Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterinės apskaitos kursai 2

Sveiki, as taip pat galvoju apie paciolio kursus. Esu visiskai "zalia" ar tokie kursai tinka pradedanciajam? ir kaip del tos praktikos mokina su programomis?
Atsakyti
QUOTE(tigre08 @ 2013 04 04, 12:08)
Sveiki, as taip pat galvoju apie paciolio kursus. Esu visiskai "zalia" ar tokie kursai tinka pradedanciajam? ir kaip del tos praktikos mokina su programomis?

Mane nuo pačiolio atkalbėjo, nes seminarai tai ne kokie, o su kursais neaišku. gal irgi tas pats smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas dirbate su Eva-apskaita programa? Ar sunku ten viska suprasti, ar visai ,,zaliam'' zmogui verta pradeti darba imoneje, kur yra tokia programa? Kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gremlio @ 2013 02 11, 19:04)
Atsakymo taip ir nesulaukia  blush2.gif , gaila, gal kas zadat kovo men lankyti Apskaita jums kursus, butu malonu tureti kolege. smile.gif

Labukas, as pradedu smile.gif busim koleges 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Esu naujoke, tad nedrasu ... ax.gif
Skaitinejau tema su tuo tikslu, jog rasiu nuomoniu apie buhalterijos kursus... smile.gif Pati noreciau kazka bandyti mokytis, tik svarstau - kolegija ar kursus pasirinkti... Kai kurios rasete, jog pradesite lankyti Apskaita Jums, pasidalinkite, kaip sekasi? smile.gif
Atsakyti
turejau reikalu ir su kolegija ir su kursais. abiem nusivyliau. kolegijoje viskas destoma greit, neapsistojama ties niuansais, mokoma viska daryti ranka. kompiuterine programa tik pavirsutiniskai.. plius priklauso koki destytoja gausi...
galetu mokyt dirbt programom, tai isejes zmogus po mokslu jau moketu dirbt su programa. jei mokosi jau dirbantis toki darba zmogus, tai gal ir verta zinias pagilint ar atnaujint..
kursuose irgi viskas destoma abstrakciai. kas patiko, tai kad klausimus nagrinejo konkreciai siejant su imone (bent mano kolegijoj, viskas grynai teoriskai, mes net knygu nesam pasieme per mokslo metus, sako nera is ko mokosi, tai, ka destytoja pasako, ka uzsirasai, ta ir turi).
kursuose daznai visko nepasako, tam kad ateitum vel ir moketum pinigus smile.gif
bet tikriausiai viskas nuo istaigos priklauso smile.gif mano tokie ispudziai
Atsakyti
Sveiki, gal kas zadat Vilniuje lankyti buhalterijos kursus savaitgaliais.
Atsakyti
Sveiki. Gal kas gali parekomenduoti buhalteriu kursus konkreciai Kaune?

Labiau pradedantiesiems, ir noretusi, kad labiau praktikos butu, su programa mokintu, o ne su skaiciuotuvu skaiciuoti.

Girdejau apie neblogus kursus, kur praktika vyksta su konkrecia imone nuo jos ikurimo iki mokesciu mokejimo, ataskaitu ir t.t., bet deja, tik Klaipedoje.
Atsakyti
Sveiki,
ką manot apie Vilniaus Žirmūnų suaugusiųjų centre organizuojamus profesinius apskaitininko kursus, jie trunka 5 mėnesius, kaži ar apsimoka už savus pinigus eiti? Po jų baigimo įgijama apskaitininko profesija.
Ar labiau apsimoka į paprastus buhalterinės apskaitos kursus eiti, kurie lyg ir nesuteikia profesinio išssilavinimo, bet gauni, kaip suprantu, kažkokį pažymėjimą kad tuos kursus išklausei?
Kaip darbdaviai žiūri į tokius būsimus darbuotojus, kurie neturi aukštojo išsilavinimo šioje srityje, bet žinias įgyję kursų pagalba. Ar įmanoma susirasti darbą ar visgi be aukštojo geriau ir nosies nekišti į šią sferą, o kursai nebent tinkami kaip papildoma žinių gilinimo priemonė prie jau esančio aukštojo diplomo?
Pakomentuokite, ką manote, man šiuo metu tai labai aktualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 02 rugsėjo 2013 - 16:18
Sveiki, vis laukiau atsiliepimų apie ApskaitaJums organizuojamus kursus, taip ir nesulaukiau. Vis dar dvejoju, kurios firmos geriau rinktis ar Pačiolio ar ApskaitaJums, gal kas parekomenduotumėt?
Atsakyti
Aš pati baigiau ir labai labai REKOMENDUOJU buhalterinės apskaitos kursus pas ilgą darbo patirtį turinčia (~30m.) dėstytoją. UAB "Apskonta" http://www.apskonta.lt/ Ji pati įsteigusi savo UAB'ą, veda apskaitą įvairioms įmonėms. Dėsto, sakyčiau, savo malonumui, o ne komerciniais tikslais, kad gautų kuo didesnes pajamas. Išaiškina labai tiksliai, medžiaga duodama ne iš vadovėlių, o pagal tuo metu galiojančius įstatymus ir jos tikrai daug. Aš labai ilgai ieškojau kur eiti mokytis. Nusprendžiau pasirinkti šiuos kursus ir neprašoviau. Jos VIENINTELĖS mokykla išduoda švietimo ministerijos patvirtintus diplomus, kas reiškia, kad tikrai įgijote specialybę. O ne tiesiog "išklausėte kursą" ir neįgijote profesijos, kaip didžiojoje daugumoje mokymo kursus siūlančių įmonių. Kiek kur skambinau ir ieškojau, nė viena mokykla neišduoda ŠMM patvirtinto diplomo, tik pas ją. Bėda ko gero tik viena - pas šią dėstytoją mažai reklamos, dėl to ir apie kursus mažai kas žino. Mokoma individualiai, arba po kelis žmones grupėje. Kursų kaina ~700lt + 200lt egzaminas.

Dar galėčiau paminėti, kad kas labai jau veržiasi eiti mokytis pas Remigiją Krupodrą http://www.mokymai.o...tos-kursai.html sumokės dvigubai brangiau. Kadangi Krupodra sudariusi trišalę sutartį su UAB "Apskonta" ir vistiek atvyksite pas mano buvusią dėstytoją Nijolę, tik už jūsų mokslus nubyrės nemenka sumelė ir Remigijai K. vien už tai, kad ji jus atves į "Apskontą", o ne pati ateisite tiesiogiai pas dėstytoją.

Jeigu kam reikės išsamesnės informacijos, kreipkitės, patarsiu smile.gif Jei sugalvosite eiti į šiuos kursus, galiu prekomenduoti. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(aratinga @ 2014 01 08, 12:18)
Aš pati baigiau ir labai labai REKOMENDUOJU 

sudominot mane, o cia tikrai ne reklaminis triukas? g.gif biggrin.gif

gal dar kas esat girdejes apie siuos kursus? g.gif
Atsakyti