Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai

QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 08, 17:17)
o ka merginos suplanavusios det ant stalo ispirkai?....kaip ten viska reik daryt ,kad juokingiau ir idomiau butu ?

mes tai prisipirksim buteliukų po 50 ml (berods) ir juos žadėsim (aišku jie nežinos, kad jie maži tongue.gif ), pyragą su plyta gal padarysiu biggrin.gif, barankos, kokia rūkyta dešra.. dar liudijimas.. Parodysim, kad spauda apie mūsų jaunuosius rašo ir prašysim, kad jų jaunieji bučiuotųsi, liudijimo prašysim, ir kaip čia jau skaičiau, sakysim, kad paleistų savus jaunuosius pirmai nakčiai biggrin.gif Tikiuosi išprašysim blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 08 balandžio 2011 - 16:33
QUOTE(tuti1 @ 2011 04 08, 15:39)
Per mano pacios vestuves seimos zidini uzdegem baznycioje,tevai su zvakemis uzdege savo zvakute nuo zvakes ir tas zvakutes uzdektas perdave mus,o mes su jom iziebem savo seimos ugni:)kunigas pasventino.Man taip yra zymiai graziau negu zidinuka uzdekti prie stalo ax.gif

manau tikrai graziau, sventiskiau, tuo paciu ir pasventinamas. Pati tokio daikto neturiu, bet manau labai butu smagu per visas seimos sventes ji uzsikurti.

QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 08, 16:17)
as planuoju per antra uzsedima, nes kai gryzti daznai visi buna isalke ir laukia kuo greiciau uzkast ,o jei dar daug kalbu buna  doh.gif ...bet aisku daro visaip  smile.gif

kiek skaiciau tai ataskaita lyg iskart ir buna g.gif zidinio uzdegimas veliau, bet kadangi atskiros ceremonijos nebus tai manau vis tiek viska nuosekliai lipdysiu. Ir siaip man atrodo to vakaro tiek mazai, o visos ceremonijos dviem dienom smile.gif
gales valgyt kai komendantus rinks mirksiukas.gif
Atsakyti
MB pasakiau tą mintį, kad degt šeimos židinį bažnyčioj, tai jis sakė labai gera idėja.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 08 balandžio 2011 - 16:45
QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 16:45)
MB pasakiau tą mintį, kad degt šeimos židinį bažnyčioj, tai jis sakė labai gera idėja.. thumbup.gif

ir namie laiko sutaupytume mirksiukas.gif
tik kaip oragnizuot, kada tartis g.gif

o sakykit ar didele nuodeme tas siukslinimas gamtoj: tauriu dauzymas (aisku susisluoji, bet..), butelio i vandeni metimas (jokiu budu ne dauzymas) blush2.gif
Atsakyti
zadejom ir mes laiska gandrui i buteli kist ir mest i upe bet po to pagalvojau kad per kitu metu DAROM akcija ras kas nors blush2.gif lotuliukas.gif tai nusprendziau paskaityti prie tilto duoti jauniesiems islankstyti lektuveli ir paleisti o jei nukris kur i zoles tai pasakysiu kad gandras ras ir perskaites butinai atnes ko praso blush2.gif g.gif
o ispirkai stalo desiu jaunuju foto po lektem (cia jau extra atvejui jei neuzleis), turiu saldainiu virve kokiu 8m su buteliu gale, dar darysiu karolius is makaronu jaunajai ir svociai (kad dar grazesnes butu), pirsliui zvake (kad geriau lovos gale viska matyt butu) o jaunikiui sex energijos (kad jegu pirmai nakciai pakaktu) na ir visa tuom siulyciu palydeti jaunuosius pirmai nakciai.... manau turetu atlaisvint stala blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(norkele @ 2011 04 08, 18:07)
ir namie laiko sutaupytume  mirksiukas.gif
tik kaip oragnizuot, kada tartis  g.gif

o  sakykit ar didele nuodeme tas siukslinimas gamtoj: tauriu dauzymas (aisku susisluoji, bet..), butelio i vandeni metimas (jokiu budu ne dauzymas)  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš tai galviju, gi prieš ceremoniją vis tiek pas kunigą eini, dokumentus supildyt, tada i pasakyt, kad norėtume uždegt šeimos židinį i kad jis būtų palaimintas, tai manau jis pasakytų kada galima būtų tai padaryt g.gif

O daužysim manau mes sodyboj taures g.gif O gandro laišką manau su balionais dangun leisim g.gif

QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 08, 18:37)
zadejom ir mes laiska gandrui i buteli kist ir mest i upe bet po to pagalvojau kad per kitu metu DAROM akcija ras kas nors blush2.gif  lotuliukas.gif tai nusprendziau paskaityti prie tilto duoti jauniesiems islankstyti lektuveli ir paleisti o jei nukris kur i zoles tai pasakysiu kad gandras ras ir perskaites butinai atnes ko praso blush2.gif  g.gif
o ispirkai stalo desiu jaunuju foto po lektem (cia jau extra atvejui jei neuzleis), turiu saldainiu virve kokiu 8m su buteliu gale, dar darysiu karolius is makaronu jaunajai ir svociai (kad dar grazesnes butu), pirsliui zvake (kad geriau lovos gale viska matyt butu) o jaunikiui sex energijos (kad jegu pirmai nakciai pakaktu) na ir visa  tuom siulyciu palydeti jaunuosius pirmai nakciai.... manau turetu atlaisvint stala blush2.gif  g.gif

o kiek dar šaunių minčių thumbup.gif bigsmile.gif
reiks man irgi karoliais pasirūpint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 04 08, 19:37)
zadejom ir mes laiska gandrui i buteli kist ir mest i upe bet po to pagalvojau kad per kitu metu DAROM akcija ras kas nors blush2.gif  lotuliukas.gif tai nusprendziau paskaityti prie tilto duoti jauniesiems islankstyti lektuveli ir paleisti o jei nukris kur i zoles tai pasakysiu kad gandras ras ir perskaites butinai atnes ko praso blush2.gif  g.gif
o ispirkai stalo desiu jaunuju foto po lektem (cia jau extra atvejui jei neuzleis), turiu saldainiu virve kokiu 8m su buteliu gale, dar darysiu karolius is makaronu jaunajai ir svociai (kad dar grazesnes butu), pirsliui zvake (kad geriau lovos gale viska matyt butu) o jaunikiui sex energijos (kad jegu pirmai nakciai pakaktu) na ir visa  tuom siulyciu palydeti jaunuosius pirmai nakciai.... manau turetu atlaisvint stala blush2.gif  g.gif

oi kaip aciu super ideja thumbup.gif

o merginos ,gal zinot pigiausia vieta Kaune kur daro visokius diplomus pazymejimus ir ttt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringučia 777: 08 balandžio 2011 - 18:16
Skaitau ir stebiuosi, is kur pas jus visas visokiu originaliu minciu ateina g.gif ? Gal, kad dauguma ne pirma karta svociaujat? Nu as pirmakarte, nu nieko nesumastau idomaus, va kaip karolius karamele_21 pasiule.. O ir vestuvese buvau paskutini kart pries simta metu biggrin.gif ir tai savose biggrin.gif tai stovejau ir sedejau kaip pabuciuota, nieko nepamenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 04 08, 20:25)
Skaitau ir stebiuosi, is kur pas jus visas visokiu originaliu minciu ateina  g.gif ? Gal, kad dauguma ne pirma karta svociaujat? Nu as pirmakarte, nu nieko nesumastau idomaus, va kaip karolius karamele_21 pasiule.. O ir vestuvese buvau paskutini kart pries simta metu biggrin.gif ir tai savose biggrin.gif tai stovejau ir sedejau kaip pabuciuota, nieko nepamenu  biggrin.gif

tai ir man tas pats ,einu pirma drinks_cheers.gif ...jau dabar pilva suka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 08, 16:20)
Aišku tinka mirksiukas.gif Aš manau šį variantą irgi apsvarstysiu ax.gif
O gal gali schemutę duot? blush2.gif Gal ir aš panarpliočiau ax.gif
Ten dedasi pasižadėjimas jauniesiems mirksiukas.gif

atsiusk savo elektronini adresa del shemuciu, bet vaikina tai be shemos neriau, ir jaunajau daug ka is galvos
Papildyta:
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 04 08, 16:36)
kaip suprasti? blush2.gif
ten tu torto gabaleliu tai daug? kiek ten tu pasizadejimu, ir kas per pazadai, nu paaiskinkit man placiau blush2.gif

paskaitinek temas na nuo 5 iki 9 viska rasi ir nereiks klaust, nes kiekvienije temoje apie tai snekama mirksiukas.gif
na as pries tris metus vyro sunena apzendinom, dabar dukterece, jie brolis su sese, tad tapom sios seimos etatiniais pirsliais. man pirsliaut labai patiko tad dabar ir labai laukiau. tik ana kart buvo 50 zmoniu ir 6 pabroliu poros, o dabar 80 zmoniu ir 10 poru doh.gif na vaikams renginius daznai labai vedu, bet ir su suaugusiais sekasi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 08 balandžio 2011 - 19:18
QUOTE(juratele:) @ 2011 04 08, 20:12)
atsiusk savo elektronini adresa del shemuciu, bet vaikina tai be shemos neriau, ir jaunajau daug ka is galvos
Papildyta:

paskaitinek temas na nuo 5 iki 9 viska rasi ir nereiks klaust, nes kiekvienije temoje apie tai snekama mirksiukas.gif
na as pries tris metus vyro sunena apzendinom, dabar dukterece, jie brolis su sese, tad tapom sios seimos etatiniais pirsliais. man pirsliaut labai patiko tad dabar ir labai laukiau. tik ana kart buvo 50 zmoniu ir 6 pabroliu poros, o dabar 80 zmoniu ir 10 poru doh.gif na vaikams renginius daznai labai vedu, bet ir su suaugusiais sekasi:)

xxelvaxx@gmail.com Šiaip nesudėtinga turėtų būt g.gif Karamele_21 gal ir tu gali savo "Nuotakos" aprėdo schemutę atsiųst? Ačiū 4u.gif

Svarbiausia, kad pačiai malonus užsiėmimas mirksiukas.gif Aš nesu labai iškalbinga, MB kalbesnis, jam tik viską reik panosei paduot tai kai ką paskaitys, kai ką paimprovizuos, na ir aš kur nors bandysiu įsiterpt biggrin.gif O žmonių tikrai nemažai bigsmile.gif mūsiškėse nusimato, kad turėtumėm linksmint apie 44 žmogeliukus... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2011 04 07, 13:51)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif  xxelvaxx@gmail.com

O dar norėjau paklaust kaip jūs darot tą tortą, senoj temoj mačiau įdėta kaip jį reik išlankstyt, tai jūs ant popieriaus atsispausdinat ir tada lankstot ar kaip?? Kiek tokių torto gabaliukų reik išlankstyt?? ax.gif

Sveiki, ir as buciau labai labai dekinga...Reikia ruostis, laiko nera visai! sad.gif
Prasau pagalbos smile.gif grazke77@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Neringučia 777 @ 2011 04 07, 13:48)
man viena forumiete atsiunte failiuka ,galiu permest ten 2vestuves ,zaidimai ir tt

Sorry, pries tai ne ten pataikiau smile.gif Prasau ir as labai to failiuko smile.gif Buciau be galo dekinga 4u.gif grazke77@gmail.com
Atsakyti