Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(ramune.v @ 2011 04 11, 14:28)
Nava vargau su biskvitu, bet galiausiai mano pirmas bandymas "Rafaelo"
labai nepeikit blush2.gif tobulinsiuos smile.gif

labai liux atrodo thumbup.gif o kaip biskvitai? smile.gif
Atsakyti
sakykit,kodel nebesijaucia griliazo?pirma diena viskas tvarkoj-traskejo dar tarp dantu-o,va siandien jau ne biggrin.gif sakau,gal dantu per mazai? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 11, 15:41)
sakykit,kodel nebesijaucia griliazo?pirma diena viskas tvarkoj-traskejo dar tarp dantu-o,va siandien jau ne biggrin.gif sakau,gal dantu per mazai? hihihi.gif

aga muset per mažai lotuliukas.gif lotuliukas.gif , kepiau nu ir niekaip negaliu prisimint ar traškėjo ar ne, nu lyg ir ne , nors mano dantų kai ne per daugiausiai tai gal ir nepamenu lotuliukas.gif , nors grilijažo man išvis per mažai buvo , sekantį kartą tai sakiau dvigubą normą darysiu , jei rimtai pamasčius tai gal nuo kremo padrėko g.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį dėl medaus tortuko.
Ruošiuosi jį kepti ir pasidarė įdomu, ar jis labai išsipučia, ar tuos lakštus labai plonai reikia kočioti? Man nesinori, kad, kai iškeptų, būtų labai ploni.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alateja. @ 2011 04 11, 16:49)
Sveikos, turiu klausimėlį dėl medaus tortuko.
Ruošiuosi jį kepti ir pasidarė įdomu, ar jis labai išsipučia, ar tuos lakštus labai plonai reikia kočioti? Man nesinori, kad, kai iškeptų, būtų labai ploni.. g.gif

man kaip tik nepatinka stori laakstai g.gif ir kocioju juos plonai,bet cia skonio reikalas doh.gif
issipust jie pakyla dvigubai,kaip iskociota-bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 04 11, 18:07)
man kaip tik nepatinka stori laakstai g.gif ir kocioju juos plonai,bet cia skonio reikalas doh.gif
issipust jie pakyla dvigubai,kaip iskociota-bent jau man ax.gif

o man nedaug pakyla smile.gif bet aš ir nem4gstu storų lakštų. Visada darau plonesnius, jau geriau daugiau sluoksniū, bet plonesnių ax.gif
Atsakyti
Laba, gal kas galėtų primint, kelinto nr yra žolytės antgaliukas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 04 11, 11:14)
Pirmiausiai biskvitas.


O kaip ji susipjaustyti i tris dalis? Nes kaip supratau ne skersai biskvita pjauti reik, kaip kad su siulu bet kazkaip keturkampei blekoj padalinti iskepta i tris dalis, tik nu niekaip nesumastau kaip i tris dalis lygias padalinti blush2.gif doh.gif biggrin.gif
O gal kepet tris atskirus biskvitus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 04 11, 21:06)
Laba, gal kas galėtų primint, kelinto nr yra žolytės antgaliukas?  g.gif  4u.gif

233
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 11, 21:23)

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 11, 15:24)
labai liux atrodo  thumbup.gif  o kaip biskvitai?  smile.gif

doh.gif bet po keliu vargu rezultatas yra smile.gif na zodziu reiks ir toliau atskirais kepti, o veliau ziuresiu smile.gif aciu visom uz patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 11, 21:15)
O kaip ji susipjaustyti i tris dalis? Nes kaip supratau ne skersai biskvita pjauti reik, kaip kad su siulu bet kazkaip keturkampei blekoj padalinti iskepta i tris dalis, tik nu niekaip nesumastau kaip i tris dalis lygias padalinti blush2.gif  doh.gif  biggrin.gif
O gal kepet tris atskirus biskvitus? g.gif

g.gif Nesupratau smile.gif Nu paziurejau as i nuotraukas, esancias prie recepto, ir vis tiek nesuprantu biggrin.gif As paprastai iskepiau apvaliai biskvita, ji persipjoviau ir sutepiau kaip torta mirksiukas.gif Nuotraukoje tai "piramide" g.gif Nu gi sakiau, kad as "greita" neisigilinau kazkaip kokios jis formos turetu buti lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Svarbu skanu hihihi.gif
Atsakyti