Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 11, 09:17)
Sveikos. Kepiau svaitgali "Kalifornija" i

mmm essen.gif ir as noriu gabalelio niam niam
del kremo pritariu-jis pasakiskas thumbup.gif
QUOTE(linette @ 2011 04 11, 10:44)
Bijuna atrodo gundančiai , vsio šį savaitgalį bus bandomas  , tik klausimą turiu o jūs kaip kepėt , ar kvadratinėj formoj ar apvalioj  , ir kokie matmenys , kremo taip daugokai atrodo , ar ne per daug , ir kas per bėdos atsitiko su biskvitu , žodžiu jei galima prašau apie viską plačiau  , dėkui  4u.gif

as kai kepiau tai istiesiau kepimo popieriumi skarda kvadratine didele ir supyliau visa mase, kepiau gal 10-12 min kol graziai parudo, o po to kai atveso supjausciau i 3 dalis: 2 lygias ir 1 mazesne-gavosi piramide biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2011 04 11, 14:28)
Nava vargau su biskvitu, bet galiausiai mano pirmas bandymas "Rafaelo"
labai nepeikit blush2.gif tobulinsiuos smile.gif

koks grozis rolleyes.gif ir skaniai atrodo essen.gif

QUOTE(Bijuna @ 2011 04 12, 10:57)
g.gif Nesupratau  smile.gif Nu paziurejau as i nuotraukas, esancias prie recepto, ir vis tiek nesuprantu  biggrin.gif As paprastai iskepiau apvaliai biskvita, ji persipjoviau ir sutepiau kaip torta  mirksiukas.gif  Nuotraukoje tai "piramide"  g.gif  Nu gi sakiau, kad as "greita" neisigilinau kazkaip kokios jis formos turetu buti  lotuliukas.gif
irnesakyk.gif Svarbu skanu  hihihi.gif

as zadu dabar kepti torto formoje bet kepsiu plonais blynukais ir po viena, viso is karto nerizikuosiu ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 04 12, 14:07-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 04 12, 14:07)
mmm essen.gif  ir as noriu gabalelio niam niam 
del kremo pritariu-jis pasakiskas  thumbup.gif

as kai kepiau tai istiesiau kepimo popieriumi skarda kvadratine didele ir supyliau visa mase, kepiau gal 10-12 min kol graziai parudo, o po to kai atveso supjausciau i 3 dalis: 2 lygias ir 1 mazesne-gavosi piramide biggrin.gif 
koks grozis  rolleyes.gif  ir skaniai atrodo essen.gif
as zadu dabar kepti torto formoje bet kepsiu plonais blynukais ir po viena, viso is karto nerizikuosiu  ax.gif

Zinot lotuliukas.gif as aršiau blondines doh.gif Tai turbut ji ir reikia kepti po viena "blyna" bigsmile.gif tada ir tu keliu minuciu uztektu ir pjauti nereikt, o jei dideleje "blekoje" tai tiesiog susipjaustai vienodais gabalais ir formuoji cool.gif
Nu va: " Genialumas slypi paprastume ".
Atsakyti
Man irgi pagaliau daslo kaip tuos biskvitus issikepti lotuliukas.gif
Irgi arsiau blondines lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos reikia pagalbos, teko girdėt, kad labai skanus tortas yra iš plikytų pyragaičių. Man įdomu gal kuri darė ir smulkiau galėtų papasakoti? Kaip suprantu aš. Reiktų išsikpeti plikytus pyragaičius, juos įdaryti kremu, paskui sudėti norima forma ir dar pertepti tuo kremu? O koks kremas kaip manot būtų skaniausias? Gal koks kuršėnų vyniotinio? Ar koks davidijos plikyto torto kremas tinkamas būtų?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 04 12, 15:27)
Merginos reikia pagalbos, teko girdėt, kad labai skanus tortas yra iš plikytų pyragaičių. Man įdomu gal kuri darė ir smulkiau galėtų papasakoti? Kaip suprantu aš. Reiktų išsikpeti plikytus pyragaičius, juos įdaryti kremu, paskui sudėti norima forma ir dar pertepti tuo kremu? O koks kremas kaip manot būtų skaniausias? Gal koks kuršėnų vyniotinio? Ar koks davidijos plikyto torto kremas tinkamas būtų?

Tu mieloji turbūt kalbi apie tortą „Grafskije razvaliny“arba dar vadinamas kažkaip mandriai jis ten, rusaičių forume yra toks statomas į bokštą, aplaistomas šokoladu ar kuo ten...
Atsakyti
margaites 4u.gif kaip vadinasi tortas su sausais pusryčiais ir kokie tai kukuruzu mažu nemačiau g.gif ar ryžiu sakyčiau pagal dydi gal ir tyktu
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2011 04 12, 14:27)

Kaip supratau jus kalbate apie Krokembusa ji kepe Sonatina. Bet jus dar google paieskokite, gal yra ir kitokiu su kitokiais kremais.
Arba dar kazka panasaus kepe Srove, tik ne atskirus, o kaip vientisa torta - pyraga, manau taip pat labai skanus turetu buti, jis yra CIA
Atsakyti
Ačiū mergaitės. Nei to nei to nebuvau mačius. O turėjau omeny kaip šį http://saldidiena.bl...niu-tortas.html tik kažką mandriau. Nes nesu valgius tik girdėjus, kad begalo skanu, o pas mus visi pamišę dėl plikytų pyragaičių smile.gif
Atsakyti
Mano mama daro dažnai tokį tortą, šrekiuke wink.gif prisikepa plikytų pyragaičių, prideda kremo į vidų. Tada išsiplaka grietinę, deda aguonų, želatino ir formuoja... naim kaip norėčiau dabar gabaliuko..........
Atsakyti
sveikutės 4u.gif gal patarsit kaip teisingai išplakti grietinėlę su cukrumi?kada dėti cukrų,iš karto ar kiek paplakus? 4u.gif nes niekad nesu dariusi kremo su grietinėle, doh.gif tik su grietine moku elgtis smile.gif
Atsakyti
Merginos reikia jusu patarimo noriu kepti drauges mergvakariui torta dovanu pasitarem su draugem ,kad butu fainai padaryti vyriska lyties organa blush2.gif gal galite patarti kaip padaryti kad jis laikitus pakilesir koks torciukas tiktu labiausiai???
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 04 12, 19:54)
sveikutės 4u.gif gal patarsit kaip teisingai išplakti grietinėlę su cukrumi?kada dėti cukrų,iš karto ar kiek paplakus? 4u.gif

as dedu iskart mirksiukas.gif
Atsakyti