Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(Kiva @ 2011 04 27, 17:24)
Gal jis tave priima tokią todėl, kad pats yra kompleksuotas ir žino, kad nesusirastų kitos moters? Todėl tenkinasi esama padėtimi  ax.gif Mano nuomone šeimoje turi būti abipusė pagarba, o kur yra neištikimybė, tai pagarba net nekvepia  mirksiukas.gif

Jis susirastu ir dar kaip, bet tokios kaip as - niekad blush2.gif , as ji labai gerbiu, labai myliu, bet man kartais uzeina " susizavejimo " momentai kuom nors..... na as maisyto kraujo, nenuorama, man visada reikia drugeliu pilve.... o jis toks ramunas, kad su juo drugeliu nepasivaikysi blush2.gif , ir tikrai i lova su kiekvienu negulu, dazniausiai man uztenka stipresnio flirto blush2.gif , ir kad visai neuzsipultumet - su vedusiais nesusitikineju, tai man tabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 18:54)
Jis susirastu ir dar kaip, bet tokios kaip as - niekad  blush2.gif

Na taip, tokios nerastų, gal rastų ištikimą ir atsidavusią biggrin.gif biggrin.gif
Aš tavęs nesmerkiu, jeigu jums abiems yra tinkama tokia situacija ir toks šeimos modelis, tai valio 4u.gif Bet manau, kad jam vistiek giliai širdyje skauda...
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 04 27, 17:58)
Na taip, tokios nerastų, gal rastų ištikimą ir atsidavusią  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš tavęs nesmerkiu, jeigu jums abiems yra tinkama tokia situacija ir toks šeimos modelis, tai valio  4u.gif Bet manau, kad jam vistiek giliai širdyje skauda...

Tai kad jam nereikia tokios..... geros .... jam reikia vat tokios ugnies kaip as blush2.gif
Ir aplamai, cia gi tema ne apie mane, o apie vyru istikimybe... Tai jei vel gryztant prie temos - gali vyrai but ir istikimi, gali buti ir ne..... ir velgi, nuo musu paciu priklausys, ar jie lakstys, ar ne i sonus, ir jei taip atsitiks - ar sugebesim atleisti? Juk visi esam dave priesaikas - buti salia, kad ir kas benutiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 18:08)
Tai kad jam nereikia tokios..... geros .... jam reikia vat tokios ugnies kaip as  blush2.gif
Ir aplamai, cia gi tema ne apie mane, o apie vyru istikimybe...  Tai jei vel gryztant prie temos - gali vyrai but ir istikimi, gali buti ir ne..... ir velgi, nuo musu paciu priklausys, ar jie lakstys, ar ne i sonus, ir jei taip atsitiks - ar sugebesim atleisti? Juk visi esam dave priesaikas - buti salia, kad ir kas benutiktu  4u.gif

manasis tai tikrai neatleistu schmoll.gif , o as irgi kazin, nors myliu be galo savo brangiausiaji wub.gif
Atsakyti
MB irgi kategoriškai aiškina, kad jis man bus visada ištikimas biggrin.gif Net supyksta, kai aš pasijuokiu iš tokio jo kategoriškumo, sako yra pas mane toks nusistatymas ir nesuksiu į šoną, kad ir kas bebūtų biggrin.gif O aš jam atkertu, pažiūrėsim kaip kalbėsi, kai sulauksi vyriškojo klimakso biggrin.gif
Atsakyti
o klimaksas tai kada? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 27, 19:28)
o klimaksas tai kada? rolleyes.gif

Aš vyrų klimaksu vadinu tą laikotarpį, kai jie norėdami įrodyti, kad yra dar vyriški ir pajėgūs, pradeda aplink jaunas lakstyti, t.y. 40-50 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2011 04 27, 18:30)
Aš vyrų klimaksu vadinu tą laikotarpį, kai jie norėdami įrodyti, kad yra dar vyriški ir pajėgūs, pradeda aplink jaunas lakstyti, t.y. 40-50 metų  biggrin.gif

reiskia man pavojus jau greitai praeis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi13 @ 2011 04 27, 19:32)
reiskia man pavojus jau greitai praeis  biggrin.gif  thumbup.gif

Oi nesidžiauk lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visur ir visada būna išimčių lotuliukas.gif Ir su vyrišku klimaksu taip pat lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
yra ir tokiu kuriems visa gyvenima klimaksas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 18:08)
Juk visi esam dave priesaikas - buti salia, kad ir kas benutiktu  4u.gif

Manyciau, kad ne visi, o tik tie, kurie tuokesi baznycioje.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 04 27, 19:08)
Juk visi esam dave priesaikas - buti salia, kad ir kas benutiktu  4u.gif

O man patinka kaip manipuliuojama sia fraze.

Jei neklystu pats tuoktuviu aktas, o ir priesaika numato dar ir istikimybe. Na jei zmogus negali susitureti, kad nesvetimauti, kokio velnio kitas privalo taikstytis su jojo neistikimybe? Na kaip gali apsiversti liezuvis kalbeti apie priesaikas. Idomiai skamba "... ach as neveiksnus, tai mano prigimtis kalta, o tu privalai atlesiti, juk prisiekei...".
Atsakyti