Sveikos, kepiau (degustacijai - namams) "Juoda miška" (Aseni). Na ką aš galiu pasakyti. Dariau šeštadieni, valgėm sekmadieni. Sekmadieni jis visiems atrodė "žiauriai" saldus, net MB mėgstantis šokoladą sakė, kad jam per saldu. Bet pirmadieni jau visi valgėm pilna burna, o antradieni į "dantis viens kitam žiūrejom", kad tik per daug nesuvalgytume

Vienu žodžiu SKANUS. Jis toks šokoladinis šokoladas
Tik va keli pastebėjimai. Kai reikia pilti, antrame sluoksnyje, tirpinta šokoladą, tai ji reiktu gerai atvėsinti, nes pirmame sluoksnyje esanti plakta grietinelė, veikiama šilumos, tyžta. Šiaip aš apskritai į grietinėlę įdėčiau standiklio tam, kad grietinele stabilesne butu, nes ir vyšnios skysti čiut paleidžia. Bet čia tik mano pastebėjimas toks
Vaišinu, atsiprašau, labai plonai atpjoviau

]My