakyti