Įkraunama...
Įkraunama...

Oksanitos panele :)

user posted image
Demonstravimas.....darzelio uniforma.... wink.gif
Atsakyti
Oi, ziurejau ziurejau as tas jusu nuotraukytes. Ir galiu pasakyt va thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai sauni seimynele smile.gif Jau tokie faini visi wub.gif O dukryte tai man labai nesai teveli, bet kazko ir mamytes turi. Beje, kaip jus visi snekat tarpusavy? Na, kokia kalba mergyte sneka geriau? O gal keliom iskart varo gerai? Papasakok biggrin.gif Liaaaaabai idomu, kaip ten jus uz juru mariu gyvuojat laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Ramuniukas....aciu uz grazius zodelius.... bis.gif o kalbam visi trys lietuviskai,dukra moka laisvai portugalu ir lietuviu....o japonu tik pagrindinius zodzius.
Atsakyti
Oksanita,veidelio bruozai -tetuko,bet visa kita-tikrai tik mamytes! biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sekmes darzelyje... Bus galvos skausmu mamanei.. kavalierius Urtes baidyti.. nes jauciu sniuuuuuuurais eis... tikrai tikrai wink.gif
Atsakyti
Panyte grazuolyte wub.gif O, kad mamka savo brazyla lietuviskai ismokei, tai diploma reikia duoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu saunuoliai clap.gif
Atsakyti
O darzelyje bus stai taip-
Atsakyti
QUOTE (oksanita @ 2004 09 30, 15:28)
user posted image
Angela Urte jau nuo rytojaus pradeda eiti i darzeli clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 10 01, 04:06)
Sekmes darzelyje... Bus galvos skausmu mamanei.. kavalierius Urtes baidyti.. nes jauciu sniuuuuuuurais eis... tikrai tikrai wink.gif

Urte jau sudauze vieno vaikinuko sirdi unsure.gif
Iki kol nepradejo eiti ji i darzeli,budavo pas aukle namuose.O aukle turi sunu,pusmeti jaunesnis uz Urte.Labai jau jie susidraugavo wub.gif . Bet kaip pasakem,kad ji jau prades lankyti darzeli ir daugiau neateis pas ji......vaikinas baisiai nusimine,o vakare pakilo temperatura iki 38.Aukle pasakojo,vaikinukas sake":-mama,zinok man taip liudna,kad Angela Urte daugiau nebeateis pas mane..... sad.gif
Siandien reiks paskambint auklei,ir paklausti,......ar dar Kendzi liudnas......... wink.gif
Atsakyti
Pasidomek aisku... kai Kendzi.. gyvena.. bet jau cia nieko nebepadarysi.. ateutyje visiem nepriskambinsi unsure.gif o bus tu sirdeliu sudauzytu biggrin.gif biggrin.gif garzuoliuke augini
Atsakyti
Na va,prasideda rolleyes.gif Baigsis tuo ,kad ir Kendzis eis i ta pati darzeli! wink.gif
Atsakyti
tai kaip grazuolei darzeli sekes biggrin.gif
Atsakyti