Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

Success-labai dailiai atrodo svarkiukas,bet dar dailiau TB balerinos rolleyes.gif kaip as ju noriu,nemoku apsakyt,pernai jau matavausi,bet kazkaip susilaikiau del kainos,bet nzn ar siemet atsispirsiu biggrin.gif wub.gif
na ka,mano zeadeti rubeliai(cia ta dalis kur mate MB,kita bus veliau ,nes jis dar namie biggrin.gif )su sita dalim sutiko net pafotografuot mane biggrin.gif
Factory stripe sequin boatneck tee,S dydis
http://www.jcrew.com...~~~~~/37044.jsp
J.crew scout chino,spalva sweet guava,0dydis
http://www.jcrew.com...17726/17726.jsp
user posted image
ir tasyte i papludimi,nuorodos nerandu,bet yra berods pirmam puslapy ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 04 12, 14:03)
Pareklamuosiu Benny blazer ax.gif  Pas mane 0 dydis. Šiaip sakyčiau didintas, bet aš norėjau tokio laisvo, kad tilptų ne tik maikutė po apačia. Ilgis normalus, rankovės taip pat. Esu labai juo patenkinta thumbup.gif

nepagavau sito, bet pasiemiau toki pat tik ta trumpesni, tai tikrai labai smagus svarkas

Belles dryžuotoji dailumėlis rolleyes.gif
Atsakyti
dar norejau pasakyt,kad gavau va toki sijona is factory,nulis dydis,bet as skeeestu verysad.gif o toks fainas,varpelio formos ,ner trumputis,tokios tvirtos labai medziagos,teks pardavinet nes as kaip su maisu atrodau verysad.gif net nefotkinsiu ant saves doh.gif nes labai labainekaip atrodo verysad.gif
http://www.polyvore....mp;tid=26250481
Atsakyti
kaip ta dryžuota gražiai atrodo wub.gif , man netiko, kažkaip krūtinę didino ax.gif turėjau parduot, į Jus žiūrint, net pavydu darosi..
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2011 04 12, 13:14)

Belles dryžuotoji dailumėlis  rolleyes.gif

QUOTE(success @ 2011 04 12, 13:17)

Fainuolė dryžuotukė  good.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2011 04 12, 13:22)
kaip ta dryžuota gražiai atrodo wub.gif , man netiko, kažkaip krūtinę didino ax.gif  turėjau parduot, į Jus žiūrint, net pavydu darosi..

aciu mergaites,man ji irgi labai miela wub.gif norejau siek tiek laisvesne stai imiau S dydi ir ziuriu pataikiau labai ax.gif antra dalis bus veliau,ten parodysiu Silk posy tee ir silk bloussana tunic bigsmile.gif dar norejau sijonuka parodyt bet kad kaip maisas ant manes verysad.gif
Atsakyti
Labai graži dryžuotukė 4u.gif
O ji būna su nuolaida ir kiek pas jus per krūtine?
Atsakyti
Pareklamuosiu Benny blazer ax.gif  Pas mane 0 dydis. Šiaip sakyčiau didintas, bet aš norėjau tokio laisvo, kad tilptų ne tik maikutė po apačia. Ilgis normalus, rankovės taip pat. Esu labai juo patenkinta thumbup.gif

Imeskit kas sito svarkelio nuoroda, po tokios foto ir man jo reiktu bigsmile.gif
Atsakyti
Tuo pirkinių krepšeliu tai aš laabai patenkinta, nes be galo mėgstu tokius medžiaginius wub.gif

Tik papirkau po 2,99, kai čia kažkada įmetėt linką biggrin.gif Nesupratau, kodėl tada niekas nesusidomėjo, o dauguma puolė pirkti, kai pakėlė kainą iki 5,99 laugh.gif smile.gif
Atsakyti

Švarkelis thumbup.gif Ir man jo reikia biggrin.gif
O kur Tory Burch balerinas pirkot? LT ar usa pavyko su nuolaida pagaut?
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 12, 14:09)
Success-labai dailiai atrodo svarkiukas,bet dar dailiau TB balerinos rolleyes.gif kaip as ju noriu,nemoku apsakyt,pernai jau matavausi,bet kazkaip susilaikiau del kainos,bet nzn ar siemet atsispirsiu biggrin.gif  wub.gif
na ka,mano zeadeti rubeliai(cia ta dalis kur mate MB,kita bus veliau ,nes jis dar namie biggrin.gif )su sita dalim sutiko net pafotografuot mane biggrin.gif
Factory stripe sequin boatneck tee,S dydis

Dryžuota kokia faina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 04 12, 13:28)
Labai graži dryžuotukė 4u.gif
O ji būna su nuolaida ir kiek pas jus per krūtine?

kai pirkau factory ji buvo su nuolaida ir dar plius buvo 30% nuolaida smile.gif pas mane perkrutine kazkur 84 smile.gif
Atsakyti
Ar turit kuri issisaugojusi internetine foto sito saliko g.gif http://www.flickr.co.../in/photostream
Neissisaugojau ax.gif
Atsakyti
Sakykit, Vintage cotton amour tank atitinka dydi? gal kas per krutine XS ar S galetu ismatuoti? 4u.gif
Atsakyti