
Oj kaip gerai, tikrai kreipsiuos del receptu

QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 13:03)
Migdolus paskrudinu, nužievinu (oj koks sunkus darbas
bet tada nebūna tamsių žievelių
), sumalu mėsmale ir dedu į kremą
migdolų dedu apie gerą saują, o kokosų apie 100 g 




Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane?

Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau

l
aš kaip tik Žozefinos torčiuką mačiau minint daug kartų,pažiūrėjau,ogi pšššš
Rimami,gal turi išsisaugojus?
Varvinu seilę į Sonatinos aguoninį morenginį tortą...niekada nesu džiovinus morengų,sakykit,kaip ten pamatyti,kada jau jie sudžiūvę (nes 1-6val.intervalas
laaabai jau ilgas)?
QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:33)
Mergaitės, aš turiu beveik viską išsisaugojus - jei kuriai reikia, kokio receptuko, kreipkitės 

aš kaip tik Žozefinos torčiuką mačiau minint daug kartų,pažiūrėjau,ogi pšššš


Varvinu seilę į Sonatinos aguoninį morenginį tortą...niekada nesu džiovinus morengų,sakykit,kaip ten pamatyti,kada jau jie sudžiūvę (nes 1-6val.intervalas
laaabai jau ilgas)?

pradzios nezinau,bet kodel istryne tuos receptus?
kam jie trukde?

QUOTE(keno @ 2011 05 17, 14:05)
Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo

QUOTE(Rasskee @ 2011 05 17, 14:54)
Bet jei migdolai sumalti mesmale, tai lieka jie tokiais grudeliais vistiek, ane?
Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau

Del nuzievinimo, tai man nebuvo jokiu problemu. As pirma juos ne skrudinau, bet uzpyliau verdanciu vandeniu ir palaikiau truputuka, kokias 5 min, o tada i salta salta vandeni ir ten dar kelias minutes palaikiau. Tai tada bent gramdyt nereikia, pati luobele atsoko, o paskui i orkaite ir paskrudinau

labai gera idėja



QUOTE(Bijuna @ 2011 05 17, 15:10)
Susirinko vaikai pažaisti i smėlio dežę, dalinosi žaislais, viens kita gyrė, paskui kažko susipyko, susirinko žaislus ir išėjo namo 





------
MO, išsiunčiau į a.ž

Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu


QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 15:21)
MO, išsiunčiau į a.ž

labai ačiū

QUOTE(RiMami @ 2011 05 17, 14:21)
l
bet kad žinotumėm KODĖL susipykom
būt lengviau gyvent
dabar aišku, kad nieks neaišku
------
Manau, kad kažkurios "smėlio pilys" gražesnės buvo
MO, išsiunčiau į a.ž
Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu
o receptais pasidalinsim, kurios turi 




------
Manau, kad kažkurios "smėlio pilys" gražesnės buvo

MO, išsiunčiau į a.ž

Merginos, žinot pagalvojau, pvz. rusų forumuose yra priimta taip daryt - turi receptą, jį išbandei t.y. iškepei tortą... ir talpinat į forumą tą receptą su savo nuotrauka, nurodot, kas recepto autorius, jei iš kažkur kitur paimta šaltinį darašykit ir vuolia... vėl populiariausi tortų receptai atsiras pamažu




QUOTE(MO @ 2011 05 17, 15:30)
is asmenines patirties


aš irgi manau ,kad reikia paimt kurios turim išsisaugoje receptus ir vel sukelt y foruma...tada nebetures teises niekas ju ištrinti.......juk tie receptai irgi nera asmeniškai jos išrasti....dauguma nukopijuoti iš rusaičiu forumo....
ir dažnai pradinis receptas yra patobulinamas pagal kiekvienos skonį
tai jau ir kitoks gaunasi gi


..