QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 04 22, 19:38)
issikepiau lakstus

puse dienos dirbau

tikiuos kremas ir pertepimas trumpiau uztruks

o riesutai labai jauciasi?

nesam ju megejai, gal geriau nedeti ju?

ir tuos riesutus su rasinomis reikia deti as taip supratau ant kremo?

o kaip tas spanguoles trintas tada?

atsibosiu as jums
su Napoleonais taip jau yra, kad daaaaug darbo

bet paskui skonis viskus vargus atpirks

tikėkimės
jei nemėgstat riešutų tai ir nedėkit... bet jie aišku kad jaučias ir duoda savo cinkelio

na jie čia pavirti sirupe tai minkštesni tokie

bet labai skanu, o dėl spanguolių tai ant užtepto kremo uždedu šiek tiek spanguolių (dedu šaldytas trintas su cukrim ) ir peiliu išlyginu - jos lengvai taip apsimaišo su kremu... nu kaip ten tiksliai reik daryt nzn... gal kada Asseni užklys tai pasakys....
QUOTE(Musiukass @ 2011 04 22, 21:38)
ui, kiek Tu esi padėjus, tai mano pagalba čia nulis

Ką kepsi?
mano morenginio torto paruoštukas jau gatavas

morengai išdžiovinti, bisvitas iškeptas
ačiukas už gerą žodį

nu va kaip šaunu, kad darbai sėkmingai vyksta

Aš pasidariau Sonatinos braškių bučinį, žiūrėsiu kas čia per tortas

ir dar jogurtinį rytoj pertepsiu