QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 27, 08:07)
Ne tik 'pyragas', bet ir šeima. Arba šeima vertybė, arba ne. Kartais tas pyragas neturi labai didelės reikšmės, su kokiu įdaru ir kokiu glajum teptas.
Visa visuomenė galėtų būti kaip viena didelė šeima. O kuom gera socialinė atskirtis, niekad gyvenime nesupratau ir turbūt nesuprasiu.
QUOTE(mamaaura @ 2011 04 27, 16:09)
mano vyras tik uz istikimybe

jo tevas karta buvo neistikimas tai maniskis jam uz mamos ir seimos iskaudinima dar neatleido, kaip ir jo mama. nors jie neissiskyre jau 42m kartu.
Tas jaunatviškas radikalyzmas su amžium praeina.
QUOTE(Moonte @ 2011 04 27, 16:18)
Nesupratau, prie ko cia jusu vyro atleidimas
Rimtai nesuprantu, kai tevai ir vaikai sprendzia, kada atelsiti, kada ne.
Kartais tos šeimos tarybos labai stipriai išeina iš krašto. Sprendžia kas jom nepriklauso. Be reikalo...
QUOTE(Vifsla @ 2011 04 27, 16:41)
tai čia faina turėtų būti, kad neatleido ar kaip?

Labai nekrikščionyška.
QUOTE(Pro @ 2011 04 27, 17:43)
čia gal prielaida, kad tėvo pėdom neis...

Tas noras draskytis su laiku praeis.
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 27, 18:02)
garantijas davineti sudetingas dalykas, bet turi buti ir pasitikejimas, kaip manasis sako "aisku aplink daug graziu mergicku, bet kam mesti kelia del momentinio malonumo", taip kad jei seimoje viskas yra gerai, vyras nenori prarasti to gerumo

Jokių garantijų davinėt ir nereikia. Ne žmogaus pajėgumui numatyt toli į ateitį. O kodėl tą gerumą reik prarasti? Kad jau vyrelis pamylėjo kitą, tai viskas - šeima prarasta?

. Labai jau retai taip būna. Geras vyras ir dešimt sugulovių turėdamas gali išsaugoti šeimą.
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 27, 18:35)

joooo, sorry viena fraze praleidau, man tai nesuprantama, kaip moteris myledama (o gal ne) savo vyra gali buti jam neistikima, man asmeniskai tai nepriimtina

Savo vyrą/sugyventinį mylinti motera gali ir kitą pamylėt, bet jei tas vyras/sugyventinis jai dar geras, ji vistiek lieka ištikima jam. Ištikimybė reiškia kad ana lieka prisirišus ir nepabėga nuo jo su visam.