QUOTE(KaZantipA @ 2013 11 01, 11:04)
as as

buvau pas Dobrovolskiene, jau gavau meniu, maitinuos nuo treciadienio, pameciau jau 1 kg

na pirma diena buvo labai lengva, antra sunkesne, sian ryte isvis valgyt norejau labai ... sakau reik kad organizmas priprastu bent savaite, po savaites lengviau bus, sveriau 75,5 kg (sian 74,5kg), ugis 167, man gydytoja net iki 70 sako uzteks, bet iki 65 butu idealu, na o as noreciau iki 63 kokiu, tai nera labai daug, manau per kokius 4-5 menesius pasieksiu savo tiksla, siaip esu gan pazengusi dietus ir svorio metimo srity , savarankiskai numeciau 18 kg praeitais metais, bet kai nustojau dietintis, grizo 5 kg, del to nusprendziau kad reik pagalbos, ir ismokt maitintis normaliai, meniu patinka man, visi produktai prie kuriu esu pripratus, porcijos irgi dideles, apie 400-500g, pirma diena net vos tilpo viskas, siandien jau jauciu bus pats tas

)) dar as sportuoju, tai sudare man butent skirta ir tai dienai kai einu i sporta, jokiu iskrovos dienu nera (gal del to kad planuoju vaikeli, tai teoriskai betkuri menesi galiu but nescia, ir iskrovu nereikia?

)
o tu dar negavai meniu tikriausiai? kaip tau praejo susitikimas, kiek numest reikia, gerai kad ejai pas kita gydytoja, galesim dalintis info, ir pasisemt kazka viena is kitos, nes mano tikslas butent ismokt teisingai maitintis
Kaip malonu, kad prisijungei

Ir dar mes panašių duomenų

Mano ūgis 166, dabartinis svoris 71 kg. Prieš penkis metus svėriau 73 su trupučiu, bet su dietologės (Pipiraitės) pagalba buvau numetusi svorio iki 65, paskui truputi prieaugau, po to vėl numečiau savarankiškai iki 63 kg (buvau visiškai atsisakiusi duonos, kepinių visokių, makaronų, ryžių ir visų kitų kruopų, išskyrus grikius (kuriuose nėra glitimo)). Bet po poros metų bendro gyvenimo su draugu vėl priaugau

, nes mes abu tokie - vienas kitą išvedam iš teisingo kelio

Tai tokia priešistorė. Penktadienį lankiausi pas gydytoją dietologę Eglę Kliukaitę. Tiesą pasakius pirmasis susitikimas labai patiko. Išėjau su geru nusiteikimu, kad pasieksiu savo tikslą. Nors tiesą pasakius apie tikslą kiek tiksliai kg reikia numesti mes nekalbėjom. Ji sake, kad tai neesminis dalykas - esminis dalykas apimtys (jas išmatavo), pakomentavo per kurias vietas yra per daug, o kur normaliai

Ir kokių realių apimčių galiu tikėtis. Tai vat, laukiu dabar meniu

Atsiųs ateinančios savaitės pradžioj. Be mitybos plano, dar papildomai eisiu irgi sportuoti. Aš lankysiu kalanetiką - savo mėgstamiausią sportą, jei taip galima tai pavadinti. O ką tu sportuoji? Beje, aš apie vaikelį irgi galvoju, po kokių metų arba kaip Dievas duos. Dėl to ir noriu pataisyti figūrą pries vaikelį ir per nėštumą norėčiau, kad prižiūrėtų dietologė.
Beje, sveikinu su pirmuoju -1 kg