Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(Moonte @ 2011 04 30, 00:28)
Na ismintinga motera ana yra, zino, kad uz zemes centra gyliau nebuna  mirksiukas.gif
Jei ka slept, tai gilausiai, nes anie yra giluminiai.

O ko čia knistis iki to žemės centro? Abejoju ar ten kas naudingo paslėpta.

QUOTE(Sinrina @ 2011 04 30, 00:34)
Idomiai jus cia paporinote: kaip supratau viesame forume tarp musu - mergaiciu diskutuoti apie neistikimybe jau laikoma neistikimybe?  g.gif

O kas taip sakė?

QUOTE(alisia31 @ 2011 04 30, 00:36)
Man tik labai gaila, kad va vyrai tai gali naudotis jaunos moters kunu, o moterys metuose tokios palaimos retai begauna.Neteisybe.

Be reikalo taip galvoji. Vyram patinka gerai prisirpusios, nors ir jaunos jiem savaip geros. Bet kokiu atveju harmonija yra, tai svarbiausia. Ne metai svarbiausia, kartais gi ir jaunos labai surūgusios būna, nusiteikusios prieš tuos vyrus, sugedusios, atseit nepriklausomos kaip jos pačios sako... Nu nėr ko čia skųstis per daug. Svarbiausia kad žmonės tiktų viens kitam.

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 30, 00:38)
Boba, o koks tikslas vienai paciai irodineti apie kazkokius zmogaus naturos pagrindus, jei mes visos tau nepritariam g.gif

Jei tu nepritari tai taip ir sakyk. Tada bent aiškiau bus. O jei visos čia vienodai galvotų tai kokia tada diskusija? Vat kuo daugiau nepritariančių tuo ir tikslas prasmingesnis. Visos pritartų - tikslo čia nebebūtų, reiktų tada jau eit į religijos skyrių.
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 30, 01:53)
Norejau paklausti ko netikrina, o ne kaip atrodau, bet vistiek aciu, kad ispejai.  mirksiukas.gif

Na nezinau kaip cia isejo su tuo atsakymu, maniau, kad Boba parase biggrin.gif Atsiprasau, ana zinute buvo skirta ne jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute 2011: 30 balandžio 2011 - 00:14
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 30, 00:48)
Kiekvienas galvoja apie save, kai jaunysteje nusivalkioji, tai ir 40 atrodai kaip baidykle mirksiukas.gif

Ką tu vadini nusivalkiojimu? Ir 40 metų galima puikiai atrodyt, vyram patinka gerai prinokusios moteros, ne tik kad figūrėlė prinokusi bet dar ir tokie dalykai kaip branda, patirtis, išmintis... Tokios savybės puikiai kompensuoja tą organyzmo pasidėvėjimą, tuo labiau kad jis neišvengiamas nė vienam. Koks vyras to neįvertintų? Jaunos irgi geros aniems, bet kitaip geros.

QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 30, 01:04)
Na nezinau kaip cia isejo su tuo atsakymu, maniau, kad Boba parase biggrin.gif Atsiprasau, ana zinute buvo skirta ne jums 4u.gif

Pirma rašei kad pritarei kaži kokiai nuomonei bet taip ir liko neaišku kokiai. Nebežinai ką rašai. Boba nieko neparašė o su atsakymu netyčia išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 30, 00:02)

Jokios kaukės niekad nedėvėjau, o mano laikas galiojimo dar nesibaigė. Galvok geriau ką rašai.

baigesi baigesi.. bent cia tai tikrai.. bobai gamtininkei naturalistei-finisas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 30, 02:30)
Ką tu vadini nusivalkiojimu? Ir 40 metų galima puikiai atrodyt, vyram patinka gerai prinokusios moteros, ne tik kad figūrėlė prinokusi bet dar ir tokie dalykai kaip branda, patirtis, išmintis... Tokios savybės puikiai kompensuoja tą organyzmo pasidėvėjimą, tuo labiau kad jis neišvengiamas nė vienam. Koks vyras to neįvertintų? Jaunos irgi geros aniems, bet kitaip geros.

Pirma rašei kad pritarei kaži kokiai nuomonei bet taip ir liko neaišku kokiai. Nebežinai ką rašai. Boba nieko neparašė o su atsakymu netyčia išėjo.

Na va, sutinku si kart su jusu nuomone, bent situo atsakymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 30, 10:22)
Na va, sutinku si kart su jusu nuomone, bent situo atsakymu 4u.gif

Boba puikiai pristato vyriska poziuri, naturalistini, nesikabinekit, merginos. Kad moteriske taip perkastu vyriska mastyma, cia gi talentas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 30, 11:16)
baigesi baigesi.. bent cia tai tikrai.. bobai gamtininkei naturalistei-finisas  biggrin.gif

Žiūrėk kad tavo galiojimas nesibaigtų. Aš čia savo darbą dar tik pradėjau.

QUOTE(Sinrina @ 2011 04 30, 11:37)
Boba puikiai pristato vyriska poziuri, naturalistini, nesikabinekit, merginos. Kad moteriske taip perkastu vyriska mastyma, cia gi talentas.  4u.gif

Tikrai nesakyčiau kad mano požiūris grynai vyriškas. Moteros tos pačios gamtos sutvertos, tik pas jas gal stipresnis savisaugos instinktas ir jos labiau renkasi nei diedai. Aišku kai yra sudarytos sąlygos rinktis. O natūralistinis požiūris nėra tik vyriškas. Tų vyrų irgi visokių būna, kai kurie labai prisidėjo prie iškreiptos civilizacijos kūrimo, o pasitaiko ir tokių kurie geriau savo galą ir kiaušius nusikapos negu eis išvien su gamta ir atliks savo pareigas kaip priklauso. Nemanau kad moteros yra labiau iškrypusios ar labiau linkusios į radikalyzmą.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 30, 12:59)

Žiūrėk kad tavo galiojimas nesibaigtų. Aš čia savo darbą dar tik pradėjau.

aha.. kaip sakoma ir tave ir mane uzmirs-tave greiciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 30, 13:05)
aha.. kaip sakoma ir tave ir mane uzmirs-tave greiciau  biggrin.gif

Mane gali užmiršt - aš nieko prieš. O darbo rezultatai jei bus geri - mačys ilgam.
Atsakyti
Nesutikrins, ta prasme niekas nezinos kas kam istikimas, kalbeti galima daug ka.
Gerausia buti paciu sau istikimu.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 04 30, 22:09)
Nesutikrins, ta prasme niekas nezinos kas kam istikimas, kalbeti galima daug ka.
Gerausia buti paciu sau istikimu.

Nu tai žinoma, tai svarbiausia drinks_cheers.gif . Būt ištikimu sau ir gamtai.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 30, 21:16)
Nu tai žinoma, tai svarbiausia drinks_cheers.gif . Būt ištikimu sau ir gamtai.

lotuliukas.gif Boba, nevesk is kelio...o tai patikesiu dar. lotuliukas.gif

Gerai gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 30 balandžio 2011 - 21:35