Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(linamog @ 2011 04 12, 17:34)
Ale rimtai, uzsegiami skiriasi. Bet su tuo ebejiniu uzsegimu pas mane yra nemazai papuosaliuku is jcrew. g.gif

Gal cia koks factory variantas apyrankes, del to toks uzsegimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 12, 17:44)
Ir silk bloussana tunic,spalva almond ar seet almond biggrin.gif 2dydis

Ši nereali thumbup.gif O į 0 būtum tilpusi? Ar būtų ankštoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 04 12, 16:49)
Ši nereali thumbup.gif O į 0 būtum tilpusi? Ar būtų ankštoka? g.gif

per pecius mazoka butu,nors siaip mano siauri peciai ax.gif dabar kaip tik ax.gif
Atsakyti
Belle, silkine pasaka kokia daili wub.gif Uij...pavydziu ax.gif
2 dydis, cia idomu kokiai krutines apimciai butu tinkamas g.gif As idomu lysciau i 2? g.gif
Koks jos ilgis cm nuo petuko?
Atsakyti
Pirmoji, tai tokia didoka atrodo..Bet jau ta tunika labai gražiai wub.gif o kaip jos kokybė? nėra tas šilkas lb lb plonas, toks kaip popierius? biggrin.gif
Atsakyti
Belle, ta tunika nereali wub.gif bet man ir vel atrodo, kad biski didoka.. ar cia tik taip foto atrodo, kad ir po pazastim dar kabo lens.gif
kokie ismatavimai tavo? kokio kazi man dydzio su 87/70 reiktu g.gif 4 gal koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 04 12, 16:51)
Belle, silkine pasaka kokia daili wub.gif Uij...pavydziu ax.gif
2 dydis, cia idomu kokiai krutines apimciai butu tinkamas g.gif As idomu lysciau i 2? g.gif
Koks jos ilgis cm nuo petuko?

O kiek pas tave per krutine?pas mane 84kzkur,vietos dar yra,bet ne kazin kiek,ji man rodos i ilgi gal patrumpetu su didesne krutine g.gif bijau net ka patart biggrin.gif nuo petuko ilgis 62cm mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 04 12, 16:52)
Pirmoji, tai tokia didoka atrodo..Bet jau ta tunika labai gražiai wub.gif  o kaip jos kokybė? nėra tas šilkas lb lb plonas, toks kaip popierius? biggrin.gif

man patinka,kad laisvoka,na nemegstu as aptemptu nei maikuciu nieko blush2.gif antrosios kokybe tikrai nepriekaistinga,turejau nusipirkus is asos warehouse su kregzdem tokia silkine(jei kas pamenat is nauju pirkiniu lab daug kas pirko)tai silkas ten toks prastas ,skystas,o sitas labai kokybiskas nera plonas tikrai thumbup.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 04 12, 16:52)
Belle, ta tunika nereali  wub.gif  bet man ir vel atrodo, kad biski didoka.. ar cia tik taip foto atrodo, kad ir po pazastim dar kabo  lens.gif
kokie ismatavimai tavo? kokio kazi man dydzio su 87/70 reiktu  g.gif  4 gal koki  g.gif

sita tai tikrai nedidoka,toks jos modelis,ji juk kaip tunika skaitosi,ne marskiniai juk mirksiukas.gif niekas nekaba tikrai,jei butu kiek mazesne per pecius netilpciau ir dar toks pastebejimas,kad rankogaliai kudos rankom,nes as vos savo sukisau biggrin.gif
dabar dar paziurejau,ten rankoves turbut taip atrodo ,nes jos tokios papustos kaip ir siek tiek,gal todel ten atrodo kad po peciais kabo kazkas mirksiukas.gif
QUOTE(laura.vb19 @ 2011 04 12, 16:53)
grazu labai 4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 12 balandžio 2011 - 16:58
QUOTE(savita1 @ 2011 04 12, 17:49)
Gal cia koks factory variantas apyrankes, del to toks uzsegimas g.gif

Čia, greičiausiai, kiniečių variantas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 12, 17:57)

dabar dar paziurejau,ten rankoves turbut taip atrodo ,nes jos tokios papustos kaip ir siek tiek,gal todel ten atrodo kad po peciais kabo kazkas mirksiukas.gif

gali but 4u.gif
noriu ir as jos labai biggrin.gif 4 gal geras bus su 87 krutine, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 12, 17:57)
O kiek pas tave per krutine?pas mane 84kzkur,vietos dar yra,bet ne kazin kiek,ji man rodos i ilgi gal patrumpetu su didesne krutine g.gif bijau net ka patart biggrin.gif nuo petuko ilgis 62cm mirksiukas.gif

Dabar pasimatavau tai 93cm. O tai gali ramybes busenoje pamatuoti kiek tarp pazastu 4u.gif
Aha, nelabai ilga, kazkaip is foto galvojau koks 70cm ilgis gali buti g.gif Mna jau neitu taip i kelnes graziai susikisti doh.gif

QUOTE(Fabiana @ 2011 04 12, 18:00)
Čia, greičiausiai, kiniečių variantas  rolleyes.gif

Dar ir taip buna blink.gif

QUOTE(SaiMita @ 2011 04 12, 18:01)
gali but  4u.gif
noriu ir as jos labai  biggrin.gif  4 gal geras bus su 87 krutine, ane?  biggrin.gif

Manau 2 per akis tau, as su daugiau dar mastyciau ar neuztektu 2 rolleyes.gif
Oi, net grizau pasiziureti ar tikrai SaiMitai atrasiau, pasikeitai avatara, nepazinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 12 balandžio 2011 - 17:04
QUOTE(SaiMita @ 2011 04 12, 17:01)
gali but  4u.gif
noriu ir as jos labai  biggrin.gif  4 gal geras bus su 87 krutine, ane?  biggrin.gif

uztektu man rodos ir 2 mirksiukas.gif
Savita,tarp pazastu:44cm 4u.gif
Atsakyti
Vintage cotton ruffle shirt
http://www.jcrew.com...a927149c90170bd
išploviau rankom bliuskute ir ištyso g.gif
ar yra kam taip buvę g.gif
Atsakyti