Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

wub.gif wub.gif wub.gif Radau pagaliau! Ieskojau pagal mamos nica,o ne pagal pavadinima-neradau! Tada pagal tema ieskojau ir radau thumbup.gif Pasirodo si skyrele superbaba atidare!
Na graziu nuotraukeliu turite!!!!! Gi parodziau Ridui nuotraukas,sako grazi mergyte wub.gif wub.gif wub.gif Taip kad ,Oksanita,jei musiskis irgi Urtei-Angelei patiks,reikes kazkaip i Europa keliauti biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Raseliote @ 2004 09 28, 04:44)
wub.gif wub.gif wub.gif Radau pagaliau! Ieskojau pagal mamos nica,o ne pagal pavadinima-neradau! Tada pagal tema ieskojau ir radau thumbup.gif Pasirodo si skyrele superbaba atidare!
Na graziu nuotraukeliu turite!!!!! Gi parodziau Ridui nuotraukas,sako grazi mergyte wub.gif wub.gif wub.gif Taip kad ,Oksanita,jei musiskis irgi Urtei-Angelei patiks,reikes kazkaip i Europa keliauti biggrin.gif wub.gif wub.gif

Raseliote......nu tu prigasdinai ohmy.gif galvoju tai kur gi musu tos nuotraukos dingo.Skyreli man atidare SuperBaba,nes nieko nemokejau pati,o paskui ji dar internetu ir visus kursus pravede man apie nuotrauku idejima i si skyreli.
Urtei irgi patiko Ridas heart.gif ,ziurejo jo nuotraukas ir sypsojosi...... wub.gif
Atsakyti
clap_1.gif Ka gali zinoti,reikia kazkur uzfiksuoti tas musu pirslybas,o tai gal tikrai pavyks thumbup.gif Tikekimes Sitas forumas ilgai gyvuos!
Atsakyti
user posted image
Toi Japonijoje ant kiekvieno kampo visokiu zaidimu aparatu vaikams doh.gif ,o kaip sunku vaikui praeiti pro sali,ir nepazaisti...... huh.gif smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1096379892[/mergetime]
user posted image
Valio ...... clap.gif laimejau du ciupa ciupsus
Atsakyti
Pradejau ziureti nuotarukas, taip ir nebeatsitraukiau, kol nepabaigiau thumbup.gif Labai buvo idomu, grazu ir dar truputi issigandau gyvates blink.gif !!!!
Atsakyti
Taigi,Oksanita visur ju pilna,ne tik Japonijoje rolleyes.gif Pilni stalcia namie to gero pilni,bet kiekviena karta prie tokiu aparatu sustojus,arba eiluteje belaukiant salia visiems akis bado! biggrin.gif Mama,nupirk toki,as tokio dar neragavau biggrin.gif apie broliuka ar sesute dar nepagalvojate??? sekam dabar jusu nuotraukas labai atidziai! biggrin.gif
Atsakyti
Raseliote.......Urte tai daznai pagalvoja,-o mes issisukinejam,kad pinigu neturim seses ar brolio jai nupirkti..... biggrin.gif
Atsakyti
Ridas iki 3 metu taupe pinigus sesei,po to sako,ET geriau Play Station 2 nusipirksiu biggrin.gif
Man mama pasakojo,kad mano sesuo labai taupe pinigus,zodziu tomis kapeikomis sutaupe 5 rublius ir uz juos mane nusipirko doh.gif 2.gif
Atsakyti
Labai nuostabi mergyte,o ten kur su batais tai be zodziu,tikras mazasis modeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Raseliote @ 2004 09 29, 13:23)
Ridas iki 3 metu taupe pinigus sesei,po to sako,ET geriau Play Station 2 nusipirksiu biggrin.gif
Man mama pasakojo,kad mano sesuo labai taupe pinigus,zodziu tomis kapeikomis sutaupe 5 rublius ir uz juos mane nusipirko doh.gif 2.gif
Atsakyti
user posted image
Angela Urte jau nuo rytojaus pradeda eiti i darzeli clap.gif
Atsakyti
sekmes, linkim daug draugu susirasti smile.gif
Atsakyti