QUOTE(Nuke1 @ 2011 04 11, 23:33)
kol alga parnesa tol istikimas
Manau cia uzburtas ratas: mamos aukleja vaikus taip, kad uzaugusios paneles kencia neistikima vyra, o vyras vos ne ipareiguotas jauciasi, kitaip koks jis vyras. Labai gaila.

Vyras ir yra įpareigotas. Pati gamta įpareigojo kuo daugiau moterų pamylėt, aprūpint visom žemės gėrybėm ir dovanoti daug gražių vaikelių.
QUOTE(Musinukė @ 2011 04 12, 18:08)
Taigi... lygiai taip pat ir bobelai, kadu ovuliacija vyksta, gamta kviečia giminę pratęst, o diedelio šalia nėr... čiumpa kokį patiną, kur bent kiek geriau atrodo, ir duodas... o susilaikyt ir leist kiaušialąstei veltui nueit - čia jau sąmoningas maištas prieš gamtą... yra kiaušialąstė - būtina vaisint. Nedelsiant

Žinoma kad specialiai susilaikyt yra sąmoningas maištas. Tai ir arkliui aišku. Bet dirbtinai stengtis pastoti bet kokia kaina, kai ovuliacija vyksta, sakyčiau irgi nebūtina. Tiesiog jeigu viskas taip darniai susiklosto, visi galai į tą sueina be dirbtinų pastangų, tai ir įvyksta tas apvaisinimas. Gamta žino ką daro.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 12, 18:48)
Doras/nedoras, moralus/nemoralus tai mastanciu zmoniu ismyslas
Taikomas tik tiem zmonems, kurie turi galva ant peciu, ir ana yra ne vien butaforinis atributas. Taigi, i jusu gyvuliukus niekas nesikesina, nes anie tokio supratimo net neturi.
Paranoja kazkiokia, pasisodinai pries save ziurkena ir aiskini jam apie jojo dorove ir sazine

Išmyslas yra dirbtinos/neprigimtinės moralės normos, kurios pradžioj net neegzistavo. Visi normalūs žmonės turi galvą ant pečių ir tai nėra tik butaforinis atributas, kaip kokie ragai... Kodėl galvojat kad gyvuliukai jokio supratimo neturi? Net ir žiurkė turi galvą ant pečių ir smegenys, kurios nėra tik butaforinis atributas. Jų sąžinė ir dorovė pagrįsta pačia natūra ir dovanota gamtos. Jie žino kaip elgtis kad gyvenimas būtų darnus ir niekas be reikalo nenukentėtų. Taip kad prašyčiau susilaikyti nuo tokio žvėrelių niekinimo. Net ir kiaulei gamta dovanojo sąžinę ir tai yra nuostabu.
QUOTE(Antithesis @ 2011 04 12, 23:33)
A, jūs čia apie arklius... tada aišku, kad gamta šaukia, nė dienos neatlaikys be žmonos pašonėj

Arkliai labai gerai tinka palyginimui. Jie labai panašūs į mus ir jų sudėjimas nuostabus. Sunkus man gyvenimas būtų be arklių, jie visados buvo šalimais. Mes ir nuvarytų arklių nenušaunam, kitaip nei daugelis, nes tokie arkliai turi daug nuostabios gyvenimo išminties.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 15, 11:52)
Boba, gal nekomentuokite mano postu. Jus nepataikote i takta. As apie batus, jus pastoviai apie ratus. Ne apie tai as kalbu, mieloji, ne apie tai. Suprantu, kad norisi oponuoti, bet gal pries tai reiktu suvokti, ka oponentas parase, na jei nesuprantate nebeda, bet nors paklausikite.
Papildyta:Pigmejui irgi sunku suvokti, kad yra dideli ledo kalnai - aisbergai, bet tai dar nereiskia, kad ju nera, jei jo protas to negali suvokti

Oi, atsiprašau, man irgi sunku daug ką suvokti. Kad į taktą nepataikau tai man čia jokia naujiena. Kiek atsimenu ir vaikystėj nepataikydavau per muzikos pamokas. Čia gal mano tokia natūra... Niekad nesupratau moterų kuriom terūpi tik batai. O aš apie ratus užsiminiau tik vieną kartą, kad dirbtiniai principai labai kaišioja pagalius į ratus. Jum geriausiai žinoti apie ką jūs kalbate. Čia jau reik išskirtinių sugebėjimų kad tą suprasti. Dėl oponavimo jūsų požiūris labai klaidingas. Į politiką dar kojos neįkėliau ir apskritai niekad nekėliau sau tokių tikslų eiti į opoziciją. Kai viskas aišku ir suprantama, tada ir ginčytis nėra dėl ko. Labai visada stengiuosi suvokti ką žmonės čia rašo. Bet gal pas mane yra kaži kokių suvokimo problemų... Net neįsivaizduoju kaip jas teisingai reiktų išspręsti.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 15, 13:53)
Galiu uztikrinti, kad mano pietus patiks ir jo broliui, nes zinau, kad juos ruosiant nereikia deti svieziu agurku, nes jis ju nemegsta.
Matai kame esme, normalus zmones, kalbasi, bendrauja, domisi vieni kitu. Na nera jie atsitiktiniai pakeleiviai.
Pasirodo, kokie skirtingi gali būti žmonės... Aš neįsivaizduoju kaip galėtų kam nors agurkai nepatikti. Pasirodo yra ir tokių... Taip, normalūs žmonės bendrauja ir domisi kas kam tinka ar netinka. Sugulovai irgi bendrauja, ne tik sutuoktiniai. Čia taipogi svarbu numatyti savo veiksmų pasekmes. Kai kurie gal lašinių nemėgsta, kiti agurkų, dar kiti arielkos... Visokių žmonių yra. Bet jei neįtikai kokiam sugulovui, tai čia dar pusė bėdos. Nu ką, pabėgs ir tiek... O va jei sutuoktiniui neįtiksi, tai čia jau yra rimtas pavojus. Apskritai sakyčiau kad ženytis yra nežmoniškai pavojinga. To pasekmės gali būti labai baisios.
QUOTE(Ella75 @ 2011 04 15, 14:00)
Buna istikimu, faktas! Tiksliai tai zinau, nes turiu nemazai draugu-vyru..
Bet manau kad ne tai reiketu vertinti, o zmogaus "moralini stubura" (cituoju Zvonku)
Yra vyru, kurie budami potologiskai neistikimi skaito, kad tai normalu, didziuojasi tuo ir nedaro is posukiu i kaire dideles paslapties, o yra tokiu, kurie pabanzius gailisi, juos kankina sazine ir jie stengesi kompensuoti savo gyvenimo draugei tai svelnumu, demesiu ar dovanomis..Tas "moralinis stuburas" viska ir lemia..jei zmogus ( vyras ar moteris) laiko neistikimybe gyvenimo norma, tai koks skirtumas ar ji jau ivyko, ar tik ivyks, tai tik laiko klausimas..
Aš taipogi turėjau ir turiu daugybę pažįstamų vyrų, kurie dešimtmečiais liko ištikimi žmonoms tik dėl to, kad jos leisdavo jiem pasilakstyti su kitom. Priešingu atveju, aš labai abejoju, ar tos santuokos būtų taip ilgai trukusios.
Ta sąžinė savotiškas dalykas, bet jei kai kurie vyrai savo pasilakstymus stengiasi kompensuoti dėmesiu ir dovanomis, tai sakyčiau kad moterai yra laimė turėti tokį vyrą...
QUOTE(LandL84 @ 2011 04 15, 15:18)
Greičiausiai jūs ir jūsų vyras esate nuobodūs, gyvenate nuobodų gyvenimą, jei reikia kitų, kas tą gyvenimą paįvairintų.
Dažniausiai gyvenime būna taip. Jei sutuoktiniai abu labai nuobodūs, nuėję kairėn ieško įdomesnių sugulovų. Tie įdomesni sugulovai praskaidrina jiem gyvenimą... Argi tai ne nuostabu? Arba kitas atvejis: sutuoktiniai abu labai įdomūs, kūrybingi ir dar padegėliai abu. Jų gyvenimas per laiką pasidaro toks balaganas, kad anie norom nenorom susiranda sugulovus-rėmus. O tie sugulovai-rėmai anuos taip nuramina, dovanoja tokią harmoniją, kad po to ir į santuokinį balaganą grįžti ne taip baisu. Svarbiausia kad visad būtų pusiausvyra. Gamta mėgsta tokius dalykus. Ir viso to dėka žmonės išsaugo savo santuokas dešimtmečiais. Jei tų pagelbinių sugulovų nebūtų, pati santuoka taptų labai pavojingu reikalu.