
Kas bandėt Šokoladinę simfoniją? Ar skanus? Neištiš, jei laikysiu mašinoje kokias 4h?

QUOTE(Džigė @ 2011 04 18, 11:29)
Aciu uz aprasyma.
mazinsiu cukru ir desiu i grietinele ricota, o visa norma kepant kokiam diametre skardos kepti? Ir aplamai idomu ar skanus tortas? Ar turi panasumu i parduotuvini juodoji roze? 


As kepiau 22 cm., bet man liko dar koks vienas biskvitas. Skaiciau, kad merginos kepa 25 cm. formoj. As gal nevalgius Juodos rozes, bet drauge vaisinosi, tai sake labai primena Juoda roze parduotuvine

QUOTE(Ievsius @ 2011 04 18, 15:26)
Kad skanus tai vienareikšmiškai sakau, kad tikrai taip




Kai labai karsta ir reikia nukeliauti su tortu toliau, tai aš darau taip
. Mašinos bagažinėje įtaisau didesne dėžę, ja pastatau taip, kad nejudėtu, i ja dedu tortą su tortine arba kitoje dėžėje ir šalia padedu kokius 2-4 užšaldytus šaldymo elementus (jei neturite galima ir "saldytus bambalius").
Čia toks primityvus - senas metodas , bet man veikia
, o ir jokiu investicijų nereikia

Čia toks primityvus - senas metodas , bet man veikia


Merginos, vakar maciau maximkoj nauja saldinta kond. piena "3 broliai" firma be rods. Pakuote kaip rusisko keciupo, po 300 gr. kaina iki 3 lt. tiksliai nebepasakysiu.

Gal jau isbandete toki kond. piena? kazi kaip jis?
Ir cukraus pudrai nuolaida
Gal jau isbandete toki kond. piena? kazi kaip jis?
Ir cukraus pudrai nuolaida


QUOTE(rivera @ 2011 04 19, 10:31)
Merginos, vakar maciau maximkoj nauja saldinta kond. piena "3 broliai" firma be rods. Pakuote kaip rusisko keciupo, po 300 gr. kaina iki 3 lt. tiksliai nebepasakysiu.

Gal jau isbandete toki kond. piena? kazi kaip jis?
Ir cukraus pudrai nuolaida

Gal jau isbandete toki kond. piena? kazi kaip jis?
Ir cukraus pudrai nuolaida


nesupratau keciupas ar kondensuotas. Ka kndensuotas supiltas i keciupo pakuotes?

QUOTE(Bossi @ 2011 04 19, 10:25)
Ne, na neaiskiai paaiskinau:). Pakuote tokia kaip sio keciupo, idejau foto nes tu pakuociu visokiu buna, o kaip butent sis modelis vadinas nezinau. Apipavidalinimas normalus kondensuoto pieno:). Tik jis issispaudzia kaip padazas, ilgiau islieka sviezias, nedziuna ir t.t..
Misle:
isvardinkite 3 saldarugscius tortus
p.s. kitaip klausimas vadinasi "Help"-na man visi tortukai cia saldus, isskyrus jogurtini
O jogurtinis jau pabodes
isvardinkite 3 saldarugscius tortus

p.s. kitaip klausimas vadinasi "Help"-na man visi tortukai cia saldus, isskyrus jogurtini


QUOTE(kice @ 2011 04 19, 13:23)
Misle:
isvardinkite 3 saldarugscius tortus
p.s. kitaip klausimas vadinasi "Help"-na man visi tortukai cia saldus, isskyrus jogurtini
O jogurtinis jau pabodes 
isvardinkite 3 saldarugscius tortus

p.s. kitaip klausimas vadinasi "Help"-na man visi tortukai cia saldus, isskyrus jogurtini


nr1. vysninis karamelinis
nr2. juodas miskas,jei desi maziau cukraus ir daugiau vysniu

nr3. koksnors irgi su vysniom ar spanguolem ir maziau cukraus

QUOTE(rivera @ 2011 04 19, 11:37)
Ne, na neaiskiai paaiskinau:). Pakuote tokia kaip sio keciupo, idejau foto nes tu pakuociu visokiu buna, o kaip butent sis modelis vadinas nezinau. Apipavidalinimas normalus kondensuoto pieno:). Tik jis issispaudzia kaip padazas, ilgiau islieka sviezias, nedziuna ir t.t..
supratau. As dabr ziuriu ir bandau visokius pigesnius nei su lietuvaite


O tokio nebandzius ir nemacius
QUOTE(Bossi @ 2011 04 19, 15:59)
supratau. As dabr ziuriu ir bandau visokius pigesnius nei su lietuvaite
velykoms darysiu su makromilko
bus matyt kaip gausis.
O tokio nebandzius ir nemacius


O tokio nebandzius ir nemacius
aš visada perku optimos arba sodžiaus, jei keturi lt kainuoja be kelių centų, tai man tikrai jie patinka:)