Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

Taip pas Novikevičių.

Turiu klausimą ruošiuosi administracinio proceso egzaminui, traukiu medžiagą iš moodles, ir radau moodle uždavinius, kurie sudaro parašyta 20procentų, tai čia ko galutinio pažymio? jie taip išeina bus per egzaminą, ar juos reikia atnešti iki egzo išspręstus.... g.gif
Atsakyti
Gal ir reikia atsinešt išspręstus, kas mokosi nuotolinėse studijose smile.gif Kitiems vargu...

QUOTE(cloudlet @ 2012 11 21, 15:21)
Taip pas Novikevičių.
Turiu klausimą ruošiuosi administracinio proceso egzaminui, traukiu medžiagą iš moodles, ir radau moodle uždavinius, kurie sudaro parašyta 20procentų, tai čia ko galutinio pažymio? jie taip išeina bus per egzaminą, ar juos reikia atnešti iki egzo išspręstus.... g.gif

Atsakyti
Coudlet, o kada zadi laikyti administracini procesa? As keliausiu gruodzio 6, gal gali pasidalinti medziaga? justytie@gmail.com

Kadija, kokiu budu sekesi laikyti finansu teises egzamina? testas gal buvo? nes zadu per viena diena 2 egz laikyti, tai tikiuosi testuko smile.gif

Atsakyti
sveikos!
gal kas Tarptautines sprende apie Bontaną ir Vaštaką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justytie @ 2012 11 21, 17:34)

Kadija, kokiu budu sekesi laikyti finansu teises egzamina? testas gal buvo? nes zadu per viena diena 2 egz laikyti, tai tikiuosi testuko  smile.gif

3 atviri klausimai buvo, kai as laikiau, jokio testo.. paklause gal zodziu noretume laikyti.. blush2.gif laikiau su viena neakivaizdininke
Atsakyti
COUDLET...gal gali ir man permesti adniminstrac,proses, medziagos is ko tu mokeisi, man ir reikia laikytis, dekoju... 4u.gif
Papildyta:
Coudlet, permesk jei galiadmin,proces,pamirsau praeitam parasyti i kur, tai dabar siunciu 4u.gif 4u.gif smile.gif editanava@gmail.com
Atsakyti
sveikos mergaites,

gal kas turit viesosios tarptautines programa? buciau labai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2012 10 29, 21:11)
labas, geriausiai  skaityti knyga, as siemet laikiau ir issilaikiau smile.gif

O sakykit pas ka laikete romenus? Ir kokia egzamino forma? Ruosiuosi laikyt kita savaitgali. Todel buciau dekinga jei pasidalintumete ispudziais.
Atsakyti
Corrada, sveikute, o pas kuri tau destytoja Romenu teise?

Jei pas Sulca, tai zinau, kad testas, plius keli atviri klausimai smile.gif)) pati dar nelaikiau, bet greitu metu taip pat zadu laikyti smile.gif

QUOTE(corrada @ 2012 12 06, 00:17)
O sakykit pas ka laikete romenus? Ir kokia egzamino forma? Ruosiuosi laikyt kita savaitgali. Todel buciau dekinga jei pasidalintumete ispudziais.

Atsakyti
QUOTE(justytie @ 2012 12 06, 09:34)

Jei pas Sulca, tai zinau, kad testas, plius keli atviri klausimai smile.gif)) pati dar nelaikiau, bet greitu metu taip pat zadu laikyti smile.gif

Labuka ir tau:)
Man priskirtas M. Jonaitis romenams ir nezinau ko tiketis. Apue Sulca tai pasisskaiciau, kad jis testus duoda o vat kaip su Jonaiciu pasisakymu nelabai yra.
Kada tau sis "dziaugsmas" nusimato?
Atsakyti
Man tai pas Šulcą buvo 10 atvirų klausimų smile.gif .

QUOTE(justytie @ 2012 12 06, 09:34)

Atsakyti
QUOTE(Nikė9 @ 2012 12 06, 16:02)
Man tai pas Šulcą buvo  10 atvirų klausimų smile.gif .

Aciu Nike9 uz info smile.gif
Gaila tik, kad niekas apie romenu egza pas Jonaiti neturi atsiliepimu sad.gif
Atsakyti