aga muset per mažai , kepiau nu ir niekaip negaliu prisimint ar traškėjo ar ne, nu lyg ir ne , nors mano dantų kai ne per daugiausiai tai gal ir nepamenu , nors grilijažo man išvis per mažai buvo , sekantį kartą tai sakiau dvigubą normą darysiu , jei rimtai pamasčius tai gal nuo kremo padrėko
Sveikos, turiu klausimėlį dėl medaus tortuko. Ruošiuosi jį kepti ir pasidarė įdomu, ar jis labai išsipučia, ar tuos lakštus labai plonai reikia kočioti? Man nesinori, kad, kai iškeptų, būtų labai ploni..
Sveikos, turiu klausimėlį dėl medaus tortuko.
Ruošiuosi jį kepti ir pasidarė įdomu, ar jis labai išsipučia, ar tuos lakštus labai plonai reikia kočioti? Man nesinori, kad, kai iškeptų, būtų labai ploni..
O kaip ji susipjaustyti i tris dalis? Nes kaip supratau ne skersai biskvita pjauti reik, kaip kad su siulu bet kazkaip keturkampei blekoj padalinti iskepta i tris dalis, tik nu niekaip nesumastau kaip i tris dalis lygias padalinti
O gal kepet tris atskirus biskvitus?
O kaip ji susipjaustyti i tris dalis? Nes kaip supratau ne skersai biskvita pjauti reik, kaip kad su siulu bet kazkaip keturkampei blekoj padalinti iskepta i tris dalis, tik nu niekaip nesumastau kaip i tris dalis lygias padalinti
O gal kepet tris atskirus biskvitus?
Nesupratau Nu paziurejau as i nuotraukas, esancias prie recepto, ir vis tiek nesuprantu As paprastai iskepiau apvaliai biskvita, ji persipjoviau ir sutepiau kaip torta Nuotraukoje tai "piramide" Nu gi sakiau, kad as "greita" neisigilinau kazkaip kokios jis formos turetu buti
Svarbu skanu