Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 15 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 04 12, 18:34)

O xxs buna jos dydis? As apie dryzuotuke 4u.gif

Bet kiek visokiu groziu temoj bigsmile.gif Paskui visko ir reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 04 12, 19:49)
O xxs buna jos dydis? As apie dryzuotuke  4u.gif

Man rodos ne unsure.gif
Atsakyti
pgituke viskas labai grazu!! As ir turiu tokius baltinukus (juodus), tai noriu paklausti kaip juos taip graziai pasiauset, nes man taip nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 04 12, 18:50)
Man rodos ne unsure.gif

O su 84-70 labai man didele butu? Verta gaudyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 04 12, 19:29)
pakabinta ir dar grežiau  verysad.gif  g.gif

Pabandykit karstai isskalbt (kokioj 50 laipsniu temperaturoj) svelniu rezimu ir dziovinkit paguldyta.
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2011 04 12, 19:56)
pgituke viskas labai grazu!!  As ir turiu tokius baltinukus (juodus), tai noriu paklausti kaip juos taip graziai pasiauset, nes man taip nesigauna  g.gif

jus gal ne is Factory pirkot? nes sie tai labai plonyciai, jau drekinant vandeniu pradeda garbiniuotis patys, paskui i i dziovykle, kelias minute prasuko ir pasisiause rolleyes.gif
Atsakyti
ir man uzsireike tos silkinukes tik melynos wub.gif
kazi koki dydi reiktu imt per krutine su 92 - 6 ar 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2011 04 12, 19:03)
O su 84-70 labai man didele butu?  Verta gaudyti? unsure.gif

tai kad pas mane ta dryzuota factory S dydis su apimtim 84-60 gera smile.gif
Atsakyti
pasiėmiau ką tik savo maikeles ir taaaaip liūdna visos per didelės, nesitikėjau net, per visur kaba. dvi tik pataikiau lotuliukas.gif o lietuvoj s/m nešioju, ten net vienos ir XS per didelis.. o jos tokios gražios minkštutės visos wub.gif

galėsiu vėliau pasifotkint, nes ir megstuką gavau su sagutėm tokį dolphin berods kažkaip jis ten doh.gif
Atsakyti
mergytės, turiu klausimą smile.gif pardavime yra striukytė,dabar nerandu jos jcrew puslapyje ,atsiliepimų kažkaip neužmačiau. Gal pagelbėsit, jei aišku suprasit, apie kurią kalbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dana vat @ 2011 04 12, 21:39)
mergytės, turiu klausimą smile.gif pardavime yra striukytė,dabar nerandu jos jcrew puslapyje ,atsiliepimų kažkaip neužmačiau. Gal pagelbėsit, jei aišku suprasit, apie kurią kalbu  4u.gif

Apie šią kalbate?
http://www.jcrew.com...34250/34250.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 04 12, 20:42)

Gavau sia wub.gif padidinta gal puse dydzio, labai kokybiskai pasiuta wub.gif
Tik tu sagu mazu daug ir tam, kad butu vaizdas normalus reikia jas visas uzsegti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anushka_1312: 12 balandžio 2011 - 20:51