QUOTE
Svekutės kepejėlės.
Varčiau Mišelės receptus ir sudėty yra 1/2 a. š. vyno akmens.... Kas čia per daiktas?
QUOTE(Olesta @ 2011 04 13, 14:01)
citrinos rūgštelė
Olestuk, oj tikrai tai ne tas pats
geriau išvis nieko nedėk - praleisk tą punktą, tas vyno akmuo naudojamas baltymams "stabilizuoti", jei tu labai labai standžiai juos išplaksi tai nieko ir nedėk... taip aš ten radau parašyta, kad atseit galima pakeist citrinos rūgštele, bet tik ne 1 prie 1, tau biskvitas nebevalgomas gali gautis jei tiek rūgšties pridėsi, na nebent mažą žiupsnelį gali bandydt įbert jei nori... aš gerai pamenu viena mergaitė yra sakiusi, kad pakeitė rūgštele ir sugadino biskvitą
g.b. kad pas juos ten amerikoniška rūgštelė daug silpnesnė negu mūsiškė
----
va suvaikščiojau į Mišelės temukę, pirmoje temos žinutėje yra mano įdėtas pačios autorės aprašymas apie tą vyno akmens rūgštį:
"Tai rūgštis, parduodama baltų miltelių pavidalu, padedanti plakant stabilizuoti baltymus. Ją galima pakeisti bet kokia kita natūralia rūgštimi. Pvz., citrinų sulčių aš
(Mišelė) dėčiau ~1 a. š. ant 4 baltymų"."