Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

noriu paklaust visu breketuotu-as nesioju nuo geguzes 18-tos,jauciau juos pirmas tris dienas-dabar galiu normaliai valgyti-tikrai nei skauda,lupos isvis nebraize,ir dar -ar gali jie pradeti stumtis taip greitai-man atrodo kad tai dar labai greitai,bet toks jausmas,kad pajudeje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2009 05 30, 10:38)
noriu paklaust visu breketuotu-as nesioju nuo geguzes 18-tos,jauciau juos pirmas tris dienas-dabar galiu normaliai valgyti-tikrai nei skauda,lupos isvis nebraize,ir dar -ar gali jie pradeti stumtis taip greitai-man atrodo kad tai dar labai greitai,bet toks jausmas,kad pajudeje smile.gif

pas mane dantys issitiesino per pirmus tris menesius, per sekancius tris tiesino realiai tris dantis. Tad tikrai tiketina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vos ne kelis kartus per savaite tiek Zalgirio klinikoj, tiek VIC'e susitinku su tokia sviesia liekna mergina, ryskiai irgi po operacijos blush2.gif tai va norejau prisipazint, kad ta blogiete, kuri vakar nespejo pasisveikint (atsakyti i pasisveikinima), esu as ax.gif 4u.gif
Atsakyti
na jauciuosi lyg viena sioj temoj kalbeciau g.gif bet manau, kad yra daugiau bent jau skaitanciu 4u.gif turiu klausima tom, kurios jau po operaciju blush2.gif man cia toks klausimelis iskilo ax.gif nu toks ax.gif kada buciuotis galejot? blush-anim-cl.gif oro_buckis.gif
nes kazkaip pas gydytoja gi neklausiu hihihi.gif irnesakyk.gif aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2009 06 04, 23:58)
na jauciuosi lyg viena sioj temoj kalbeciau  g.gif  bet manau, kad yra daugiau bent jau skaitanciu 4u.gif  turiu klausima tom, kurios jau po operaciju blush2.gif  man cia toks klausimelis iskilo  ax.gif  nu toks  ax.gif  kada buciuotis galejot?  blush-anim-cl.gif oro_buckis.gif
nes kazkaip pas gydytoja gi neklausiu  hihihi.gif  irnesakyk.gif  aciu notworthy.gif

Tikrai ne viena 4u.gif As visada paskaitau ka tu rasai cia ax.gif Pati tai nelabai turi ka rasyti, juk jau 2 metai praejo po operacijos.
Paklausk gydytojo kada pradesi jausti lupas, nu tai ir buciuotis galesi pradeti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 06 05, 14:39)
Tikrai ne viena  4u.gif  As visada paskaitau ka tu rasai cia  ax.gif  Pati tai nelabai turi ka rasyti, juk jau 2 metai praejo po operacijos.
Paklausk gydytojo kada pradesi jausti lupas, nu tai ir buciuotis galesi pradeti tada  biggrin.gif

na kad as lupas jau po savaites jauciau ax.gif man is viso kazkaip kitaip tas aptirpimas doh.gif ne smakras, o kaire puse patirpus 4u.gif tai va lupos virsutines kaire puse dar kiek aptirpus ir tiek... Tik man idomu, ar issiziojimas nieko blogo buciuojantis... nes as gi "sukaustyta" dar, tik valgant ir dantis valant issiimu gumytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2009 06 05, 20:21)
na kad as lupas jau po savaites jauciau  ax.gif  man is viso kazkaip kitaip tas aptirpimas doh.gif ne smakras, o kaire puse patirpus  4u.gif  tai va lupos virsutines kaire puse dar kiek aptirpus ir tiek... Tik man idomu, ar issiziojimas nieko blogo buciuojantis... nes as gi "sukaustyta" dar, tik valgant ir dantis valant issiimu gumytes 4u.gif

Manyciau, kai gydytojas jau leis pilnai issizioti, tai tada gal galesi ax.gif as iki dabar nejauciu mazycio lupu kampelio, nu bet jau pripratau as prie to.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 06 05, 23:04)
Manyciau, kai gydytojas jau leis pilnai issizioti, tai tada gal galesi  ax.gif  as iki dabar nejauciu mazycio lupu kampelio, nu bet jau pripratau as prie to.

na jis man placiai issizioti tai leidzia ir sake mankstinti reikes rolleyes.gif tai kazin buciavimasi galima butu uzskaityti kaip manksta? lotuliukas.gif blink.gif ax.gif
na reikes matyt kita savaite isidrasint ir paklaust ax.gif nu bet net juokinga, kai pagalvoju, kai klausiu thumbup.gif vis tos bedos per tuos vyrus lotuliukas.gif bet cia jau ne i sia forumo tema wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2009 06 05, 23:17)
na jis man placiai issizioti tai leidzia ir sake mankstinti reikes  rolleyes.gif tai kazin buciavimasi galima butu uzskaityti kaip manksta?  lotuliukas.gif  blink.gif  ax.gif 
na reikes matyt kita savaite isidrasint ir paklaust  ax.gif  nu bet net juokinga, kai pagalvoju, kai klausiu  thumbup.gif  vis tos bedos per tuos vyrus  lotuliukas.gif  bet cia jau ne i sia forumo tema  wub.gif  lotuliukas.gif

As manau juk pabandyti gali, nieko blogo gal neatsitiks cool.gif O siaip gali parasyti Simonui emaila ir paklausti.
Atsakyti
Bitute, prajuokinai mane biggrin.gif 4u.gif
Itariu, kad liuks jautiesi, jei taip greit buciuotis nori smile.gif . Man tai tik po 2men tokie norai atsirado biggrin.gif . As tai lupas jauciau, bet buvo suvarzytos, tik po 1.5 men kazkur pradejau aiskiau kalbet, jau ivairius judesius lupomis daryt, o pries tai kalba kaip ateivio is kitos planetos buvo, kaip mazo vaiko. Dar ir dabar nevisai naturaliai kalbu (2men. ir 10d kaip isoperuota)
Atsakyti
O man siandien lygiai menuo po operacijos thumbup.gif ta proga apsilankiau pas Dalia, nes breketas nuluzo unsure.gif tai sake su juo bus bedos, nes "labai dalyvauja sakandyje".
O del buciavimosi, tai isbandziau ir labai issigandau g.gif nes nieko nejauciu schmoll.gif tai net pries veidrodi tikrinausi, kaip atrodau "suraukusi" lupas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif ax.gif
o del noro buciuotis, tai jis pas mane jau po savaites buvo lotuliukas.gif tokie dalykai lb stresa nujama gerai, bet... matau, kad reikes palaukti 4u.gif verysad.gif unsure.gif
o kalba mano gera, ypac telefonu (manau todel, kad nejauciu streso, nekompleksuoju), buna aisku kokia shvepla nesamone pasakau, tai pakartoju, bet visumoj viskas ok. tik kad tas lupas greiciau jaust pradeciau jmj lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, ne per seniausiai buvau konsultacijoje pas Dalia Latkauskiene. Po pirmines apziuros paaiskejo kad mano apatinis zandikaulis kanda per gomurio viduri verysad.gif maza to kad prekiniai dantis atsikise i prieki cray.gif (nors visi tikina kad matosi tik tada, kai juokiuosi... bet man tai matosi ir as jauciuosi nekaip verysad.gif ). Dalia pasiule gydyma 2 budais: 1) breketais ir virsutinius ir apatinius; 2) darytis apatinio zandikaulio operacija ir virsutinius breketais.

Gal kam nors buvo panasi situacija ir atvejis? Ka pasirinkote? Gal galite daugiau papasakoti apie operacija, kas yra tai patyres?

Buciau labai dekinga smile.gif

P.S. 21 dienai uzsirasiau i konsultacija pas Simona (pirmiau pas Mindauga) del operacijos.
Atsakyti