Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

Važiuosiu šią savaitę nuo antradienio iki šeštadienio kasdien smile.gif Galim kooperuotis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.... 4u.gif
gal kas turetumet romenu teises ir teises filosofijos konspektus?buciau labai dekinga jei atsiustumet: inesa.ramu@gmail.com thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakareli smile.gif

mokausi siuo metu 1kurse. kaip jums sekasi? smile.gif
noreciau paprasyti,jei nesunku skirkite kelias minutes smile.gif noreciau el.pastu gauti bet kokia info smile.gif ka turite atsiuskite smile.gif bet kas praverstu.didelis aciu butu smile.gif
meil@inbox.lt smile.gif
Atsakyti
Esu MRU baigusi Tarptautinės jūrų teisės maistranūrą, jei reikėtų pagalbos šioje srityje, kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelma @ 2011 11 04, 20:46)
Laba vakareli smile.gif

mokausi siuo metu 1kurse. kaip jums sekasi? smile.gif
noreciau paprasyti,jei nesunku skirkite kelias minutes smile.gif noreciau el.pastu gauti bet kokia info smile.gif ka turite atsiuskite smile.gif bet kas praverstu.didelis aciu butu smile.gif
meil@inbox.lt          smile.gif

O ko tau butent reikia, nes visu mokslo metu medziaga siusti tai.....hm geriau sakyk konkreciai, kokie dbr egzai laukia siais metais ir gal ka padesim...

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 02 gruodžio 2011 - 12:27
Sveikos merginos, atejau prasyti pagalbos. blush2.gif Man liko issilaikyti BT spec. dalies skola ir parasyti magistrini. Esme tame, kad padariau pertrauka, auginau dukryte ir dabar labai baisu prie tos skolos sugrizti. Pirma karta egze nebuvau, tai nelabai ir uzdaviniu isivaizduoju, o dar pas Girdeni reikia...Perskaiciau Piesliako knygas daugiau nieko neturiu. Gal kas galetumet man kazka naudingo atsiusti? Gal kas turit jusu pokalbiuose minetas Fedosiuko skaidres, e - medziaga ar kokius uzdavinuku pavyzdzius, programa...? Labai buciau dekinga. 4u.gif mano pastas: jurazili@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(jurkaz @ 2011 12 02, 12:49)
Sveikos merginos, atejau prasyti pagalbos.  blush2.gif  Man liko issilaikyti BT spec. dalies skola ir parasyti magistrini.  Esme tame, kad padariau pertrauka, auginau dukryte ir dabar labai baisu prie tos skolos sugrizti. Pirma karta egze nebuvau, tai nelabai ir uzdaviniu isivaizduoju, o dar pas Girdeni reikia...Perskaiciau Piesliako knygas daugiau nieko neturiu. Gal kas galetumet man kazka naudingo atsiusti? Gal kas turit jusu pokalbiuose minetas Fedosiuko skaidres, e - medziaga ar kokius uzdavinuku pavyzdzius, programa...? Labai buciau dekinga.  4u.gif  mano pastas: jurazili@gmail.com

Parasyk man vakare, gal ka rasiu..... O girdenis doh.gif uzjauciu
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 12 02, 14:31)
Parasyk man vakare, gal ka rasiu..... O girdenis  doh.gif  uzjauciu

o girdenis maciau jau dr laipsni turi ar klystu g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif

Labai noreciau Jusu paprasyti, gal galetumete atsiusti konspektelius ES (institucines) teises bei Tarptautines (viesosios) teises? smile.gif egzaminai jau cia pat, labai noretusi gauti gerus ivertinimus smile.gif) buciau labai dekinga, mano el. pastas: el.slezaite@gmail.com

Beje, gal kas zinote kaip egzaminai vyksta pas CPT destytoja A. Driuka arba I.Zaleniene? ar labai sunku? smile.gif

Ir dar gal ka zinote apie Civilines (spec.d) destytoja K. Zavecka? kaip pas ji egzaminai?

Busiu labai dekinga uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trianukas @ 2011 12 02, 13:52)
Sveikos paneles smile.gif

Labai noreciau Jusu paprasyti, gal galetumete atsiusti konspektelius ES (institucines) teises bei Tarptautines (viesosios) teises? smile.gif egzaminai jau cia pat, labai noretusi gauti gerus ivertinimus smile.gif) buciau labai dekinga, mano el. pastas: el.slezaite@gmail.com

Beje, gal kas zinote kaip egzaminai vyksta pas CPT destytoja A. Driuka arba I.Zaleniene? ar labai sunku? smile.gif

Ir dar gal ka zinote apie Civilines (spec.d) destytoja K. Zavecka? kaip pas ji egzaminai?

Busiu labai dekinga uz informacija smile.gif

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2011 12 02, 14:26)
o girdenis maciau jau dr laipsni turi ar klystu  g.gif

Gali buti..... Oj jis turbut iki dbr mane atsimena... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas merginos. gal kas laiket ar ruosetes laikyt CPT egzamina pas Kroliene (Montvydiene). parsykit i az 4u.gif
Atsakyti