Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-13

QUOTE(3mama @ 2011 04 12, 20:17)
Merginos reikia jusu patarimo noriu kepti drauges mergvakariui torta dovanu pasitarem su draugem ,kad butu fainai padaryti vyriska lyties organa  blush2.gif  gal galite patarti kaip padaryti kad jis laikitus pakilesir koks torciukas tiktu labiausiai???

Daryk tą daiktą atskirai ir patupdyk ant torto. Aš dariau iš bulvytės masės.
Mano profilyje yra albumo nuoroda, pasižiūrėk, kur vir 18. Jeigu nerodys, rašyk į a/ž
Atsakyti
As dar pasikartosiu su klausimeliu, nes niekas neatsake sad.gif
Kiek reiketu kremo pertepti meducio lakstus - 7 lakstai 27 cm. skersmens, nera labai stori laksteliai. Planuoju pertepti gritinele us grietine pusiau maisyta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Svekutės kepejėlės.
Varčiau Mišelės receptus ir sudėty yra 1/2 a. š. vyno akmens.... Kas čia per daiktas?
Atsakyti
citrinos rūgštelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE
Svekutės kepejėlės.
Varčiau Mišelės receptus ir sudėty yra 1/2 a. š. vyno akmens.... Kas čia per daiktas?


QUOTE(Olesta @ 2011 04 13, 14:01)
citrinos rūgštelė 4u.gif


Olestuk, oj tikrai tai ne tas pats schmoll.gif geriau išvis nieko nedėk - praleisk tą punktą, tas vyno akmuo naudojamas baltymams "stabilizuoti", jei tu labai labai standžiai juos išplaksi tai nieko ir nedėk... taip aš ten radau parašyta, kad atseit galima pakeist citrinos rūgštele, bet tik ne 1 prie 1, tau biskvitas nebevalgomas gali gautis jei tiek rūgšties pridėsi, na nebent mažą žiupsnelį gali bandydt įbert jei nori... aš gerai pamenu viena mergaitė yra sakiusi, kad pakeitė rūgštele ir sugadino biskvitą verysad.gif g.b. kad pas juos ten amerikoniška rūgštelė daug silpnesnė negu mūsiškė rolleyes.gif

----

va suvaikščiojau į Mišelės temukę, pirmoje temos žinutėje yra mano įdėtas pačios autorės aprašymas apie tą vyno akmens rūgštį:
"Tai rūgštis, parduodama baltų miltelių pavidalu, padedanti plakant stabilizuoti baltymus. Ją galima pakeisti bet kokia kita natūralia rūgštimi. Pvz., citrinų sulčių aš (Mišelė) dėčiau ~1 a. š. ant 4 baltymų"."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 13 balandžio 2011 - 13:32
Merginos , tortui slyvos sokolade kiek tu graikisku riesuteliu g. pirkti, kad gautusi stikline maltu?
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 04 13, 14:29)
Merginos , tortui slyvos sokolade kiek tu graikisku riesuteliu g. pirkti, kad gautusi stikline maltu?

as pirkau pakeli,ten atrodo 100gr buvo,tai tikrai mazoka buvo
Atsakyti
Dar karta paklausiu apie slyvas sokolade:). Kepant pagal recepta is visos normos kokio svorio gaunas be papuosimu?
Kepiau ir as ji bet nieko nepasisveriau doh.gif , kereplius blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 12, 17:52)
Tu mieloji turbūt kalbi apie tortą „Grafskije razvaliny“arba dar vadinamas kažkaip mandriai jis ten, rusaičių forume yra toks statomas į bokštą, aplaistomas šokoladu ar kuo ten...

Ne, šitas daromas iš morengiukų, o ne iš plikytų pyraglėių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 04 13, 15:26)
Dar karta paklausiu apie slyvas sokolade:). Kepant pagal recepta is visos normos kokio svorio gaunas be papuosimu?
Kepiau ir as ji bet nieko nepasisveriau doh.gif , kereplius blush2.gif .

as irgi nepasveriau smile.gif bet is is tu sunkiuju.be papuosimu 2kg turetu sverti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saules_zuikutis*: 13 balandžio 2011 - 15:41
Aga, jis sunkus ( vien slyvu 500 g + 500 g grietineles o kur dar visa kita, sulaistyti smarkiai reikia ), as kai ji padariau, tai taip ir pagalvojau ogo kokio svorio gaunasi, bet jo daug ir nesuvalgysi. Skanus labai, bet sotus wub.gif
Atsakyti
blink.gif O kas istryne is 11 temos spyglio Grilijazinio torto recepa? blink.gif citavimuose matyti kada buvo paasyta, o temoje nera blink.gif ir pirmam puslapyje linka nuveda i niekur blink.gif

Tai kur ji rasti? g.gif
Atsakyti