Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

sveiki,gal yra istojusiu siais metais neakivaizdiniai i teise ir valdymas,gal yra zinanciu kokios medziagos reikia?aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas turit gerus BT(bend.d), CT(bendr.d) teises filosofijos, romenu teises konspektus?jei kas turit ka nors gal galetumet atsiust
aaaiga@inbox.lt
Atsakyti
Sveikutes kolegės, vėl į mokslus, aš jau baigiu nuprotėt su vienu egzaminu jau antra kart rošiuosi, bet vis išmokstu kažką ir atidedu net laikiusi nesu, dabar susiruošiau galutinai išmokti, gal kas turite teises filosofijos gera santrauka kokia, nes man ten kosmosas tikras, jokios logikos, dėkui. Jei turėsite merginos užsilikusi konspektuką teises filosofijos pasiūskite getspret@yahoo.com. Dėkui smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Susikloste pas mane tokia situacija : perejau is VU i MRU istestini teises skyriu, perkele mane iskart i 2-a kursa, nuejus pas metodininke suzinojau kad ivadines paskaitos vyko pavasari (tada dar studijavau VU). Metodininke negalejo man suteikti jokios informacijos apie destytojus, dalyku programas ir tt, visiskai nieko nezinojo sad.gif labai prasau jei yra cia studenciu is 2-o kurso gal galetumete man suteikti informacijos (ypac programu bei namu darbu jei tokiu buvo) del AT (bendroji dalis) lyginamoji KT, dokumentalistika bei korupcija ir prevencija...Buciau ziauriai dekinga, nes siuo metu esu aklavietei ir nzn kur dar galeciau kreiptis. O egzaminai jau arti sad.gif labai laukiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yolly @ 2011 10 09, 14:12)
Sveikos,
Susikloste pas mane tokia situacija : perejau is VU i MRU istestini teises skyriu, perkele mane iskart i 2-a kursa, nuejus pas metodininke suzinojau kad ivadines paskaitos vyko pavasari (tada dar studijavau VU). Metodininke negalejo man suteikti jokios informacijos apie destytojus, dalyku programas ir tt, visiskai nieko nezinojo sad.gif labai prasau jei yra cia studenciu is 2-o kurso gal galetumete man suteikti informacijos (ypac programu bei namu darbu jei tokiu buvo) del AT (bendroji dalis) lyginamoji KT, dokumentalistika bei korupcija ir prevencija...Buciau ziauriai dekinga, nes siuo metu esu aklavietei ir nzn kur dar galeciau kreiptis. O egzaminai jau arti sad.gif labai laukiu atsakymu smile.gif

Geriau bek i sia temute: http://www.supermama...;#entry50291962

Nes si tema i kuria rasai nelabai aktyvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2011 10 09, 18:35)
Geriau bek i sia temute: http://www.supermama...;#entry50291962

Nes si tema i kuria rasai nelabai aktyvi  mirksiukas.gif

AČIŪ!!!! smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
labai laukciau atsiliepimu ir medziagos, kuri ka turite i pindre10@gmail.com
ES materialine (dest. V. Semionova)
Tarptautine privatine (dest. K. Miksa). Dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif gal kas tures Myerso knyga (psichologija)ar konspektu retorikos,psichologijos(1kursas)Vadybos, Butkaus,Stoskaus.Berzinskienes vadyba,skolinga ne likciau smile.gif
Atsakyti
O kur galima rasti tvarkarascius ax.gif
Atsakyti
Labas,

Gal kurios esate iš Kauno ir kitą savaitę važiuosit į paskaitas MRU? Galim važiuoti kartu su auto kurią nors dieną, būtų pigiau už kurą smile.gif Esu teisės bakalauro 4 kurso studentė neakivaizdininkė. Vairuoju bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(viktorija1984 @ 2011 10 16, 18:21)
sveiki smile.gif gal kas tures Myerso knyga (psichologija)ar  konspektu retorikos,psichologijos(1kursas)Vadybos, Butkaus,Stoskaus.Berzinskienes vadyba,skolinga  ne likciau smile.gif

ps.1 kurso visa medziaga (TEISE IR VALDYMAS)nupirkciau
Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2011 10 16, 23:26)
Labas,

Gal kurios esate iš Kauno ir kitą savaitę važiuosit į paskaitas MRU? Galim važiuoti kartu su auto kurią nors dieną, būtų pigiau už kurą  smile.gif Esu teisės bakalauro 4 kurso studentė neakivaizdininkė. Vairuoju bigsmile.gif .

sveika, tai tu tik kita savaite vaziuosi? man tik sia, sestadieni paskutine diena
Atsakyti