Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

hidra..... kaip jai buvo trys metukai mes gyvenom Lietuvoi,tai galimybes nuvesti i foto studija ir nufotografuoti su kimono nebuvo... sad.gif Bet kaip tik parduotuvei praeinam pro toki salona,ir ji pamato tas grazias suknytes ir kimono,tai taip ir zyzia:-mama einam fotografuotis....... biggrin.gif
Mamytes......tai sakot Urte i teveli g.gif ,na gerai tada reikia tikrai galvoti apie sekanti 2.gif ,gal bus panasus i mane....noriu berniuko wink.gif
Atsakyti
nuosirdziai linkim smile.gif
Atsakyti
Tai greiciau mamyte lipdykite Urtei broliuka! thumbup.gif Ar ji nori ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (hidra @ 2004 08 29, 12:35)
Tai greiciau mamyte lipdykite Urtei broliuka! thumbup.gif Ar ji nori ? rolleyes.gif

Urte...tai zinoma.kad labai nori.Kaip buvo jos gimtadienis ,gavo dovanu toki mini foteliuka,tai ji sake :- sitas fotelius man per mazas,padek mama ,bus broliukui arba sesutei...... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip tikrai panasi i teveli wub.gif grazias mergaites tavo vyrelis lipdo rolleyes.gif man kaip tik tokiso ir reiketu biggrin.gif
Atsakyti
SuperBaba.......tai cia namiokas,kad paskolinti tau mano vyra g.gif
Gerai,kad mes toli nuo lietuveles....... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu pavarykite broliuka Urtelei wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 08 25, 18:50)
user posted image
Ar mes panasus....... g.gif ?

O plaukuciai tai mamytes thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mama vel man nulakavo nagucius.....ilgai nedziusta.... smile.gif http://images.bite.l...389953bdac2.jpg
Papildyta @ [mergetime]1094228434[/mergetime]
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif grazuole panelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 08 25, 19:50)
user posted image
Ar mes panasus....... g.gif ?

wub.gif Kaip grazu..Bet ar panasus g.gif g.gif Na jei mamyte butu salia tai taip biggrin.gif Man labiau i mamyte rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti