Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(tiju @ 2011 04 12, 13:26)
Gavau lininį krepšį, bet jų rankena juodos spalvos, o foto visi iš vienos medžiagos.. ar ir pas jus taip?  unsure.gif

rase mergaites jau, kad ir ju su juodom rankenom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 04 12, 13:26)
Gavau lininį krepšį, bet jų rankena juodos spalvos, o foto visi iš vienos medžiagos.. ar ir pas jus taip?  unsure.gif

Ir pas mane juodos, bet man visai nemaišo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 04 12, 13:29)
Ir pas mane juodos, bet man visai nemaišo smile.gif

as manau, kad gal netgi geriau.. nebus tokios teplios mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam vis dar aktualau sortukai su inkariukais - 0 dydis 4u.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/12019.jsp

Tikejau, kad jau nuolaidos neber, tai bent kokiu sijonciku wub.gif ismes - špygutę jie išmetė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 12 balandžio 2011 - 12:35
kad nemaišo tai taip, bet išpakavus nustebau nes kitaip atrodė internetinėj foto mirksiukas.gif o ir žymiai didesnis nei maniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 04 12, 12:26)

pas mane irgi juodos, bet as specialiai toki rinkausi, kad butu su juodomis smile.gif
Atsakyti
Wild batik cinema short
http://www.jcrew.com...25667/25667.jsp

Sitie mane truputi nuvyle - tikejausi puosniu ir su blizgesiu, o realiai atrodo pigiau, nei nuotraukoj - nors silko daugiau nei lino (55% ir 45%), bet is paziuros jie labiau lininiai (tik svelnus labai)

user posted image
Atsakyti
help.gif
koki diržo dydį pirkti su 70 per liemenį ir 91 klubus: S ar M?
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 04 12, 13:50)
help.gif
koki diržo dydį pirkti su 70 per liemenį ir 91 klubus: S ar M?

Priklausomai nuo to,kaip zadate ji deveti- jei ant liemens, tai S, o jei labiau ant dzinsu (ant klubu), tai,manau,reiketu M dydzio 4u.gif
Atsakyti
Vuolia, o koki dydy emet sortuku su kokiom apimtim, ar tiko dydis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 04 12, 12:54)
Vuolia, o koki dydy emet sortuku su kokiom apimtim, ar tiko dydis? g.gif

emau 2, bo tik toki pagavau. 90 per klubus ir 80 per pazeminta juosmeni (low rise), tai per klubus ir juosmeni ok, bet per slaunis galetu but siauriau - geriau ziuretusi
Atsakyti
Pareklamuosiu Benny blazer ax.gif Pas mane 0 dydis. Šiaip sakyčiau didintas, bet aš norėjau tokio laisvo, kad tilptų ne tik maikutė po apačia. Ilgis normalus, rankovės taip pat. Esu labai juo patenkinta thumbup.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti