Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

oksanita, nu neturiu zodziu wub.gif o jau sukuosena nauja jai labai labai tinka thumbup.gif kaipnoreciau dukrytes as smile.gif
Atsakyti
QUOTE (SuperBaba @ 2004 08 17, 20:43)
oksanita, nu neturiu zodziu wub.gif o jau sukuosena nauja jai labai labai tinka thumbup.gif kaipnoreciau dukrytes as smile.gif

Tai ko gi lauki........ wink.gif pradek,bus pametinukai...... biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageGera sukuosena thumbup.gif Labai tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Sutinku su visom-MANEKENE thumbup.gif Labai grazios naujos nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
user posted image
Siandien musu rajone buvo svente Matsuri......uzsidejom jukata,kaip ir visos japones wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1093096005[/mergetime]
user posted image
va taip atrodom is nugaros....... smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1093096267[/mergetime]
user posted image
Urte soko.....
Papildyta @ [mergetime]1093096517[/mergetime]
user posted image
sokiai tesesi vos ne valanda be sustojimo,o ji vis soko blink.gif
Papildyta @ [mergetime]1093097074[/mergetime]
user posted image
Dedes grojo grazia muzika
Papildyta @ [mergetime]1093097405[/mergetime]
user posted image
Prisivalgiau saldumynu....buvo smagu thumbup.gif
Atsakyti
Jauciu visi japonai ziuri i ta grazia, balta japoniuke rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Sukuosena thumbup.gif Uzsukau pasigrozeti po ilgo laiko tavaja grazuole tai neteko amo,tiek daug nauju fotkiu thumbup.gif clap.gif labai tinka jukata,o kodel tik dukryte uzsidejo g.gif ko mamyte nejo sokti,a? g.gif g.gif Pamaivune augini tikra tongue.gif tongue.gif ir labai labai saunia wink.gif
Atsakyti
user posted image
Labai faia clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Tokia netradicine japoniuke tikrai ten turetu zaveti visus aplinkinius wub.gif clap_1.gif heart.gif
Atsakyti
user posted image
fainuolyte
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 08 21, 17:48)
Jauciu visi japonai ziuri i ta grazia, balta japoniuke rolleyes.gif tongue.gif

...ir visos forumo mamos rolleyes.gif Labai jau fainulcika auga heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 08 22, 04:22)
Sukuosena thumbup.gif Uzsukau pasigrozeti po ilgo laiko tavaja grazuole tai neteko amo,tiek daug nauju fotkiu thumbup.gif clap.gif labai tinka jukata,o kodel tik dukryte uzsidejo g.gif ko mamyte nejo sokti,a? g.gif g.gif Pamaivune augini tikra tongue.gif tongue.gif ir labai labai saunia wink.gif

Labai aciu mamytes,kad taip giriat mano grazuolyte,man taip malonu skaityti jusu pagyrimus...... blush-anim-cl.gif Urte labai jau megsta fotografuotis,tik ka nors pasipuosia,tai ir zyzia:- mama nufotografuok......... bis.gif ,nu kaip gi jos nefotografuosi.... wink.gif
O kaip buvo pasipuosus su jukata,tai zmones praeiti nedave,visi prase nusifotografuoti su ja... rolleyes.gif
p.s sokti as nelabai jau moku tokiu sokiu......jukata nelabai man tinka,nes nejaponiski mano gabaritai.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Va...kaip man mamyte nulakuoja nagucius........ nail.gif
Atsakyti